Aspirante optimiste - 202

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Lianooo ca si eu sunt cu ochii pe tine ca pe butelie
Bubu,Biby,Carmen,Ioanafetele dragi!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor nici nu stiti cat ma bucur ca am cu cine sa discut in momentul asta!Ma refer la voi care treceti prin asa ceva!Stati sa va povestesc:eu merg la Dr.Isreb Nayel de la C.F.R 2!toate rudele si prietenele mele sunt pac lui si am incredere foarte mare!Dar totusi de un an nu rezolv nimik!Mi-a dat un tratament si mie si sotului care are o discreta astenospermie dar cu toate astea alte teste de monotorizare nu am facut!Ce sa fac sa cer parerea unui alt medic?
Va pup pe toate si felicitari
viitoarelor mamici!pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by corinuk

Fetelor nici nu stiti cat ma bucur ca am cu cine sa discut in momentul asta!Ma refer la voi care treceti prin asa ceva!Stati sa va povestesc:eu merg la Dr.Isreb Nayel de la C.F.R 2!toate rudele si prietenele mele sunt pac lui si am incredere foarte mare!Dar totusi de un an nu rezolv nimik!Mi-a dat un tratament si mie si sotului care are o discreta astenospermie dar cu toate astea alte teste de monotorizare nu am facut!Ce sa fac sa cer parerea unui alt medic?
Va pup pe toate si felicitari
viitoarelor mamici!pupicei

Corinuk, ce tratament i-a dat sotului tau pt astenospermie? Si sotul meu are o usoara astenospermie dar nu face nici un tratament decat ce-i dau eu naturiste (branca ursului si apilarnil cu propolis si polen)

Mergi la inceput

Pai i-a dat ulei de peste capsule,acid folic si Branicin!Si sa fumeze maxim 5 tigari pe zi!Iar mie mi-a dat niste medicamente pe care trebuie sa le iau de luna viitoare din zilele de ciclu care sa ajute la ovulatie spermatozoidul sa fie mai harnic,sa ajunga mai departe sa nideze!Asa ca draga mea Alexa28 tin pumni ptr amandoua sa mearga tratamentul asta!Incer sa fiu cat de optimista pot cu toate ca mi-e tare greu!Toate prietenele, finutzele mele sunt insarcinate!Va vine sa credeti,toate!!Ma bucur pentru ele abia astept sa vina bbeii daar vreau si eu!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Corinuk, multumesc pt raspunsEheeee, cand o sa ajunga al meu sot sa fumeze doar 5 tigari/zi o sa dau bairam

Bafta multa cu tratamentul, sa vina bebeul repejor

Mergi la inceput

Am mancat i-ul scuze!Pupicei!

Mergi la inceput

Cred ca vom da party impreuna cand va fuma al meu doar 5 tigari!De la 2 pachete/zi la 5 tigari trece multa vreme!Dar chiar asa de tare influenteaza fumatul asta?Eu nu fumez deloc nu se compenseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Doamne fetelorCineva are sa ne dea o supervesteNu va pot spune mai multe.....Am zis ca tre sa va tin putin pe jar!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nici io nu spun mai mult!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Cine??? Cine??? Haideti fetelor nu ne mai tineti pe jar!!! Eu si-asa sunt curioasa de felul meu de mor!!!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput