Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 26
tnicoleta spune:
LAureta - Pai cum spunea un coleg "Sistemul e bum, sa-l ocolim, deci!" cam asa ar suna treaba asta cu actele. Doar doar te la si pagubas. Da eu sper sa le obtineti cat mai repede si sa vina bunicii la voi.
Laurina - dulce fos Mihnunita. Bia se opreste si pe strada sa faca conversatie cu pisicile, cainii, frunzele, de fapt cu aproape orice. Apoi ma striga si imi spune cu cine a vorbit.
Iulia - Cam asa sunt si eu cu sotul. Pleaca dimineata devreme si vine tarziu, toata gospodaria o fac singurica, da il mai prind o data pe luna sa il pun la treaba.
pe burtica si sa ai bb sanatos.
Maine placam la tara de dimineata, asa ca azi am facut niste cumparaturi si mi-am rupt picioarele cauntang un notariat sa-i legalisez sotului niste acte. Majoritatea erau in concediu sau aveau program scurt
.
Am ajuns acasa foarte tarziu si am facut baie cu Bia care la un moment dat a inceput sa zica "pitic mic, mic baie, bai, bai, pacat picu cat" (pitucul mic, mic face baie, vai, vai ce pacat ca s-a innecat). Poezia asta i-am zis-o de vre-o doua ori intamplator cand o duceam la soacramea iar ea si-a amintit-o acum cand faceam baie. Am ramas surprinsa ca a tinut minte poezia.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
tnicoleta spune:

LA MULTI ANI!
Vasile Alexandru
Eric Alexander
Victor Nicolae
Maria
Thomas Anthony
Andru

Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
pd spune:
Multumim frumos de urari!
La multi ani piticilor sarbatoriti zilele trecute, Rares si Catalin!
La multi ani Victor Nicolae, Eric Alexander, Patricia Maria, Vasile Alexandru!
Cristina si-a cantat azi toata ziua "Multi ani traiasca, la multi ani!" A suflat de nu mai stiu cate ori in lumanari, de ne plictisisem noi aprinzandu-le. A cerut "tot cu fisca".
Din pacate n-am reusit sa terminam curatenia, asa ca n-am avut musafiri, dar nu-i nimic ca sambata avem petrecere la locul de joaca.
Eu incep maine serviciul si n-am nici un chef
. Dar ma mai inveselesc la gandul ca la sfarsitul lunii mergem pentru un week-end la bulgari, la Nisipurile de Aur.
Ioana, stiu ca tu ai fost de curand la mare la bulgari si nu mi-ar strica si mie niste sfaturi, mai ales cu privire la drum.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
madutza spune:
Buna dimineatza fete dragi,
LA MULTI ANI: PATRICIA, ALEXANDRU, ERIC, VICTOR!!!!

