Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
fetelor multumesc de urari.
cuscra vine mama la calculator , sa ne messengerim , nu vine in tara.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Dana_ch spune:
cuscra si eu care credeam ca vine in tara,dar lasa ca va intalniti voi si recuperati.
Poze cu
Lucas
maria2mami spune:
Fetele va zic si io' noapte bunaaa
....nu mai am loc la pisiu...intra schimbu' 3
Flaaaa...te-am mai intrebat odata...mai devreme, unde te duci la Arad.....da sunteti toate indragostite![]()
M-am uitat nitel la gelatu lu' mama, Mirciulica Radu si a avut un caz din Fantanele...acolo am rudee multe
Hai ca ma apuca nostalgiaaaa

mmiha
maria2mami spune:
Am uitat ceva imp....azi am dat comanda de tort...aceeasi "reteta" ca anul trecut, tort in forma de Mini sotia lu Miki...\mouse...adika o soricica![]()
Moooama cate modele erau...nu stiai pe care sa-l alegi...si cu tom si jerry si cu spider si cu scooby doo.
Cand sa plecam nu o mai vroia pe Mini ci pe gubi gubi gubi![]()
mmiha
sunt_mamica spune:

georgistai linistita!si ilinca a avut kebsiella la 2 luni...a luat-o din maternitate....are o perioada de incubatie de 2-3 luni...si se depisteaza tarziu
va trebui sa-i faci o antibograma....ilincai i-a trecut cu 10 fiole de gentamicina!dar inainte de gentamicina am incercat vreo 3 tipuri de antibiotice pe cale orala!
la noi simptomele au fost scaunele verzi la culoare!
ilinca
impreuna spune:
Neatza 
oftiti la
si la povesti:)
mmiha m-ai intrebat?:) La Arad merg... la Arad ![]()
Am cetit eu bine, te duci u colegu' la mare si vrei sa-l impresionezi? Pai io zic ca poti sa renunti deja la titulatura ![]()
Bianca la multi ani mamei tale 
Andreea nu mai treci pe la noi? Ce mai faceti, cum se simte sotul tau? Ilinca e bine? Veniti la Moeciu duminica? 
Adriana saracu tantar, unu aveti si pe ala vreti sa il exterminati? ![]()
Dana ti-ai facut de cap aseara? Cum? Daca nu-s prea indiscreta ![]()

Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
LIVIU
LA MULTI ANISORI FERICITI!

Lucia ce faceti?cum va sarbatoriti?Livu cum se mai simte?
Iar am lipsit...postasul a venit ieri, ca zicea Flavia de chipes si glumet, al meu glumet a fost ca-mi venea sa-l sugrum, m-a tinut 5 min cu "am adus doar alocatia" apoi muera d ras, pacat ca-mi poate fi tata si imi ajunge doar la umar ![]()
In rest iar nu am citit tot, Georgi vreau sa va urez sanatate... 
PS: Uitai sa va zic ca e a treia noapte nedormita, uca are febra, muci si tot tacamul. Pup dulce....
Ma am murit de ras de cumnatica cu aviara, ma uitam si la TV ce-ar mai fi ras si Caragiale, uite carantina nu-i carantina... toti zic ca-i carantina si oamenii se plimba liberi samd. Ata ete.
Inchei ca scriu de-o ora cu intreruperi si nu zic nimik.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea