Aspirante optimiste - 202

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

fetelor va multumesc din suflet pt incurajari
nu ma sperie ce va fi dupa ma sperie ca nu stiu daca am sa pot sa duc sarcina la sfarsit , eu sunt cam slabuta (55 kg) si nu stiu unde o sa creasca doi copii (adica sa nu fie prea micuti.....)
oricum am tot citit despre gemeni si se pare ca toti parinti au trecut prin tema care o avem noi acum
va pup

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ALYDUMY stai linistita, iubita, ca o sa creasca ei mari, i-si fac singurei loc la tine in burtica!! Nu-ti mai pune asa de multe probleme in capsor', ca nu e bine!! Gandeste-te ca o sa fie bine pina la sfarsit si asa o sa fie!! Fii optimista, draga, ai si de ce!! Ne-ai demonstrat ca se poate!! Hai ca-ti spun un secret: si eu visez ca o sa am gemeni! Adica mi-as dori si am si cazuri in familie, asa ca cine stie?? Te pupic si fii cat se poate de relaxata, o sa vina totul de la sine!!
LIANA30 Tu ce mai spui?? Ceva noutati?? Ai sunat acolo?? Zi ca altfel te stresez...
BIBYROX si eu te salut si-ti doresc sa vina bebe cat mai repede!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor buna
eu sunt z 18.ma dor sanii de mor.aveti idee ce poate fi?
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

valicutza: ce mai faci, scumpica?? durerile de sani e posibil sa fie de la ovulatie... insa e prea devreme sa ai simptome de sarcina...daca la asta te gandesti ... iti tin pumnii ca peste 10 zile sa ne dai vestea cea mare

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu toate aspirantele.intru si eu pe aici cat sa nu "obosesc" prea rau.
am trecut sa va povsestresc ce mi s-a intamplat joi seara ca sa-mi motivez absenta de pe forum si sa va spun ca ma gandesc foarte mult la voi chiar daca nu am intrat de joi nici macar ca sa citesc.
va povesteam eu ca mi se intampla foarte des sa visez excat ce urmeaza sa se intample.asa ca joi dimineata (Z16 a CM) ma trezesc dupa un vis in care imi facusem un test de sarcina si iesise pozitiv, iar eu ma uitam la test si plangeam ca este singura luna in care nu trebuie sa raman insarcinata pentru ca am luat antibiotice foarte tari.asa ca ma trezesc, dau fuguta si eu un test(am rezerve in casa intotdeauna) si fac un test Barza Card, care ....iese pozitiv.m-a luat cu tremurat, am simtit ca lesin.era prima data in 2 ani cand vedeam 2 liniute, cea de-a doua mai stearsa.am simtit ca pica cerul pe mine, ma simteam ingrozitor.am fugit cu testul la sora mea, care m-a mai calmat si mi-a zis ca e imposibil sa iasa un test pozitiv in Z16.am mai facut 2 teste si au iesit ambele negative.am avut o stare foarte proasta toata ziua, iar din cauza socului seara am facut un atac de panica.ma simteam foarte rau, iar sotul s-a speriat si a sunat la o linie de urgenta, iar dupa ce am stat peste o jumatate de ora in telefon cu o doctorita foarte draguta am reusit sa ma calmez si docorita mi-a pus diagnosticul de atac de panica si mi-a recomandat pentru cateva zile fara TV, fara PC, doar plimbari si relaxari...
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.acum sunt mai linistita si sunt, dar astept sa-mi vina mai repede ca sa scap de orice urma de teama.azi sunt Z18.mai am ceva de asteptat, dar niciodata nu mi-am dorit asa de mult sa vina rushii mai repede.
va pup pe toate si cum au trecut zilele in care nu am avut voie la PC o sa fiu iar cu voi, unde ma simt atat de bine

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

crissa: imi pare rau de incercarile prin care ai trecut..of sa stii ca si eu am avut 4 teste barza slab pozitive luna trecuta asa ca n-ar trebui sa ne mai facem teste de urina sau daca ne facem sa folosim numai Clear Blue ... ce ti-e si cu visele astea: si eu visasem ceva asemanator luna trecuta si a doua zi mi-am facut repede test numai ca eu eram in Z24 oricum cred ca nu e prea greu sa visam asa ceva doar pasarea malai viseaza
Bine ai revenit printre noi! hai sa sa uitam de atacurile de panica

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubu meu
incerc si eu sa uit de atacurile astea si sper sa nu mi se mai intample niciodata(anul trecut am mai avut 3-stresul de la munca).cand va vrea bebe sa vina la mine va trebui sa am mare grija sa nu mai trec prin asta ca dr. mi-a spus ca atcaurile de panica in sarcina pot duce la eclamsie si preeclamsie.brrrrr....nici nu vreau sa ma gandesc.
ai dreptate cu visele.la cat ne gandim noi la bebe normal ca mai si visam din cand in cand.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mcrissa scumpa mea multi multi multi pentru tine numai sa te simti bine.

Eu fetelor dupa socul de luna trecuta cred ca nu voi face vreodata un test - doar dupa ce va fi confirmata sarcina voi face vreu test ca sa vad liniutele.

Azi sunt in z .....am si uitata trebuie sa numar.............12 - de azi incep sa prestez ... da parca nu am chef eu de prestat anume pentru bebelus - nu ca nu mi-asi dori...da parca mai bine sa nu ma gindesc la asta si sa fie bebelus - luna asta nu mai suport eu un shoc ca cel de luna trecuta - mai bine sa nu ma gindesc la bebelus si daca n-o fi voi mai astepta - of ce-s incilcita - vreu da nu vreu - offff ideea e ca prestam fie ce o fi - eu sunt calma - nu stiu de ce nu ma mai grabesc - asta o luna doua, nu stiuu ce o sa zic pe urma.

Bubule tu ce mai faci - mi se pare sau tu tot intri mai rar

Bibyrox mai stii ce festa iti joaca organismul - cind trebuie sa vina rushii - aistea o iau pe alta carare si ajung in alta parte - inseamna ca de data asta pazim drumul pina la poarta...ca sa n-o ocoleasca rushii - pai tot cu stam da cu alt scop nobil

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va urez o seara minunata!!
Ioana inca nu!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA30 si pe cand...??
MCRISSA i-mi pare rau prin ce-ai trecut! Ai grija de tine si poate cine stie, visul tau se implineste luna viitoare (cu 2 liniute), nu luna asta!!
BUBULEANA
ALIONUSHCA bafta la ... prestat..!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput