Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
vreau sa ma gaseasca sotu' supla si matasoasa.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Bueeeyyy....Iar ati scris muuuult...
In seara asta fetele sunteti la liber.Adica fara cronometru.Cel putin deocamdata.
Am luat rezultatele la examenul bacteriologic si fi-mea are o bacterie Klebsiella si nu mai stiu cum...ca nu inteleg ce a scris asta aci 
.
Asa ca gugalesc putin sa vad ce gasesc ca nu mai am rabdare pana maine la doctor.
Voi ati auzit?Ma puteti ajuta cu ceva link-uri?sau poate s-a mai discutat pe-aci pe forum.
Oricum sunt prin zona ca fac si mancarica, deci nu ma culc curand.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
georgi imi pare rau sa aud e bolnava fata,eu nu stiu nimik de klepsiella
sa se faca bine cat mai repede
Poze cu
Lucas
Dana_ch spune:
cuscra norata nu doarme inca,mai ceteste cate ceva si se culca imediat,nici luca nu doarme ca a tres un pui de somn cand am fost afara,sper sa doarma mai repede ca am si eu papica pe foc.
Poze cu
Lucas
impreuna spune:
Am scapat si eu de musafiri, vad ca v-ati apucat de chat-uiala de seara ![]()
Mei voi glumiti cu gripa aviara si carantina in toata tara, nu?
Ca eu vreau sa plec saptamana viitoare la Arad (Adriana, de acolo nu intru pe net:)
) si al meu sotz e panicat sa nu intru in carantina si sa nu mai pot veni acasa:)
Macar s-a mai linistit ca bunica-mea nu mai tine gaini de cateva luni incoace ![]()
LauraNicole treci pe la noi sau activeaza-ti PM:) Sper ca ati sarbatorit fain ziua 
Bianca felicitari ca ai ajuns "maruta" :) 
Georgi io n-am auzit nimic de K. asta de care zici, da nu cred ca e ceva grav, ca altfel stiam :) Pup si sanatate pt Stef.
Nico sper sa iti adoarma Alexandra singura, nu stiu ce sa zic, noi inca nu ne-am confruntat cu problema asta si nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, poate daca stati mai mult cu ea pana adoarme se simte mai in siguranta...
Vorbaretelor va pup, io ma duc sa-i tin barbatului de urat:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Dana_ch
vezifla ce noroc pe tine ai cu cine sta ca al meu pana vine mai e .Poze cu
Lucas
Si iti faci de cap, ai? :)

Flavia (sotie si mamica fericita)