Paloma, sa vezi ca o sa isi mai cante inca fro luna "Multi ani traiasca!". Si noi am fost la Bulgari si e foarte bine in general. In ce hotel veti sta? Referitor la drum, sa stii ca nu sunt probleme, noi cel putin nu am avut nici o problema. Am plecat la 3am din Bucuresti si am ajuns acolo pe la 10, cu tot su stat la vama. Desi am stat la Nisipuri, mai mult mi-a placut la Albena, pentru ca era spatiu deschis si hotelurile aveau gradini si locuri de joaca mai mari, ata pe plaja cat si in gradina. La nisipuri, o sa vezi, este coasta si este mai inghesuit. Insa conditiile si preturile foarte buna. Daca aveti timp sa mergeti prin Varna, e foarte frumos si o piatza mare (cam ca la Piatza Sfatului), dar de cateva ori mai mare, cu magazine multe si destul de ieftine. Distractie placuta!
Laureta, vindecare rapida iti doresc!
Laura, mei ce baiat vorbaret ai! Mai cunosc eu una....Multa sanatate sotului tau! Hai ca o sa fie bine, or sa se rezolve toate, important este sa nu iti pierzi speranta si increderea in Dumnezeu.
Nicoleta, drum buna la tzara! Ai vazut ce repede tin minte. Asa am patit si eu aseara, i-am spus o poezie doar oadata si a retinut-o.
Continuare, ciclul Ana e pedepsita. Ieri dupa-masa ajung la ea si dormea. M-am asezat langa si cand s-a trezit nici nu m-a vazut, vorbea cu buni, cu okii carpiti de somn. Ii arata Buni ca am venit si ea "Mamiii, a vint!". Sta un pic se gandeste si zice: "Ana pedepshita, peaca mami!" si ma dadea afara.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
laureta spune:
Victor Nicolae
Eric Alexander 
Patricia Maria
Vasile Alexandru
Laurina multa sanatate sotului sa se faca repede bine
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
mephala30 spune:
La multi ani Patricia Maria! 
La multi ani Eric Alexander! 
La multi ani Vasile Alexandru! 
La multi ani Victor Nicolae! 
Laurina, sanatate sotului, poate n-o fi ft. grav! 
Laureta,
sa treaca degetul repede.
Citesc cu mare drag nazdravaniile copilasilor vostri si tare ma minunez de cat au crescut.
Iustin se chinuie cu chineza lui, mai nou repeta orice cuvant (doar silaba de sfarsit sau de inceput). Inca nu leaga doua cuvinte.
Va veni si timpul lui, nu-mi fac probleme...
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
La multi ani, Eric!
La multi ani, Victor!
Carmen, Simona, sa va traiasca minunile ani frumosi si sanatosi!
Madutza, scumpa tare este Ana, ne-am distrat copios pentru "Ana toanta..."
Paloma, pai incepi serviciul la sfarsitul saptamanii?
Nasol tare... Pentru Bulgaria noi am ales drumul prin Giurgiu, este mult mai scurt, drumul este bun, se traverseaza si o bucata de autostrada... Taxele de la Giurgiu sunt mai mari, in total vreo 150lei noi dus-intors, insa, daca optati pentru drumul prin Vama-Veche, diferenta de la taxe se duce la benzina, asa ca tot una este... Noi nu am intalnit politie pe drum, am plecat pe la 4 dimineata, oricum, chiar daca este politie se procedeaza si acolo ca si la noi, adica iti semnalizeaza colegii de drum ca ai un echipaj de politie in fata. In rest, drumul este bun, cu mici exceptii, dar nimic deranjant. Noi in Varna am ratacit drumul, drept urmare am facut un ocol pana sa ajungem la Nisipuri. Si statiunea este foarte faina, nu se compara cu nimic de la noi... Iar peisajele sunt foarte faine...
Laurina, sanatate sotului tau!
Laureta, numai acte sa nu faci...
Nicoleta, drum bun! Cat stati acolo?
Iulia, sarcina usoara in continuare!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Laurina spune:
LA MULTI ANI PATRICIA MARIA!!!
LA MULTI ANI VASILE ALEXANDRU!!!
LA MULTI ANI ERIC ALEXANDER!!!
LA MULTI ANI VICTOR NICOLAE!!!
Carmen sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos scumpul incapatanat:), sper sa aveti vreme buna sa aveti o petrecere in aer liber asa cum va doriti pupici!
Simona, sa-ti traiasca micul cititor;), sa fie sanatos, numai bucurii, mmm ce bun este tortuletul masinuta..., mananc si de la voi o rotita:), va dorim o zi minunata pupici!
Asteptam pozeeee!
cius22 spune:
LA MULTI ANI PATRICIA MARIA!
LA MULTI ANI VASILE ALEXANDRU!
LA MULTI ANI ERIC ALEXANDER! si ultimul dar nu cel din urma:
LA MULTI ANI PUIUL MEU SCUMP!

Carmen-cred ca azi m-am gandit de 20 de ori la tine!(cat esti de sufletista,pasionala,plina de energie si generozitate!)Sa-ti traisca minunea scumpa! Sa creasca Ericutzul mare ,sanatos,frumos si destept si tot ce mai pot ursitoarele sa ofere bun! Sa va dea Dumnezeu zile pline de impliniri sufletesti!
Fetelor,am niste emotii...Victor doarme acum,dar cand se va trezi il vom sarbatori...Tortul e tare dragalas...stati linistite ca voi pune diseara poze...
As vrea sa va scriu la toate in parte,dar am asa o stare de nerabdare ,ca nu prea ma simt in stare acum...oricum,m-am emotionat citind urarile voastre si imi imaginez ca asa ne simtim fiecare cand vedem cum functioneaza de armonios gashca noastra...Ma simt atat de apropiata de voi,cum nu va imaginati...cand am vreo indoiala sau orice problema primul gand care imi vine in minte e " sa le scriu fetelor"...Pe unele dintre voi parca va cunosc de cand lumea,pe altele,le descopar incet-incet...Va pup dulce pe toate si ma bucur din tot sufletul ca EXISTATI!
Sa ne traisca la toate puii mici si mai mari,sa fie sanatosi si noi sa avem putere sa-i crestem OAMENI!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI VICTOR!!!!

Simonelule, sa iti traiasca iepurasul cititor si sa-ti aduca numai fericire si bucurii alaturi de mandretea ta de fata! Sa fiti sanatosi di fericiti! Si mie imi esti tare draga si asa mult mi-as dori sa ajung in tara sa ne cunoastem...dar in fiecare an apare altceva, offff, offff....
Eu azi ii cumpar un tortulet micut cu care sa se manjeasca si sa sufle in lumanarele si apoi plecam la un loc de joaca pt copii. Petrecerea o as fie duminica si o sa avem clown si un tort cu Barney, caci si noaptea in somn visam Barney!
Va pup dulce pe toate si pe banditii vostrii si va multumesc din suflet de urari,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!