Simptome de sarcina! - 18
Raspunsuri - Pagina 14
zozela spune:
Nusho n-am leshinat niciodata la recoltare..Eu cred ca am leshinat din cauza Lianei
De emotzie ca ne-am intalnit
Uite aici povestea:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69862&whichpage=2
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
karra80 spune:
sa stai linistita la mare , sa te relaxezi...si luni vein avea un rezultat pozitiv, creatzo...sa ai grija de tine ..sa ai parte de zile insorite...si voi toate viitoare sau inca nu mamicii...va doresc un sf de sapt linistit si cat mai multe simptome de sarcina....si eu mai am de asteptat panha cel tarziu marti daca nu-mi vine ciclonul...miercuri fac test de sange si daca e de bine si mai castiga si echipa noastra locala meciul de miercuri facem chef mare ...........va pup si aveti grija de voi si cat mai multe liniute rosii pe teste....
Va pup pe toate gravidutele sau posibile gravidutze!!!!
bubuleana spune:
melu: scumpa mea, sper sa fie de bine la tine luna asta cu simptome si toate cele 

liana si valicutza: sunteti in greva?? nu mai scrieti?? ceva simptome? in ce zi sunteti?? va tin pumnii 

bubuleana
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by zozelaNusho n-am leshinat niciodata la recoltare..Eu cred ca am leshinat din cauza Lianei
De emotzie ca ne-am intalnit
Uite aici povestea:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69862&whichpage=2
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

super faza!fetelor eu sunt in Z22, au inceput sa ma doara sanii si sunt semne de ciclu
asta e! luna (a)viitoare ca suntem si in concediu in peioada a' buna.nushulica te felicit pt bb mic de la tine din burtic! sa fiti sanatosi si voinici!

pupici si weekend placut!
valicutza spune:
neatza fetelor,nu sunt in greva,dar nu mi-a mers netul cateva zile.
dar am revenit.vesti nu am.z 24 si aceleasi simptome,adik,ma dor sanii ingrozitor de rau de peste 1 sapt si pofta de mancare ingrozitor de mare pt mine,care eu nu prea mananc.
nu mai zic nimik.asteptam...ce o vrea dumnezeu.
am uitat:am si o veste super buna_s-au dat ai mei parinti pe brazda,acum vor si ei nepotel.sper sa fie un semn bun.
doamne ajuta.
pupici dulci si o zi buna.

vreau si eu un bebitz
karra80 spune:
....fetelor eu nu mai am rabdare....sunt Z33 la mine in Z35 ar trebui sa vina rushii ma cam dor sanii dar putin si nu sunt asa de tari ca inainte de ciclon....nu mai am rabdare pana luni sau marti sa vedem ce va fi.noi speram sa fie...
Va pup pe toate gravidutele sau posibile gravidutze!!!!
mcrissa spune:
se pare ca acum in apropiere de 1 iunie primim numai vesti bune

va tin pumnii si sper sa auzim numai de teste cu doua liniute II

la mine Z24 a devenit Z1.niciodata nu mi-a venit atat de repede, dar poate si pentru ca am intrerupt utrogestanul pentru ca fac tratament cu ovule si sumamed pentru mycoplasma si streptococ(mai nou mi-au gasit si streptococ;se lipesc toate relele de mine, dar las' ca scap eu de ele si apoi sigur trebuie sa vina
).
Mcrissa
bibyrox spune:
Karra
tinem pumnii...poate cine stie! Faci un test sau mai astepti?
Mcrissa lasa iubita e mai bine ca te tratezi si cand va veni bebe vei fi sanatoasa! Asa si trebuie!
Iti tin pumnii luna asta! 
Valicutza ma bucur mult pentru tine.. ca te-ai linistit cu privire la parintii tai!!!!

Bubuleeeee 

La mine Z29 si... nimic! Astept!
toate fetele frumoase
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

miruna79 spune:
Neata fetelor.Sunt noua pe acest forum dar v-am tot urmarit pana acum.De un an si 3 luni ma numar printre aspirante si nimic pana acum.Avind un ciclu de 32-38 azi sunt in ziua 36 nu simt nici o durere sau un semn ca ar aparea menstruatia eu avind sdr premenstrual inainte cu o saptamana de ciclu am numai o secretie seromucoasa de citeva zilecare nu mi se pare specifica acestei perioade.mi a m facut acum 3 zile 3 teste de sarcina barza care au iesit slab pozitive si un clear blue negativ.azi dimineata am facut ozone care a iesit slab pozitiv cu a 2-a liniuta roz bine conturata dar atat de fina si tot barza am mai facut si azi si a iesit negativ.nu mai stiu ce sa cred.este sarcina sau nu este.parca inebunesc nestiind clar dc e sau dc nu.va pup si mai vorbim