Aspirante peste 30 de ani, FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Andrada uite ca te bag si eu in seama(scuze de intarziere!)si succes luni la Giulesti.
Week-end placut fetelor!
La noi ploua iar...
Gabi66 unde esti tiza mea?Da un semn!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, super bine .

Te poti apuca linistita de FIV stiind ca nu ai nici o problema pe care puteai sa o rezolvi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

eu nu stiu zau cum fac, da va tot pierd fetelor
desi am intrat si ieri si si alaltaieri, numai azi mi-au aparut raspunsurile de acu 2 zile. nu mai inteleg nimic ...
miki, nu am incercat tinctura de coada soricelului, chiar nu stiam ca scade prolactina. mersi pt sfat.
nasha, nu prea am inteles ce m-ai intrebat in legatura cu dostinexul. cred ca am mai povestit ca aveam prolactina marita, mi-au prescris brocriptin, am rezistat eroic 8 zile, dupa care mi-a schimbat cu dostinex. de o luna iau dostinexul, dar mi-e rau tot timpul, mi-au aparut bubite pe tot corpul, inclusiv in nas si pe talpi , noaptea nu pot sa dorm ci stau in capul oaselor, goala pusca ca ma arde tot corpul unde atinge ceva. nu mai suport.
sa nu mai povestesc ca luna asta deja am vreo 20 ore in minus la serviciu, pana la urma ma dau astia afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Sunt aici fetelor!Numai ca m-am luat cu una si cu alta in ultima vreme si...nu am mai scis.Pe de o parte ma bucur ca sunt asa ocupata pentru ca nu mai am timp sa fiu deprimata.Am avut o multime de realizari in ultimul timp si m-am gandit mereu ca cineva acolo sus ma iubeste si nu o sa ma lase pe mine fara copilasi.Asa ca sunt chiar foarte optimista.Capul sus,fetelor si ...nu uitati:cand Dumnezeu inchide o usa,intotdeauna deschide o fereastra.Cel putin mie asa mi s-a intamplat mereu!Pupici,PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

piticule,
ma bucur ca esti optimista, poate optimismul e molipsitor si ma "imbolnavesc" si eu. mi-ar prinde bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

O alta zi chinita si obosita (si ziua si eu!!!)
crinuta71 inapoi
IULIABRAILA uneori ma gandesc daca imi mai doresc sa mi se intample din nou un miracol dar cel mai adesea sunt sigura ca nu iar pentru tine
Liana30 intr-adevar nu-ti dezminti titulatura!Apriga si hotarata femeie!In general sunt o fire puternica (cam prea puternica!) si am reusit sa trec peste multe dar acum sunt intr-o pasa cum nu se poate mai proasta.Si la toate se mai adauga si problemele care apar la serviciu si acasa....si cred ca am nevoie de concediu.... pentru tine si pentru toate fetele pe care le-am scapat.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

shehe asa cum spui apariga si hotarata olteanca nu te va lasa sa pici...butoiul nu mai e..ca io l'am furat si nu vi'l mai dau asa ca daca va pune "draku "si vreti sa picati..picati in mana mea..si am io grija de voi......stiu prin cate ai trecut shehe ..sau ma rog aprope..tocmai de aceea nu te las...stii cum era odata cand toate sareati pe cate una cand era gata ,,gata sa renunte sau sa pice..pai uite mama pentru ca marea majoritate au disparut,,am ramas eu sa duc stafeta mai departe...asa ca da mana la mama ca de nu e vai de tau...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Liana am citi mesajul tau si mi-au dat lacrimile.Iti multumesc pentru ca esti asa cum esti. si pentru tine.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

stelutz,io zic sa o lasi mai moale cu tot ca sanatatea e mai presus de orice...si un copil daca il ai , trebuie sa ai sanatate si NU stres si nu`s cite tratamente(nu va panicati din asta ca exista solutii pentru toti)mai putin stres si mai multok???ma refeream la faptul ca mie mi s-a prescris bromcriptina seara(reactii adverse:stari de voma,de ameteala,incapacitatea de a conduce masini etc...)
piticutz,ma bucur ca esti optimista si prezenta...nu iti schimba atitudinea NICIODATA ca nu rezolvi nimictuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

gabite-am gasit mamaama...si te(va)pup nemtoaicelor

Mergi la inceput