Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mda, e foarte greu de dictat un link la telefon ... mai ales lui tati, care are parul cam mare in urechi ... imaginati-va, el la calculator si juma de service in spate asteptand sa-l vada pe luca, eu dictandu-i linku prin telefon ... si el : " s sau t ?" "t, mai !" "cuuum ? s ?" " nu, ma, t, de la ... tembel !"

hai ca am reusit pana la urma; dupa ce i l-am dictat, nu mergea , logic; il scrisesera in fereastra de search de la google; pe urma in cea de la yahoo, pana m-am prins eu; jura ca internetu de la servici nu-i la fel cu ala de acasa ... aaa, si n-are nici fereastra unde sa scrii adresa, numai caseta de la search ... cred ca trebuie sa-l mai las si pe el sa puna mana pe calculator din cand in cand ...

la strand am fost aici in crangasi; dambovita ii zice. e renovat si arata misto, insa prea multi ... suporteri d-ai lui rapid, daca intelegeti ce vreau sa spun ... ma gandeam eu cum s-ar putea oare fara sa fim rasisti sa mai cernem accesul astora mai nespalati si mai necivilizati in locuri d-astea; dan zice ca daca ar face biletul 1 milion, n-ar mai intra; cred si eu, da nu ma ajuta cu nimic, n-as mai intra nici eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Numai pentru mamici !!!!!

Sa se mai amuze si ele:
http://www.vafcat.as.ro/gal/164.jpg

Uitasem sa zic: anu' asta mergem la mare....

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Avem si noi poze, dar nu stiu cum sa le pun in mesaj. Help!

Pupici

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

suuuper tare ! numai ca acum ma intreb cu oroare de ce era apa din bazinul de la strand sarata ... oare ...

Mergi la inceput

inca una si ma duccc ...

adina, e frumos foc ochiosul vostru; mi-a placut poza aia de revelion, cu tepii in cap; dar chestia cu movul ... ? cu ce ocazie ?

Mergi la inceput

eu si porcu, numai asta ca e cald ...

vroiam sa mai adaug ceva - vad ca va place rosul la imbracaminte, nu-i asa ? ca si la intalneala tot in rosu era Razvanel, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mara, cu placere!
Vad ca suntem colege de suferinta pe mai multe subiecte! Sa-mi povestesti ce ai mai facut.
Eu azi incerc sa-i bag mult evitata conopida, nu de alta, dar tocmai am fiert entru mine. Nu-i dau decat un strop, dar asa, de gust. Maine am de gand sa fac carnita. Tot asa, putin de tot. Sa-i amestec cu legumele, poate-poate le vrea!

Voiam sa iesim la plimbare dupa 5 jumate, dar pare ca se innoreaza iar! Of! Bine ca i-am dat o noua distractie cu premergatorul! L-am asezat fara sa atinga podeaua, dupa instructiunile doctorei si se joaca la "pupitru". Intoarce de volan, da din jucarele, le suceste.... Ce sa mai, daca l-as duce in parcul de distractii nu s-ar distra asa de tare!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

...s-o iau in ordinea vizionarii:
Noki, mortala fi'ta! Si Dara-mi are aceleashi miscari si mor de placere cand o vad facand asha. Iti vine sa-i mananci pe micutzi

Ioana, m-a impresionat tare micutza-tzi.DUUUUUUUUUULCE RAU!

Dienutza, frumos rau Luca asta. Mai e valabila oferta de incuscreala?, ca ma bate Dara la cap, ca-i cam place junioru'

Si-acuma, revenind la probleme serioase: is cam naucita cu diversificarea. Dara-mi refuza fructele - mai mult de 2-3 linguritze nu ia. In atari conditzii, LAVI sau HORNO, HELP ME! Va solicit pe voi fiindca ati inceput mai tarziu diversificarea si aveti solutii pt. bebi de 6 luni aflati doar pe lapte pan-acu'. Daca aveti timp/chef, dati-mi si mie schema voastra de diversificare, cu perioade clare de timp in care ati inceput fiecare nou fel, ca io-s talāmba rau la fazele-astea.
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Dienutzamultumim mult!

movul era cu ocazia unei mari sudamine care nu mai trecea, k desteapta de mine fcaem caaaaaald in casa sa nu raceasca puiu', deh

toata familia suntem fani rosu BB inclusiv, asa k o sa ne mai vezi in culori d'astea tari

cine vine in IOR dupa amiaza?

Adina si BB Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Adyya- am vizionat si noi pozele. Super!
Cred insa ca raspunsul la intrebarea ta este: PLOAIA!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput