La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 3
tamama spune:
buna fetelor.
Dayssy draga mea mi se pare mie sau noi am cam copilarit impreuna pe la S8?sivoua
dayssy spune:
Tamama cred ca da, daca e S8. Dar cine esti?
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ica 1975 spune:
Cine bea o cafea cu mine
korinna, te-am vazut pe la dieta daneza, cum merge?
Vad ca va pregatiti pentru vacante la munte si la mare, ma apuca o nostalgie cand ma gandesc la mare ...
Noi am fost ieri cu Christine in parc si a mers ptr prima data tinuta de manute pe afara, s-a jucat cu copiii carora le-a povestit o multime pe limba ei, intindea mainile la ceilalti parinti s-o ia in brate, s-a dat un pic in leagane, si seara dupa baita a cazut franta.
si insanatosire grabnica Andrei si lui Cookie
Noi
dayssy spune:
Buna seara,
Mai e cineva pe aici? Sa am si eu cu cine vorbi?
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Frumos si cald afara...de s-ar pastra si in weekend..
Dassy nu ne-am intalnit cu bebelusii decat o singura data de mult, nu prea am apucat sa vorbim ca am fugit dupa ei...Dar nu e timpul pierdut putem organiza ceva in curand.
Ica si eu am fost in parc cu Daria pe faleza, bineinteles ca se facuse ora 8 si ea nu voia sa coboare din leagan ....Era adus niste nisip plin de melci si scoici , si noi le-am adunat, a cantat intruna Melc melc cotobelc. Ma bucur ca bebelina ta e sociabila, tare imi m-ai plac copii veseli si ducareti, adica cei care nu stau numai de fusta mamei.Daria mea a fost cu toane: a avut perioade bune si perioade in care nu pleca din bratele mele pt nimic.
Tamama, doar atat ? Povesteste-ne ce ati m-ai facut.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004