Aspirante peste 30 de ani, FEMEI CARE STIU CE VOR!
Raspunsuri - Pagina 8
IULIABRAILA spune:
SALUTARE !
va pup fetele, dulce de tot.
azi am cam somat la PC, pt ca vineri am lucrat 10 ore la serv si am avut capu mare de atita calc.
da acum seara mi-am mai revenit.
in rest nimika nou.
vad fete noi - SALUTARE noutele, bine ati venit dar eu sper sa reusiti repejor sa rezolvati problema.
apropo, ati mai vazut-o pe ELISE pe undeva ? ce este cu ea?
sau a reusit si ne-a tras clapa de tot?
sa fie cu noroc atunci.
IULIA
pt azi:"cine a spus ca omul poate realiza totul? acela s-a inselat, numai daca vrea omul poate FACE tot"
Liana30 spune:
IULIA ..Elise e plecat in vacntza..2 saptamani la soare!!
Ioana
69,,,crinutza multam imi trecu ca imi facu masaj grasu![]()
chiar asa carmen pe unde umbli????
66 tu ce faci?? luasi vacantza?si io nu stiu?
aaaa venii de la botez de aceea sunt aci
..va spusai ca sa nu credeti altceva![]()
![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
gabi68 spune:
Buna dimineata fetele!
Nu bea nimeni cafeaua cu mine?
Liana ma bucur ca iti trecu durerea de spate.Cum fu la botez?Tu fusesi nasa?
Iulia si eu am zis ca azi mai rarut la calculator ca ma cam supara ochii (si la servici si acasa tot pe calculator) am zis ca azi iau pauza.
Pup fetele toate
Gabi
piticul spune:
Beau eu cafeaua cu tine!Azi sunt ceva mai libera...dar si mai trista.M-am trezit cu gandul la copii.Nici nu mai stiu ce sa mai fac.Eram foarte hotarata sa ma duc sa ma programez pentru laparoscopie.Si sa fac un tratament la ciclu in acelasi timp.Ce nu rezolva una poate rezolva cealalta.Aseara am luat ultima doza de medicamente pentru luna asta.Si m-a durut trompa stanga si ovarul de m-au indoit.Doamne si alte femei doar respira si raman gravide.
Asta e!Hai sa mai vorbim si de lucruri mai vesele.Voi ati vazut ce frumusete este Ioana Tugs?Bravo,Ioana esti o femeie super!
Azi stau si eu prin zona.Asa ca va pup,PITICUL
gabi68 spune:
Gata te-am prins de mana![]()
Cred ca fetele nu s-au trezit inca,dorm mai tarziu ca doar e duminica nu ca noi...Eu asa m-am obisnuit sa ma trezesc devreme chiar si cand nu merg la servici,nu pot sa dorm mai tarziu,tot devreme ma trezesc.
crinuta71 spune:
Gabi eu m-am trezit. Dar nu demult, intradevar. Sunt cam somnoroasa ca la noi e urat si ploua.
poze