FIV 75

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL inseamna ca marti ne vedem, pt ca eu vin la consultatie. Sper sa ne vedem.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Stiu ca sunt multe fete cu infertilitate inexplicabila, sau ma rog, inca neexplicata medical... dar exista totusi o explicatie pt asta... la nivel celular poate exista incompatibilitate, de aceea ramane solutia FIV-ului... embrionul este introdus dupa 2-3 zile de la conceptie, el este deja divizat atunci... are mai multe sanse sa supravietuiasca. Eu una vad FIV-ul ca pe ultima solutie in cazul meu, din pacate varsta nu-mi mai permite incercari, anul acesta implinim 35 ani (si eu si sotul) si dupa aceasta varsta fertilitatea incepe sa scada. Stiu care este rata de succes si nu ma imbat nici o clipa cu apa rece ca voi reusi din prima, dar structura mea psihica nu ma lasa sa ma gandesc la un esec acum. Intr-un cuvant, nici nu ma pot gandi acum decat la reusita!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Scuze fetelor ca nu am raspuns astazi la intrebarile voastre, dar am avut o zi super incarcata.Abia acum am gasit 5 min. sa va pot scrie 2 randuri.
MRL- Eu sunt programata la ora 13.00 la ecografie. Mi-ar face placere sa ne intalnim.Eu sunt blonda cu parul lung.Voi avea un rucsac albastru in mana.(asta daca vii si tu cu treaba).

In rest o sa va tin la curent cu productia mea su daca stabilim data punctiei.Mai sigur o sa va scriu sambata ca ajung tarziu maine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

cristinici, ti-am trimis un PM. Nu stiu sigur daca l-ai primit pt ca al meu calculator sau poate netul se joaca putin cu mine (nu reusec sa navighez usor, imi da prea multe erori). Eu sper sa ne intalnim marti, inca nu stiu la ce ora o sa fiu programata pt ET. Tu la ce ora esti programata?
Avalon, un paharut cu tine. Si daca vei reusi din prima ce dai? Eu iti trimit un dulce

Mergi la inceput

puiramy, o sa incerc sa ne vedem maine. Eu oricum o sa ajung mult mai devreme ca sa fac platile pe acolo sa nu alergam sambata. Sper sa nu intervina ceva si sa nu pot sa te vad. Am retinut cum te pot recunoate. Si eu sunt blonda dar cu parul scurt. Iti tin pumnii sa fie o productie super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pana atunci, Liliana voi bea o cupa de sampanie in cinstea ta cand vei veni cu vestea!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon, . Nu scapi asa usor de mine. Tot te prin io de manuta pt
pupici pe obrajori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Buna!
MRL multumesc pt. lamurire, cred ca totusi este protocol lung asa cum scrie si in prospectul de la diphereline, eu in dec. am facut concomitent inhibare+ stimulare incepand din ziua a doua a CM, oricum nu conteaza cum ii spune important este sa se lase cu .
Va pup si va doresc o zi cel putin mai buna ca cea de ieri.

Sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! O zi minunata si un we pe masura.Nu stiu daca mai pot intra pana luni asa ca va-ic pe toate si stau in continuare cu pumnii stransi pt. voi!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

MRL, precum si celelalte fete care sunteti pacientele profesorului M. dati-mi si mie retzeta sa pot trece peste nesimtzirea asistentelor de la Giulesti, ca mi-e ca pana fac hysteroscopia ma trezesc cu dosar penal, la cum se poarta alea cu mine. Norocul meu e ca pana acum am incercat doar telefonic sa iau leg. cu dna. asistenta V.D., ca daca imi vorbea asa personal, fatza in fatza, cred ca dadeam cu ea de totzi peretzii! Eu mai am antecedente cu Giulestiul, ca initial dr. meu Peltecu acolo m-a trimis pentru fiv; dar am virat-o la Medsana, ca mai aveam putzin si le luam la bataie pe alea, noroc ca in ziua respectiva era sotzul cu mine si m-a ponderat.
Nu, pe bune, ce draku sa fac? ca io-s foarte impulsiva si mi se pare normal atata timp cat eu ma port mai mult decat civilizat si respectuos, sa mi se raspunda cel putin normal, in limitele bunului simtz (nu neaparat la fel de respectuos- ca fiecare cu educatia lui) iar in momentul in care sunt repezita fara motiv, tratata ca un nimeni, trimisa efectiv "la plimbare"... explodez!
Nu stiu ce sa fac... cred ca o sa dau o fuga azi la M. la cabinetul privat ca e la 2 pasi de biroul meu si o sa-i spun sa-mi faca el programare pentru ca sunt un caz atipic; nu pot efectiv comunica cu oamenii lui!

MRL o sa ma rog pentru tine maine la punctie iar marti voi tine pumnii stransi sa decurga totul la superlativ si sa se finalizeze bine!

Mergi la inceput