Copilasi de nov-dec 04 (123)
Raspunsuri - Pagina 7
miria_cristina spune:
FELIS - S-a facut tare frumosel Mihaita! Si ce frumos mergeti voi doi! Mi-a placut pozitza asta:http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihai1cristian/detail?.dir=3a6fre2&.dnm=48d5re2.jpg&.src=ph
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
TRY - Am vazut pozele si e haios tare bebele tau, iar burticuta imi da nostalgii!![]()
Da' ai curaj sa-l lasi numai cu chilotei! Nu mai face pe el?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dama spune:
Felis, Try, tocmai m-am delectat vizionand pozele cu puitii vostri frumoasi, dar si mamicile lor. Mihaitza, e un scumpel si creste vazand cu ochii si incepe sa si merga (bravo), iar Alex, este tare bine facut, maine poimaine pare ca pleaca la scoala.
Try, felicitari pt baietel (dar si pt cetatenie), sa fie sanatos, sa va umple casa de bucurie si veselie alaturi de Alex. Te invidiez incepand de la burtica aia frumoasa pana la gradina aia numai buna pt relaxare. Ah, si eu sunt curioasa sa-l vad pe bebe 2, tinanad cont ca Alex iti seamana cam 80%...in special ochi si par...si asta pt ca o verisoara a mea care are tot 2 baieti, unul seamana cu (par blond si ochi albastri) celalalt cu tati (par negru si ochi inchisi la culoare), poate o sa fie si cazul vostru...Acum ca stiti ce e, ati ales numele sau e secret?
Ma duc sa pun si eu pozite din expeditia nostra de we asta.
danette spune:
Dama draga..de la amiaza tot astept pozele cu David... si nici urma...![]()
Cand le incarci?
Azi a vazut-o pediatra la Iris, a facut un fel de bilatz de 18 luni, si e f. bine in afara de faptul ca e mucoasa...(apropos a invatzat sa zica MUCI mama! - si eu trebuie sa-i sterg nasucul)
Are deja 89 cm si 12 kg...e lungana mey... in ritmul asta sigur o ajunge pe Monica Gabor ![]()
... doar la intaltime mi-as dori, sa nu ma intelegetzi gresit..
Adica a crescut in 18 luni - 35 cm si dr. a zis ca e f. mult pentru o fetitza.
Ma duc acum ca ma
sotzul... stiti voi treaba asta cu dependentza DC...
Va pupez si sper sa scrieti mai mult in seara asta...
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
dama spune:
Dana, le-am incarcat de atunci, désolée, dar a intervenit ceva si nu am mai putut intra pe DC.
Daca vreti sa ne vedeti in Pirinei, priviti aici si apoi aici la balaceala.
Mami de David (18.11.04)
bits spune:
Anca ti-am vazut pozicile.ce peisaje frumoase!va invidiez!as face si eu o escapada dar nu am cu cine caci al meu sot daca s-ar putea ar sta numai la tv.ce frumos doarme in cadru David!
octy,KEN(1nov 2004)
Otiliav spune:
Am citit ca a nascut Flory, felicitari si un bebe cuminte si mancacios care sa va aduca multe bucurii!
Dama, ce excursie frumoasa. Cel mai mult mi-a placut poza de grup, toti tineri, frumosi si fericiti. Cred ca v-ati simtit foarte bine.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
bits spune:
Ken mi-a facut-o ieri!.l-am lasat sa se joace in camera lui ca sa-mi fac si eu curatenie prin bucatarie.la un mom dat liniste totala asa ca m-am dus sa-mi spionez copilul.cand colo el tocmai desfacuse o cutie de crema pt bebei si si-o punea in par.cred ca m-a tot vazut pe mine ca-mi pun spuma in par si a vrut sa ma imite.cand am intrat in camera se uita cu o fatza atat de nevinovata si mi-a aratat manutele pline de crema si-mi spune:"a a aaaa!".nu va puteti imagina cum era patul si ce era pe jos
.asa ca la ora 10dim noi faceam baie ca deh nu puteam sa-l scot afara asa.
octy,KEN(1nov 2004)
Cecilia C spune:
Salutare fetelor si copilasilor,
Am trecut si noi sa va salutam ca nu am mai facut-o de mult, suntem bine ,sanatosi si murim de cald..aici la noi sunt 33 de grade dar cu umiditatea se simt ca si 42..adica sa nu iesi din casa...desi maine la servici cine merge???? eu, cine, hha
noi intram de maine in sapt 25..nici o problema, nimic
try, felicitari pt cetatenie si pt baietel si sa fiti sanatosi cu totii ca asta conteaza..Alex e un scump si dragalas ca de obicei si mi-au placut si mie chiloteii lui
..apropo nu i-a udat asa un pic????
Dama, superbe pozele din Pirinei si de la balaceala
Felis de Mihaita ce sa mai zic
mi se pare ca a crescut asa de mult si are niste picioare lungi si bravo lui pt progresele facute...stai sa vezi ca de-acum incep si mai multe progrese, sunt convinsa 

cum e la noul servici?????
Dana super ca ai slabit, eu sunt stresata ca sunt mai grasuta decat cum eram cu Alexia cu vreo 3 kg...si o sa trebuiasca sa fac efort mai mare sa slabesc dupa..dar sper sa se poata, hha
Am pus niste pozitze noi daca vreti sa ne mai vedeti..sa o vedeti pe mami grasa, ha ha
Pupici la toate mamicile si copilasii si aveti grija de voi
felicitari Flory!!!! asteptam sa ne spui cum e fost..
ei ...era sa uit...se pare ca o sa mai avem inca o fetita draguta...nu e sigur sigur dar deocamdata asa ne-a spus nenea doctorul
Pupici 

24 + sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
flory
felicitari! refacere rapida si te asteptam cu povesti despre bb.
davidutului excursionist si
alexiei cu coditze...mai as fi in stare sa ma uit toata ziulica la poze![]()
cici
...unde zici tu ca esti grasa????...eu nu sunt
si sunt de doua ori cat tine![]()
am fugit sa-l duc pe alex la gradi...va pup pe toate, sa aveti o zi minunata
monica