Sociologie-psihologie "Spiru Haret" (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Miha68 spune:
Fetelor am luat 9 la statistica... si as fi putut lua primul meu 10 din sesiunea asta da' m-a lasat memoria la o intrebare si nimereala n-a tinut... eh, e bine si-asa!
Miha
iri_sori spune:
Miha lasa ca este f.bine
fetelor o facem lata cand terminam cu examenele
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
lilib72 spune:
eu am luat 7 la statistica, sincer m-am blocat, le-am invatat mecanic ,la 4 intrb. mai mult le-am ghicit nu mi-a placut si basta
amica spune:
Buna, studentici,
Sper sa gasesc printre voi pe cineva care sa poata sa ma ajute. Am nevoie de 2 definitii din dictionarul de Sociologie Economica de Emilian Dobrescu. Nu am de unde sa-l iau... Daca cineva dintre voi are acest dictionar, va rog mult de tot sa-mi dati o mana de ajutor.
Va multumesc frumos
iri_sori spune:
Buna fetelor!
eu azi am trecut pe langa 10 am luat 9
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
Miha68 spune:
Buna fetele
Ia sa mai scriem si pe-aici ca sa ramana deschis ca mai am nevoie cateodata de informatii si e bine sa am unde sa vin sa-ntreb...
Succes la invatat si note maxime la examene, mai e putin si terminam!
O zi buna!
Miha
Miha68 spune:
Nu mai intra nimeni pe-aici?
Eu o sa plec cu la cumparaturi... da' ma-ntorc, poate va gasesc
Va pup
Miha
Miha68 spune:
M-am intooooooooooooors!!!
Am luat cate ceva dulce, cereale, rezerva pt tantari ca sa nu mai stau sa pun pastile, da' am luat si pastile pt camera cealalta siiiiiiiiiiiii... am luat olita pt bb , ca am de gand sa o-nvat s-o foloseasca!
Si voi tot nu ati mai trecut p-aici, se vede treaba ca invatati nu gluma! Ia ca ma apuc si eu ca sa nu fac opinie separata!
Pupici fetelor
Miha
alma spune:
Esti harnicuta! Nici gand sa invat, mai am o saptamana pana la urmatorul examen, am citit o data, mai e timp...
Informatii noi nu prea avem, suntem numai boboace pe-aici. Irina imi zicea ca e obligatoriu sa facem practica in vara asta si sa prezentam lucrare in semestrul I din anul II. Tu ai auzit ceva? La noi nu s-a afisat inca nimic, o sa intreb la urmatorul examen.
PS: Tu inveti de pe-acum bebelina la olita? Nu e prea micuta?
Miha68 spune:
'Na ziua fetele!!
Azi nici eu n-am chef de invatat Alma, da' eu am un ex de sem II si o restanta, asa ca n-am incotro, tre' sa trag de mine!
De practica am auzit deja de sambata trecuta dar era afisat la avizier de la inceputul anului si stiam ca tre' s-o fac doar ca nu stiam unde si cat timp, inca nu stiu cate ore trebuie sa fac, dar am unde, o sa merg la o casa de copii unde-am lucrat.
Ei, nu m-apuc acum s-o-nvat p-asta mica sa stea pe olita, insa in iarna cand am vazut olitele erau peste 200 de mii, acum am gasit-o la 145 de mii, asa ca am luat-o ca e bine s-o am. Pe cea mare am inceput s-o pun pe olita de cand a inceput sa stea in fundulet,la 1 an si 6 luni am fost cu ea in tabara cu copiii de la casa de copii si vreau sa spun ca o singura data a avut un "accident" in rest n-am avut probleme. Sper sa fie si asta mica la fel...
S-avem spor la invatat ... noi astea care avem nevoie saptamana asta... ca tu Alma esti fericita
Va pup
Miha