Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 28
Bebe Beca spune:
Carmen, ce repede trece timpul... maine-poimaine o sa ne anunti si tu ca pleci catre maternitate... Sarcina usoara in continuare...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
cius22 spune:
Dragi fete,
in primul rand va multumesc pentru cuvintele frumoase!
Cami-cred ca Victor are in jur de 86-87 cm si vreo 12,5-13 kg.
Sebi e "total"...ce as vrea sa il aud si io pe Victor comentand...da' va veni si vremea noastra...de'.Un milion de
pentru baietelul protector cu mami lui!
Dana-ma bucur din suflet ca ati trecut asa usor peste operatie si iti doresc ca RMN sa iti dea numai vesti bune.
baietilor tai si muuuulte
pentru tine,o mamica extraordinara!
Paloma-cum ti s-au parut primele zile de servici? cine sta cu Cristinica?...si..petrecere frumoasa in mini-vacanta!
Carmen-vorba Ioanei...asa repede trece timpul ca acusica o sa facem galerie si pentru tine!Sarcina usoara in continuare!
Laurina-
pe Mi(h)nunea scumpa
Ioana-tu nu ne-ai mai zis cum merge cu firma voastra...ati terminat cu toate actele,i-ati dat drumul?
pictorita ta frumoasa!
Madutza-hai sa ne mobilizam impreuna mai mami(o luam si pe Cami cu noi) si sa incepem iar o cura,ca vine vara si e mai usor...ce zici?...macar f'o 5-6 kile acolo...Sunt convinsa ca Mona,o sa dea cele 10-12 kile repede daca se apuca de yoga...io parca m-as duce la QI-Gong...am fost odata si mi-a placut tare mult.(nu mai zic de efectele asupra psihicului,care au fost extraordinare )
pe Ana scumpa( Doamne-cate mai vorbeste si ea!)
si pe restul fetelor si puii!
Ia auziti aici traznaie: pe 1 iulie ,in Parcul Muzeal Astra din Sibiu(Muzeul Satului), se va desfasura in premiera mondiala ZIUA SUGARULUI! Sunt invitate mamici cu sugaci in carucior (intrarea gratuita pentru ele si pui),vor avea loc tot felul de concursuri(ca de ex: cursa de carucioare,concurs de bebici care se deplaseaza de-a busilea si alte traznai.De asemenea vor fi prezente o multime de firme cu produse pentru copii: textile,jucarii,cosmetice,scutece...Anuntul publicitar insa,nu specifica pana la ce varsta sunt considerati "admisi" sugarii
...io bag sama ca noi suntem prea "batrani" pentru asa ceva...cu toate astea,daca e vreme buna,poate vom face si noi o vizita sa ne distram putin.
Apropo de distractie,sambata,cred ca mai sarbatorim odata ziua Victorasului,ca suntem invitati la un loc de joaca pentru copii sa sarbatorim un alt pui dulce si deci va avea parte de distractie!(Carmen-o sa ma gandesc la voi maine,cum il sarbatoriti pe Eric-vreme super va doresc!)
No...pace buna voua tuturor!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Laurina spune:
LA MULTI ANI MARIA!!! Ralu sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si vorbareta:). Asteptam vesti de la voi ce mai faceti?
LA MULTI ANI THOMAS ANTHONY!!! Iulia, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!!! Sper ca a iesit foarte frumoasa petrecerea la gradi pentru Tommy, oricum inteleg ca saptamana viitoare va fi maare distractie la voi:)
Danaa, ma bucur din tot sufletul ca operatia a fost bine si Stefa este in forma:) la joaca ! Ne rugam ca totul sa fie bine luni si sa aveti o viata linistita de acum incolo o meritati pe deplin
Cami
pe micul ocrotitor, o sa-ti trimit nr. meu de tel pe mail, daca mergeti in weekend in herastrau poate ne vedem.(nu promit ca de data asta pot veni, ca sunt in cautari de cadou pentru Mihnea plus...)
Cris, LA MULTI ANI SA FI SANATOASA !!! sa ne traiesti mamica draga, sper sa primesti multe cadouri, sa ai o zi superba! multi pupici pentru micuta desenatoare:) (eu nu pot intra maine asa ca urez de azi pt sambata:))
mephala30 spune:
Ioana, Cius, asa e...nu mai e mult pana in septembrie.
Abia astept!
Anacami, Ius are 17 kile si 94-95 cm.
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
In primul rand, multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Un
de la mine si unul de la Tommy.
Petrecerea de la gradinita s-a derulat bine. A fost dragut... Bucatareasa de la gradi i-a facut lui Tommy un fel de "tort" (mai bine zis o prajiturica imbracata in crema), iar noi am dus o lumanare in forma de 2. Educatoarele i-au facut o coroana cu sclipici si tot felul de desene, toata lumea a cantat "la multi ani", iar noi am impartit cadourile pentru copilasi. A fost placut, o sa punem poze pe link cat de curand.
Simona, am vazut imaginile cu tortul masinuta si asa o pofta
mi s-a facut...
pentru Victorasul scump.
Laurina, multumesc pentru cuvintele frumoase. Intr-adevar, saptamana viitoare va fi distractie mare, dar nici la acest sfarsit de saptamana nu ne lasam mai prejos, caci suntem invitati la doua zile de nastere. Tommy asteapta cu mare nerabdare sa o revada pe prietena lui Andra, nascuta pe 17 iunie, deci cu doar cateva ore mai "tanara"
decat el...
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 18+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
laureta spune:
LA MULTI ANI MARIA!
LA MULTI ANI THOMAS ANTHONY!
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna,buna!
La multi ani Maria !
La julti ani Thomas Anthony !
Mamicilor, sa va bucurati de copii!
La multi ani mami Cristina (ACRIS)! Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Laureta, ce iti mai face degetul? Frumusica ta ce mai face?
Simona,Madutza, si eu, si eu! Promit ca in urmatoarele doua saptamani tin orice cura doriti!!
mai ales ca sotu' o sa fie p0lecat in aceasta perioada, deci nemek la capitolul tentatii (adica pot sa sar peste masa de seara!). Astept propuneri!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
vanessa ionescu spune:
Danaa, ma bucur tare mult ca ati trecut cu bine si peste hopul asta.
fetelor, m-a intrebat Catalin asta seara unde e aerul. de fapt totul a inceput de la "fac kk" si s-a asezat pe oala. dar a facut un partisor micut. s-a ridicat imediat si se uita inoala si zieea "unde e purtz"? ii zic s-a dus, e in aer. dupa care a inceput:"unde e aerul?"
de fapt incontinuu intreaba unde, ce e aici, ce e asta, ce faci? si innainte de a adormii turuie de ma zapaceste.
am fost cu el astazi la premiera luio Andu pe scoala, ca deh asa cum v-am zis e premiant (nu ma pot abtine. m-am umflat in pene rau de tot de mandrie). Si e topit Cata dupa invatatoarea lui Andu. incontinuu intreba unde e doamna. deabia astept sa plecam in tabara. Nu stiu daca v-am zis, s-a inscris Andu in tabarta la Cheia si m-am inscris si eu cu Catalin. Si mai era un loc liber si vine si o prietena de-a mea care are un baietel de 7 ani. si vorba ei, o sa barfim.... ca tot suntem fara barbati, de capul nostru.
la mare cred ca o sa mergem de vreo 2 ori in 2 reprize. si vrem sa plecam si vreo 4 zile la Valcea. sa vedem.
ma duc sa citesc ce ati mai scris ca nu apuc niciodata sa va raspund.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
vanessa ionescu spune:
am pus poze de la ziua lui cata si de la serbare
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
mephala30 spune:
La multi ani Acris! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! 
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin