Rochii de mireasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Casa de piatra Mirela! Sa fiti fericiti pana la adanci batranete!
Cred ca fetele ti-au dat o parte din adrese.
Uite niste site-uri americane cu preturi foarte bune http://www.houseofbrides.com/home.php?cat=387&gclid=COfoirPZlYUCFQ0QHgodZRhoIA
http://www.usabride.com/

Fetelor, eu am nunta in august si la sfarsitul lui iulie vin in tara pt 2 zile sa imi iau rochie.
Eu nu cunosc Bucurestiul dar o sa merg la cumparaturi cu cineva care il cunoste f bine.
Va rog sa ma ajutati sa imi fac un itinerar pt acea zi ca sa stiu de unde incep si unde termin.
Va roggg...sa imi dati si mie adresele magazinelor cu rochii de mireasa din Bucuresti si eventual directii sau repere.
Bugetul meu e in jur de 20 mil,deci e posibil sa nu fac fata unui magazin gen Demetrios si nici nu as vrea rochii f ieftine si din materiale proaste.
Astept sfaturile voastre!Va pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sor-mea si-a luat de aici: http://www.agnestoma.ro/

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Mirela, felicitari!
oarecum pe langa subiect: noi (eu si viitoarea mea finuta - 19 aug 2006) tocmai am fost ieri sa cumparam rochita de mireasa... dupa indelungi cautari si studii de piata am ajuns tot pe batranul Liscani... sunt modele minunate acum, sa te toot mariti! Casa de piatra si muuuuuuuulta fericire tuturor miresucilor de 2006!!!

Si... multumim pt minunatia asta de site!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Hallo fetele
Eu tocmai mi-am luat rochita de la Rafaelo (linga Cocoru, inainte de pasaj). preturi super mici in comparatie cu alte magazine (eu am dat 7 mil).
pe Lipscani mie nu mi-a placut nimic, in afara de mag. White Lady, unde au preturi corespunzatoare (cam 18 mil, ce mi-a placut mie).
www.venusbridal.com - au mag in timisoara. eu am sunat si mi-au zis ca rochiile care imi placeau erau in jur de 500 euroi.maxim am inteles ca ar fi 800 euro.
Succes la cumparaturi

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

CryssUK - intra pe www.ghidulmiresei.ro
gasesti acolo majoritatea mag de rochii. Sper sa-ti fie de folos

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Mirelus, vezi ca pe Agnes nu sunt toate rochiile din colectie. Pot sa las catalogul la parintii lui Florin daca ai nevoie.

Felicitari Mirela

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisana spune:

Rochii de mireasa puteti gasi la www.noelastyle.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

rochiile de la noela sunt aceleasi cu cele de la www.whitewedding.ro

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Iar aceste rochii de la Noela si Whitewedding sunt aceleasi cu cele de la Alb Negru, adica Agnes Toma?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Nope, Agens Toma e o casa de moda, Noela e alta, iar cei de la White Wedding aduc rochii de la Noela .

Mergi la inceput