Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim,
il prinde bine, dovada ca si suge citeva minute, si atunci inghite de n-ai treaba. E ca un ingeras in momentele-alea. Ei, dupa alea citeva minute parca zici ca realizeaza ca am pacalit-o, si atunci ma impinge cit colo si se crizeaza. Nici macar nu mai incearca sa suga, nu concepe asa ceva. Deci nici nu se pune problema ca nu l-ar prinde bine, ci zici ca o apuca brusc repulsia fatza de sin.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI

Teodora Maria si Victor Gabriel

PENTRU IMPLINIREA CELOR 2 LUNI!!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Aida,
aia-i, ca a dat de biberon, a mea nu stie ce-i ala... s-o fi chinuit la inceput, acum trage cu foc de n-are taine, si ar sta toata ziulica la tzitzi ca e cald si bine...
Tu nu cumva te dai cu ceva parfum? in general nu le place bebeilor.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Kim,fetelor,sa nu ma luati la bataita,dar...fiindca eu n-am folosit deloc biberonul la primul copil,dupa ce s-a intarcat singura,cu putin inainte de 8 luni,am avut niste probleme enorme s-o invat sa bea din biberon/canita speciala.Cred ca am bagat sute de milioane de linguritze,ca nu vroia copila altfel!!!

Mariana

Mergi la inceput

Mariana,
nu stiu ce sa zic de biberon dar a mea din canita stie sa pape, ca-i dau zilnic Bonnisan, si cu pipeta vit. D, iar de suzeta trage bine de pe la 5 saptamani.

photos

Mergi la inceput

Kim
Nu, nu ma dau cu parfum, ca stiu ca puii sunt sensibili la mirosuri. Singurul miros e ala de laptic :)

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Ciuf,
Si eu am fost cit pe ce sa merg cu bubulina la toaleta, ieri. Ma treceau oarece si ea tot plingea cind o lasam din brate, asa ca ma gindeam ca o sa ajung sa merg cu ea si la buda. Noroc ca a venit tati acasa si i-am pus-o in brate. Dar vad ca mi-ai luat-o tu inainte .

poze Alexandra
(3 mai 2006)

Mergi la inceput

Kim,si doctorul s-a mirat cind i-am zis ce problema aveam cu "bautul" din canitza/Biberon fiindca ea folosise suzeta TOT TIMPUL!!(acum se mira de ce Markus nu vrea suzeta,desi bea numai din biberon)

Aida,nu stiu daca m-am uitat bine eu,dar mi se pare ca aveai pe la poze si un projector.Daca ma insel,scuze.Eu am observat ca de la un timp incoace,ma ajuta enorm la "adormit copilu´".Adica: fac intuneric in camera,pun un filmulet sau ma uit la TV/satelite via projector.Imediat se opreste din plins si se holbeaza la ecran!!

Ile,ai reusit sa tii cit de cit regimul?(tocmai ma uitam la dieta "daneza" pe forum si...am tot respectu´pt.cine reuseste sa manince asa de putin.)
Cind nu mai puteam de dorul dulciurilor,bagam in mine o canita de iaurt degresat amestecat cu fructe de padure decongelate.
Hehehe,si pe mine ma dureau falcutzele de la mestecat guma!

Mariana

Mergi la inceput

Mai eu m-am luat dupa Ciuf si azi i-am dat sa pape la calculator la asta mica, pai in ritmul asta ma duc si cu ea la baie. Ne invata numai prostii, ce mai, si ne mai miram de poznele lui Luk Muk...

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele noastre,
am intrat sa va pupam si sa va uram un week-end plin de bucurii. Va citim in fiecare zi, dar timpul asta...parca zboara...
Mii de pupici de la noi si ne "vedem" luni!

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput