Aspirante peste 30 de ani, FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, fetelor, nu sunt bine deloc... am scris la "infertilitate inexplicabila" despre ce e vorba...
cu cateva zile inainte m-a apucat asa o stare nashpa, si eu intotdeauna am presimtiri si se adeveresc...
cel mai tare ma doare ca nu am stiut asta mai demult, as fi trecut direct la FIV si nu m-as fi chinuit atat...
nu pot sa va spun cate stimulari am facut, uneori aveam 3-4 foliculi si ovulatie beton...
ceva imi spunea insa ca problema e in alta parte, dar toti dr. ziceau vazand analizele de la medsana: "oligospermie moderata, asta nu-i motiv serios de infertilitate"
si eu continuam sa ma caut, sa vad, nu cumva am ceva, nu cumva am trompele infundate... nu cumva nu am ovulatie...
si am ajuns acum la aproape 35 ani sa-mi dau seama ca e posibil sa nu reusesc nici macar prin FIV

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Hai,Avalon,capul sus.Nu fi asa de trista.Esti inca tanara si Dumnezeu face minuni.Trebuie sa gasesti o solutie pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pai????adica lipseste draku o juma de zi de pe aci si tu o iei razna???ia vezi!!!ca te bat!!!
uite spre rusinea mea nu stiu de acel laborator!!! dar azi merg sa vaz cum e si te anunt!!! asa ca...haiiii capuuu sus..pai se poate?vrei sa iau paru???..hi..hi..butoiul nu mai e...l'a pitulat grasu!!!na!!na!!!

fetelor dupa cum vedeti intru si ziua si noaptea!! si mai am si o gramada de treabaaa..da inca mai pot ca's "tinerica"!!!
va pupacesc pe toate...fuggggg la treaba...da revin!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata fetele(chiar daca-i mai tirziu).
Am intrat sa va salut si sa va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

GABITULE..............sa sti ca nici eu nu prea am noroc de un profesor bun.ca se mai gaseste mustata sa-mi vorbeasca in franceza si daca nu inteleg si-l intreb cica trebuie sa sti ca de aia merg la scoala sau sa caut in dictionar...dar ma revansez si eu cand prind momentul....daca ma intreaba ceva in romana si as fi inteles intrebarea daca mi-ar fi pus-o in franceza ,nu-i raspund.si el intreaba...si intreaba....si eu ii raspund intr-un final in franceza,,imi pare rau! nu inteleg ce spui!,,.........si e naspa rau de tot daca nu cunosti limba....ca nici de lucru nu pot sa caut....degeaba sunt atatea locuri de munca daca eu nu inteleg ce-mi spun!!!!!
stai sa-ti spun ca ieri l-am pus pe nea mustata sa sune sa afle ce se intampla ca inca nu am primit cardul de rezident si nu au vrut sa-i dea relatii lui.au cerut sa vb. cu mine.noroc ca am inteles ce m-au intrebat si am stiut sa le raspundca altfel cred ca iarasi m-as fi crizat!!!!a fost o mica incurcatura.......numarul blocului l-au trecut la nr.apartament si nr. apartament la nr. blocului,iar ei au primit cardul inapoi.acum mai am de asteptat inca 6 saptamani.
CRINUT............sunt bine.am terminat tratamentul,vineri merg sa repet testul de urina si tocmai pe 10 iulie am programare din nou la medic.incerc sa prestez la greu poate.poate s-o lipi ceva!!!
SHEHE............
LIANA........sa semnezi condica zilnic! nu vezi fetele astea?!?!?cum dispari tu................cum cad in depresie!!!!sincer.....si eu ma intreb de multe ori de unde ai atata energie si buna dispozitie!!!!cateodata te invidiez
AVALON...........am citit ce ai scris si la ,,infertilitate inexplicabila,,uffff! ai trecut si tu printr-o multime de probleme.Iti tin pumnii!!! nu trebuie dsa disperi.
PITICULE..........pentru renvenirea spectaculoasa
IOANA......pe unde mai esti??????
Va pupic pe toate!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele mele, drgutele si mistocele !
ca toate, mama mama, sinteti beton de frumoase.
io, va zisei, sint la zilele cu prestatu, asa ca ieri mi-am creeat front de lucru. si mi-am luat si 2 zile de conced. miine plec la bucuresti cu tata la control la ochi. sper sa fie bine.
da vin seara si seara....OOOFFFF.....aolica .....ma reculeg mai greu dupa....
si barbatu-meu si-a redescoperit in frigider tinctura de orz, care zice el, o sa il ajute(asta nu ca ar avea nevoie). sper sa nu se streseze prea tare, ca este f nevricos la astea...
sper sa mai fie valabila. anul trecut a functionat dupa 1 luna de...nu se stie ce, de la ce.
in rest, tot mai tusesc. apropo ce sa mai inghit eu pt o tuse seaca rau, care apare asa, undeva la 5 minute, zic de 2 ori si gata. fara expectorare, fara alte simptome....fara temperaturi sau alte alea alea. am papat si un borcan de 800 gr de miere+propolis, am si un spray...nimic nu vrea. si ma seaca, ma deranjeaza enorm.. precizez ca nu fumez si nu am vreo alergie depistata.
cu pupaturi multe, IULIA
pt azi:"zile fericite, va astept. VENITI, sint aici!"

Mergi la inceput

avaloane, sa stii ca iau si io o bita si ti-o dau, fata mea, pe spinare.
daca TE MAI AUD O DATA CU ASTA , nu stiu ce se intimpla. m-apuca si pe mine, vin la tine si plingem amindoua, na iti convine asa?
acum serios, citeodata am impresia ca mai bine sa fim proaste, sa nu ne mai cautam, sa nu ne mai tratam, sa nu ne mai....nu stiu ce sa zic: azi la servici am avut o petenta, care dorea sa intre la concubin in contractul de inchiriere PENTRU CA ESTE GRAVIDA in 8 luni. i-a zis lu' nesimtitu si nu vrea s-o ia(adeca de nevasta) si ia ci-o sa faca? naste plodu in strada? trebe sa aiba adapost,nu? ca daca nu, ia il lasa la mine in curtea institutiei si gata, a rezolvat. si sa vedeti numa ce dinti avea(1 lipsa 2), ce meros in gura, ce unghii si sub unghii....mamaaaaa, si neste calciie, si neste unghii(poate copite) la pecere. nu avea mai mult de 30 ani.
brrreeee, o ascultam si stateam prostita, gindul meu era numai la: am centrala, apa calda super, pat super, lenjerie super, papa super, distractie cit se poate, conditii cit se poate pe la noi, sot super amabil , dragut, fara nici un fel de vicii, iubire, pace in cuplu, SI? UNDE ESTE BB AL MEU ? de ce mie, de ce voua....DE CE?
trebe sa ma gindesc mai serios la asta.
voi stiti cite cupluri fac acum bb, bbII, bb III, bbIV, pentru a avea indemnizatie de crestere copil ? nu cred ca stiti, sau poate ati constatat dupa nr mare de burti de pe strada si la colt dupa nr de femei de la cersit, sau care isi altoiesc plodutii multi de la poalele lor, unu cite unu, sa mai produca cite ceva.
AOLEO, si ziceam ca ii dau lui bietu avalon cu bita. DA IO?
LIANO, sa stii ca mi-o iau singura: IOTE -
va pup, ma duc sa bag capu sub dus sa ma racoresc.
da revin, sa vad ce parere aveti, IULIA

Mergi la inceput

Inteleg foarte bine ce vrei sa spui Iulia.Si eu mi-am dorit in lunile astea de cand umblu pe la doctori sa fi fost mai redusa,sa fi gandit mai putin, sa fi citit mai putin,sa nu ajung acasa sa deschid calculatorul si sa ma documentez pana in dinti,sa nu mai citesc pe fata doctorului (chiar daca el nu imi spune explicit )ca lucrurile stau destul de rau.Nu e prima data cand mi se intampla asta.Chiar mi s-a spus o data de catre o persoana la care tin foarte mult:"tu esti chiar o.k.,ai insa un mare defect:gandesti prea mult".Asa ca...fericiti cei saraci cu duhul.Ce sa zic si la mine casa goala,masa plina,camera pentru copilas disponibila,un barbat bun si iubitor,dragoste multa si uneori sufletul gol,gol,gol.Saptamana viitoare implinesc noua ani de cand m-am maritat.Mi-am umplut o geanta cu haine si am plecat in lume cu sufletul plin de sperante si vise.Mi-a fost bine,am muncit mult si am avut de toate.Mai putin un copil.De rest chiar nu ma pot plange.Nu sariti cu ca, vorba Iuliei,mi-o iau eu singura!

Mergi la inceput

hehehe, piticu meu, io am 15 ani de maritis. cu acelasi barbat, care a fost atit de amabil, incit sa nu ma streseze niciodata cu facutul copiilor. GRESIT !
eu cred ca mi-am inchis de tot ceasul biologic. care nu a sunat si cind a sunat nu a fost deloc bine.
ei, asta este.
IULIA

Mergi la inceput

Ei ,hai acu,ca doar... orice sut in fund e un pas inainte

Mergi la inceput