Chiar exista avort menstrual?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Cica aproape 60% din cauzele de infertilitate sunt date de faptul ca oul fecundat nu se prinde bine de peretele uterului - de aici avorturile menstruale (multe dintre ele nu le simtim).
Nu ma intrebati unde am citit ca nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns berghea spune:

ceau,ai grija si eu am pierdut o sarcina si dupa aia am fost depistata cu toxoplasmoza.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Tocmai si mie imi e un pic teama ca as putea avea ceva grav daca a fost sarcina si am pierdut-o.O sa va zic ce a spus medicul maine la control.
Multa bafta tuturor!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Si eu am stat mult si m-am gandit la asta.... Sa va povestesc cum a fost la mine.
Eu am facut inseminare , iar a 8 zi de la inseminare am avut niste dureri groaznice in uter ,altfel decat cele menstruale , care m-au luat direct din somn , niciodata in viata mea nu am avut dureri mai mari , care nu au durat f mult , dar am fost convinsa ca o sa ajung la urgenta , in fine... la 5 zile dupa aceasta mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ , iar la o saptamana de la incident mi-am facut un bhcg care tot negativ a iesit , a doua zi mi-a venit ciclul cu dureri mari si cheaguri...... cam asta a fost. La mine s-ar putea sa nu se fi implantat si din cauza endometriozei sau cine stie .
Cand am fost la control la dr, si i-am zis , mi-a spus doar atat ..... ca e posibil , dar asta nu se poate dovedi.

Mergi la inceput

La mine ceea ce ma intriga e tocmai testul slab pozitiv.Oricum azi la 5 merg la medic si dupa va zic ce a avut de spus despre asta.Macar de mi-ar da ceva sperante!Pupici tuturor!

cecilia

Mergi la inceput

Fetele asa cum banuiam nici dr. nu poate spune cu certitudine daca a fost sau nu sarcina.Oricum luna asta urmeaza sa fac o monitorizare eco sa vedem ce se intampla.Va pupic si multumesc tuturor pt. raspunsuri.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Desi multi doctori nu vor sa accepte acest termen, de 'avort mestrual', din pacate exista. Eu am banuiala ca am avut de multe ori asa ceva, o singura data mi s-a confirmat prin analize repetate de sange (am facut betahcg de 3 ori la interval de 2-3 zile in perioada cat mi-a 'intarziat' menstruatia). Ei bine, sunt 3 valori care arata clar cum hormonul crestea si apoi a inceput sa scada... cea mai mare valoare a fost 40 si ceva... dupa care a inceput sangerarea care nu s-a deosebit cu nimic de menstruatia obisnuita.
Tot asa exista si 'sarcina chimica', adica are loc conceptia, embrionul ajunge in uter dar dintr-un motiv sau altul nu evolueaza, nu se divizeaza corespunzator si nu se implanteaza (sau are doar o tentativa de implantare in endometru). Aceasta sarcina se elimina.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

exista,din nefericire...eu am avut experienta asta in urma cu 2 sau 3 luni parca,si a fost constatat chiar medical,cand din cauza unor dureri imense si a unei hemoragii masive am ajuns la spital...Asta e..insa exista cu certitudine

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Melutzica merci mult.
Avalon cred ca ai mare dreptate si cred ca ai sintetizat cel mai adevarat situatia asta pentru ca dupa cum ai zis medicii se feresc sa confirme asta.Si am inteles de ce ,pt.ca teoretic nu se poate face nimic sa preintampini asta.Trebuie sa speram ca intr-o zi vom fi PE BUNE!
Sa auzim de cat mai multe si cat mai curand posibil!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Exista avort menstrual si in principiu se poate si dovedi daca a fost sau nu. Dar pentru asta trebuie luata o parte din tesuturile eliminate la ciclul respectiv si date la laboratorul de anatomie patologica ca sa verifice daca era sau nu tesut de sarcina (difera de cel de la un simplu ciclu).

Uneori, daca la primul ciclu nu s-a eliminat chiar tot, se poate ca la urmatoarele cicluri sa se mai elimine inca tesuturi din cele pregatite pentru sarcina si pot fi trimise acestea la laborator.

Cum insa nu prea are mare relevanta faptul ca a fost sau nu o sarcina (pentru ca oricum s-a pierdut) nu se prescriu aceste analize.

Eu am avut un astfel de avort menstrual cand am terminat facultatea. Am fost la cules de prune si se pare ca nu i-a priit.

Mama a avut o banuiala si cum lucra la laborator la maternitate a trimis o bucatica din tesutul eliminat la al doilea ciclu la anatomie patologica si i-au confirmat sarcina.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput