N-am curaj sa conduc (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Marci nu stiu unde e liceul ala, dar tu o iei pe linia tramvaiului 41, iar cand cobori podul Grant (pe sensul cum vii tu am inteles ca i-au dat drumul dar se circula pe un singur fir deci ia in calcul si asta), la prima intersectie mare faci dreapta. Deci la bd.1 mai dreapta si inca o statie de tramvai, acolo e piata. Dar mai departe nu stiu sa te ghidez.

Fetelor am venit de la munte...putin dezamagita de mine...dar nu total. La dus am mers eu, pe partea de la Posada unde se si lucreaza si sunt si serpentine in urcare m-am descurcat binisor, acum am aflat si eu ca nu pot sa urc panta cu a 5-a ca nu trage masina ...o sa stiu data viitoare. Apoi drumul serpuieste dar e in plan relativ...insa am ametit. Iar cand am ajuns la Timisul de.... (jos sau sus nu mai stiu sigur ) belea. Acolo serpentine in ac de par, coborare....GROAZNIC mi s-a parut. De vreo 2 ori eram pe contrasens, nu luam bine/la timp curbele simteam ca efectiv nu mai pot. Noroc ca era drumul relativ liber din sens opus, in spatele meu ditai coloana, m-a claxonat unul ca tampitul si m-a depasit pe linie continua, eu m-am stresat si mai tare si m-am tras pe dreapta cam prea mult....aproape de sant...in fine, am ajuns dar am cam dat din colt in colt. Azi, la intoarcere am rugat-o pe o prietena muuult mai experimentata sa ma scoata ea "in camp" dar pana la urma a venit ea pana la Bucuresti. Deci....am facut drum dus pana la munte si din lasitate am renuntat sa-l fac si la intors...trebuie sa cunosc mult mai bine reactiile masinii si sa o stapanesc mai bine inainte sa ma mai aventurez la serpentine.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Felicitari aissa, eu nu am curaj sa plec la mare.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina....drumul la mare e parfum! Pe cuvant. Mare diferenta spre munte, nu faptul ca e mai aglomerat, ca-s camere si radare...serpentinele m-au omorat, faptul ca era coloana in fundul meu si ma injurau toti....si mai ales faptul ca nu poti tine in frau masina la fel de simplu ca la drum drept. Prefer sa mai merg pana la mare de 4-5 ori....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Aissa ai merge si singura cu copilul fara sa stii drumul (adica am mers numai cu trenul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Aissa,felicitari pt curaj.
Cristina e usor de ajuns la mare si daca pleci pe la 5 asa din Bucuresti e si mai bine ca prinzi drumul mai liber..E bine sa-ti iei totusi o harta a Romaniei si o harta a Constantei cu tine..In ce statiune mergi?
Cu trenul eu nu sfatuiesc(chiar i-am mai zis unei fete la alt subiect)sunt foarte multe dezavantaje,la copil ai multe bagaje si e foarte greu.Plus mizeria aferenta,plus ca merge foarte incet trenu,plus ca-s foarte putine trenuri,au scos foarte multe trenuri de pe ruta Bucuresti-Constanta..
Iar sageata e oribila,scaunele alea mi s-au parut mai incomode decat cele din tramvaiul 21 zau.
Pana la urma nici noi nu cunoastem mai multe drumuri,dar am mers si la Navodari si prin Mamaia si la cetatea Capidava si prin Cta.pe nush unde am vrut ioSi-o sa mergem si la fratele meu la nunta,o sa trecem pe valea Oltului si-o sa ne schimbam intre noi caci e mult de mers si e obositor..si nu cunoastem drumul,da asta e..o sa luam o harta,ne luam dupa indicatoare si gata.Bine ca sunt benzinarii la tot pasu..
Adik da si io m-am invartit pe la niste chestii prin Mamaia,ca voiam sa ies sa ma duc intr-o parte si m-am incadrat sa fac stanga da de fapt acolo faceai stanga sa intorci nu sa mergi in stanga..si apoi am facut iar ocol sa ajung pe unde voiam io..Na,m-am enervat(cum spuneam io-s aia repezita in familie),da pana la urma am reusit sa ajung unde voiam io..si acu stiu ca acolo nu se face stanga pt stanga ci sa intorci
Pupici.

POZE

Mergi la inceput

Cristina cu Ale nu as merge ca ea bazaie, scartaie, iti solicita atentia...(desi a dormit jumate de drum). Fata ta e mai mare si numai tu stii cum se comporta la drum, daca e cumintica as pleca cu ea. Cand ne-am intors de la mare am adus in Bucuresti si un baietel de 8 ani care cu toate ca ne intreba de vorba a stat cuminte si doar o data i-am zis ceva cand pusese piciorul (nu ma intreba cum) pe centura mea si ma strangea de gat.
Drumul ca nu-l cunosti e ceva mai aiurea, asa cum mi-a fost si mie, numai ca te duce drum drept, nu ai cum sa te incurci (io am fost chiar in stare sa urmaresc indicatoarele cu tot treacul), singurul loc unde nu ma descurcam din prima daca nu eram in "coloana" cu o prietena, a fost in Constanta, unde nu as fi stiut unde trebuie sa fac dreapta spre gara. Deci sa afli pe unde o iei spre gara, in fata garii faci usor dreapta (dar te duce drumul) si ai iesit in drumul spre statiuni. Acolo mi-a fost greu putin, la intoarcere (cand eram singura), ca nu eram convinsa ca ies bine.
PS: Ma asteptam sa ma "certati" ca nu am avut curaj si la intoarcerea de la munte..... Dar uite, si la drumul asta am urmarit indicatoarele, am fost deci capabila sa ma orientez.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Pana acum cred ca esti cea mai curajoasa (in clasamentul meu). Multumesc. Am o singura problema nu stiu pe unde trebuie sa ies din Bucuresti ca sa ajung la drumul drept. Si apoi in Constanta cared cac o sa fiu meseriasa. Ma duc in gazda ....

Mergi la inceput

Pai ca sa iesi din Bucuresti faci asa: mergi pana la Unirea, apoi intri pe bd. cu fantani pana cu o statie inainte de piata Alba Iulia unde faci dreapta, iesi la posta Vitan unde faci stanga si intri pe linia de tramvai pe Dudesti, si o tii dreeept asa pana intri pe autostrada.
Iti va fi mai greu cu trenul.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Aissa felicitari pentru curaj, stiu ca pe Posada e greu, am facut drumul asta de zeci de ori, dar in dreapta. Oricum eu zic ca e mai dificil la coborare decat la urcare, deci greul l-ai trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Dupa ce imi trecuse tot cheful de condus prin Bucuresti, am condus fara nici o problema de la Bucuresti la Galati desi nu mai condusesem de luni de zile....

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput