Problema este urmatoarea:
In 2001 am avut un contract la o firma de telefonie mobila. Dupa 4-5 luni acel telefon mi-a fost furat. Am anuntat firma respectiva. Nu am mai primit nimic de atunci (oct. 2001). Azi am primit o somatie de plata cu o valoare totala de 34 de milioane. E de la o firma care este cesionar al firmei de telefonie.
Va dati seama ca daca timp de 5 ani eu nu am primit nimic nu mi-am facut griji ca trebuie sa platesc vreo taxa de reziliere, penalizari si altele. Si acum ma trezesc cu suma asta uriasa. Ce pot face? Am citi pe site-ul firmei cesionare ca: "Legea prevede ca, dupa trecerea a trei ani de la scadenta obligatiei de plata, datoria se prescrie, nemaiputand fi ceruta pe calea actiunii in instanta. Cu toate acestea, in cazul in care debitorul, in urma actiunilor agentiei de colectare, efectueaza de buna voie plata, nu o mai poate cere inapoi de la creditor."
Ajutati-ma cu un sfat. Chiar nu stiu ce sa fac si de unde sa incep, si mai ales ca nici nu am aceasta suma.
Andreea
29+ 
POZE
pai asa cum ti-a spus kriss si cum ai spus si tu, a intervenit prescriptia. ei au facut un act si mizeaza pe faptul ca intri in panica si mergi si platesti. in acest caz, chiar daca nu ai fi obligata sa platesti- pt suma e prescrisa, ei iti incaseaza banii si daca te trezesti mai tarziu ca nu trebuia sa platesti...asta e, ei nu mai returneaza nici un leutz.
pup fata gravidoasa
marina
pozici