Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Noi suntem pe cale sa producem niste dinti, multi, vreo 3.
Pe unul l-am vazut, un coltisor, parca se simte si al doilea si plus un canin. Nu ma lasa sa-i umblu in gura. Aseara a urlat cum n-am vazut-o niciodata, era un pachet de nervi, ca urmare m-am culcat cu ea. Mititica! Am scos-o la plimbare pe la noua seara si s-a mai linistit. Azi a fost bine.
Ioana patesc si eu cum povesteai tu mai demult, de cand a prins smecheria cu ridicatul in fund si-apoi in picioare numai asta face, mai ales cand e ora de somn si eu o pun in patut, in cateva secunde e in picioare si rade strengareste. Doamne cat am asteptat clipa asta!

Am aflat si eu o veste trista despre un bb care s-a nascut la 6 luni si acum, la 1 an si 3 luni parintii au aflat ca este aproape paralizat de la brau in jos (au aflat intamplator internadu-l in spital pt. o raceala), toata lumea a pus intarzierea lui pe seama faptului ca s-a nascut prematur, e groaznic ce urmeaza, operatie si transpalnt de tendoane si ligamente la Bucuresti si nu se stie daca va putea merge vreodata.
Ce-o fi in sufletul parintilor nici nu vreau sa-mi imaginez.
Sa ne bucuram ca avem copiii sanatosi!

Am citit tot, am vazut pozele de la ziua lui Matei. Albumul e superb, mi-a placut foarte mult la fel si ideea. Felicitari Lucas! Si orange-ul e senzational.
Andutzy par foarte mari blandele lu' Dragoselu'. Habar n-am ce poate fi si nu vreau sa-mi dau cu parerea, daca ar fi alergie ai putea sa-i dai claritine, dar daca nu stii cauza cel mai bine sa ceri parerea pediatrului sau mergi maine la dermatologie pediatrica cu el.
Nelia felicitari pt. comunicarea cu Tudora. Ai fete destepte.
Loreen si zici ca incepi serviciul? Acomodare usoara maine!
Delia e scumpa rau, n-o mai certa pt. curiozitatea ei, las-o in pace! Vrei casuta? Avem, trimitem, facem orice.
Ioana am tras shapa si asteptam sa vedem cum e.

Gata, nu mai tin minte nimic, decat ca e 29 mai si tb. sa fac o urare unui puit despre care demult nu mai stim nimic.
Poate ne mai spune mamica lui.

LA MULTI ANI NICHITA DANIEL!

Sanatate, noroc si fericire...

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Vreau si eu poienita cu ciuperci pe pm sau dansaueli@yahoo.com
Am vazut-o in poze si pare foarte atragatoare, mai spuneti ca e si foarte gustoasa, yami, yam. Vreau s-o fac si eu.
Cristina, Fran, Corni sau Flore la voi am vazut, pls si mie reteta.

Si muffinesurile astea ce sunt? Am citit la un moment dat ca ati tot facut tavi intregi si s-au lins pe bot invitatii. Se fac usor, merg la party-ul de un an? Dati si la mine ca am lipsit cand erau in voga si acum ca le-ati adus in discuite...

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Nichita (Cezara08) ! Sa fii sanatos si norocos in tot ce faci!

Eli, am copiat pur si simplu textul lui Balbina de la subiectul cu salate:
SALATA POIANA
1 cutie ciuperci intregi (eu am folosit ciuperci marinate )
2-3 cartofi
2-3 morcovi
2 oua fierte
100 g cascaval
o jumatate de piept de pui fiert/copt
1 legatura de patrunjel + 1 de marar
2-3 fire ceapa verde
maioneza

Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si ceapa se taie marunt.
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata tocata deasupra ciupercilor.
Apoi se aseaza stratul de cartofi, indesind cu mina. Se unge cu maioneza. Se aseaza morcovul ras, apoi cascavalul. Se unge din nou cu maioneza. Ouale rase impreuna cu carnea se amesteca cu maioneza si se aseaza ca ultim strat. Se acopera cu folie si se da la rece pentru vreo ora. Apoi se rastoarna pe platou.
Pofta mare!

Observatie: salata e mai aspectuoasa atunci cind ciupercile sint mai micute. Pe platoul pe care se rastoarna salata se pot pune frunze de salata verde.

... eu am uitat de salata verde :(

Sa aveti o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Nichita Daniel ...
...sa cresti mare puisor si sanatos...

LA MULTI ANI Eva...te asteptam sa sarbatoresti alaturi de noi marea aniversare...(Oana pe unde mai esti ca nu mai stim nimic...si trage-o de maneca si pe cuscra ta)...

Tot elanul meu de mers la munca s-a dus naibii cand a vazut-o Delia pe femeie...s-a lasat cu plansete a jale,lacrimi de crocodil.Si venise biata femeie pe o vreme crunta ca ploua cu bulbuci si tuna...A dus-o Paul acasa pentru ca eu nu am inima sa o las pe Delia sa planga in ideea ca se va acomoda.Asta e...oricum azi ma duc la munca sa vorbesc odata ca lumea cu idiotul ala de sef al meu si sa ma lase in pace macar pana face fata un an jumate sa ma cu cine cat de cat intelege...Fara mine se simte pierduta, imi spunea femeia ca se zbate la ea in brate si numai la usa sta si plange si spune ma-ma...

Elisor sa va traiasca dintii...ce productivi sunteti...asta a mea vad ca stagneaza la 5 de cam multisor si nici urma de vreo intentie de eruptie...
Zici tu asa sa o las sa exploreze insa efectiv este o mare ciorditoare...aseara eram in Mamaia cu finutu si hoata secolului i-a lua bietului baiat pufuletu din gura ca saracu se chinuia sa si-l indese numai sa scape...il mai inghesuise intr-un colt ca sa fie sigura ca obtine ce vrea...Noi radeam numai ca mie nu-mi prea convenea...

Hai daca tot am ramas acasa sa ma apuc de mancare...vreau sa fac un paprikas sa vad daca-mi mai iese...ca bun tare mai este...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Serban! Sa cresti mare si cuminte. Scuze ca nu am putut sa-ti fac urarile ieri.

La multi ani Nichita Daniel! Sa fii fericit si sa ai parte numai de bucurii.

Nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris ieri si nici nu stiu daca am timp pentru ca am casa vraiste si azi vine nasa sa-i faca baie Mayei si deci trebuie sa fac putina curatenie.

Va pup si revin cand am timp.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

PUPICOSI MAAARI de la mine si Iepu' pentru toti piticutzii aniversati zilele astea, n-am mai intrat din motive de treaba...Venim la MAAAARE sambata. Din pacate nu cred ca avem sansa de o plimbarica prin Constanta, ca am luat bilete in Saturn si vin cu ai mei-am luat 2 camere, apartament nu am gasit-asta in ideea sa o tin pe Iepu' la mare ca Paul clar nu-si poate luat concediu toata luna iunie. Sa vad cum ma descurc singura... Oricum, am tel Laurei daca ajung prin Constanta cu Iepurele zbanghiu dau de stire prin ea.
Am fost si noi la evaluarea de 1 an: cam 8,800kg si in jur de 82cm lungime. Am trecut si testul de evaluare (stasul IOMC), care apropo e mult mai lejer decat ce ziceati voi pe aici ca v-au intrebat pedi:
1. daca merge sustinuta de o mana sau ambele
2. daca are probleme de auz (asta e intrebare varza-vorba pediatrei)
3. daca recunoaste persoane/obiecte de la distanta :de ex. copii, caini afara
4. daca isi manifesta emotiile (se sperie de straini, se bucura etc)
5. daca leaga silabe gen ma-ma, me-me, te-te, ba-ba etc, chiar fara adresa
6. daca sprijinita de o mana se poate apleca si ridica un obiect cu cealalta mana
7.daca mesteca bucatele mici gen biscuiti etc
8.daca din pozitie ridicata, se poate aseza in fundulet sprijinindu-se eventual de cava
9. daca se joaca cucu-bau
Mai era ceva da' nu-mi mai amintesc .
Aveau si infanrix penta-1,9mil.
Frecat la nas-alergie sau viermisori. Ne-a dat de facut copro, agent antigiardia, urocultura, sumar urina, i-au recoltat si secretie din ochisori, ca de la o vreme se trezeste cu ei cam "carpiti", i-a luat sange din vena-super meseriasa asistenta-pentru hemograma, calcemie, sideremie, glicemie si IgE (pt. alergii). Cam asta...in rest e sanatoasa tun, cica la ce energie are, greu de crezut ca are ceva
A, si ar trebui sa nu mai haleasca noaptea He, He, pai numa' ce am trecut de la 2 bibe la 3-la 12, la 3 si la 5-6...
Schimbam Humana cu Nestle Junior sau Similac Gain. Lapte de vaca mai tarziu, oricum ea bea lapte doar noaptea si e mai comod de facut asta praf...
Ne-am intalnit in parc cu Andreea(mami de Eric). Moaama, ce grasunelSi bloooond, si serios. Andreea e in sesiune asa ca deocamdata sta tare prost cu timpul de forum. Mey si cuminte Eric, statea in picioruse pe langa carut in timp ce ea invata...pai eu daca o dau jos pe Iepu' din carut in parc nici cu politia nu o mai urc...nu zic ca ma trage dupa ea in toate directiile...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Nichita Daniel
Nelia felicitari pentru olitza, i-am pus-o si eu alaturi poate e tentata, dar nici nu vrea s-o priveasca. trebuie sa schimb metoda. Am incercat cum a facut Laura cu colacul pe wc, nexam, nici din ala nu vrea... Astept idei
Revin, ca nu ma mai lasa mindra sa scriu

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Andutzy-am vazut si eu poza cu Dragos, eu zic ca e urticarie. Mai ales ca zici ca si tu mai faci...Iepu' are dermografism, care intra tot in grupa urticariilor, prima intrebare la dermo a fost daca avem in familie alergii, urticarie sau astm. In prima zi cand a facut, pana sa o vada pedi ne-a zis tot de peritol. De la dermo ne-a dat zyrtec, care i-a facut foarte bine si e antihistaminic specific pentru urticarie, da' trebuie totusi sa il vada medicul intai. Oricum, pana vine pedi puteti merge cu el la dermo, ca probabil tot acolo va trimite si dupa ce il vede. Noua ne-a mai zis ca se amalioreaza mai usor daca tine si REGIM 3 zile-fara proteine animale, in afara de cele din lapte-adica a mancat doar lapte, legume(fara rosie), cereale si fructe(mar sau piersica). Te intreaba sigur si ce a mancat-la noi a fost suspectat laptele Humana3 cu banane sau pestele. Sa nu fie de la bomboanele alea varate pe gat

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Presupun ca pana apuc sa postez eu o sa se inchida subiectul !

La multi ani cu intarziere CARINA EMILIA, TEODORA-MARIA, DAVID, ANNA MIRUNA, SERBAN IOAN, MAYA ILINCA si NICHITA DANIEL .

Sanatate multa puiutilor bolnaviori, succes fetelor care s-au apucat de cursuri.

V-am citit mai mult pe diagonala, scrieti intr-un ritm infernal . In schimb am reusit sa vad cam toate pozele (ma rog, cele la care ati postat link-urile, ca prin albume n-am apucat sa caut)! Poate poate in cateva zile o sa reusesc si eu sa va prind din urma, cu conditia sa am si putin timp liber la birou, ceea ce-i cam greu.

Pentru Florentina care ma intreba cum ma descurc cu 2 fete, n-am decat un singur raspuns: nu-i deloc usor, dar merita! Eu am nascut-o pe Daria cu cezariana si cel mai greu mi-a fost prima luna dupa nastere, apoi totul a intrat in normal. Marele avantaj, cel putin in cazul nostru este ca se iubesc tare mult amandoua, iar Malina e mult mai darnica si mai sociabila cu restul copiilor (a invatat sa "imparta" de mica), mai intelegatoare si mai responsabila decat multi copii de varsta ei. Plus ca Daria avand o sora mai mare drept exemplu progreseaza mult mai rapid. Eu am avut marele noroc ca Daria e o cumintica si am mai avut si o bona care m-a ajutat, ca altfel nu stiu cum as fi scos-o la capat. Din pacate nu prea am timp de stat la povesti, insa daca vrei iti pot raspunde la orice intrebari concrete ai.

Si gata...am fugit....poate mai apar....oricum am inceput sa va urmaresc!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput