Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Jocelyn spune:
Sotul tau a facut o obsesie pentru acea femeie. Cred ca ar trebui luata o hotarare, ori, ori. Poate o despartire de moment, in care el sa se gandeasca foarte serios daca doreste sa va piarda sau sa fie trup si suflet pentru voi.
Lorelai, cred ca gresesti foarte mult: de ce sa se duca o femeie casatorita sa discute cu o alta femeie de care e sotul ei indragostit? Asta inseamna sa te umilesti degeaba fiindca problema e la sot, nu la femeia respectiva. Nu cred ca are nimeni dreptul sa-i spuna ceva acelei femei care, in final, nu a raspuns avansurilor sotului din cate inteleg. El e cu gandurile la alta femeie si isi face tot felul de visuri, daca vrea sa continue astfel, sa suporte consecintele!
I plan on living forever. So far, so good
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
elas spune:
Femeia aia nu stiu daca stie dar de banuit banuieste!sintem femei si stim amindoua ca simti cind un barbat te place!
Relatia dintre mine si ea nu e tocmai una buna, pentru ca a simtit ca eu nu o suport!Iar relatia dintre ei e una de prietenie apropiata!Adica daca i-as cere asa ceva sigur i-ar spune sotului meu...si la cit de nebun e dupa ea, ar vedea in mine un dusman!eu am incercat sa il fac sa renunte pe el, nu sa fiu eu cauza rupaturii lui...pentru ca in el nu vorbeste ratiunea si ar considera ca eu ii fac rau!Si nu ne-am apropia ci dimpotriva!
elas spune:
Cred ca voi aveti dreptate!Eu am sperat ca daca il las in pace si e la ea nu are un raspuns pozitiv o sa renunte!E o obsesie asa e!
Am crezut ca va renunta in timp si va incerca sa isi depaseasca obsesia, dar el se complace ii face placere sa fie cu ea si sa viseze!
Ea de ce nu ar accepta un barbat care te tranporta gratis cu masina, numai schimbi doua metrouri si mergi comod, doar iti e prieten!
craciunitza spune:
quote:
Initial creeata de elas
Nu au o relatie altfel ptr ca ea nu doreste acest lucru...
De unde stii tu chestia asta?
Fataiala cu masina ce este?
Faptul ca sotul tau ti-a spus ce simte dar nu este de acord sa pleci, e o mare nedreptate pe care te obliga s-o traiesti. Iar tu, desi ti-a spus ca nu te mai iubeste, continui sa-l asculti.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Idora spune:
Scuze, n-am observat cand a scris elas ca treaba asta tine de 2 ani.In cazul asta se schimba situatia.Eu i-as da papuciicu toate ca in cazul tau, fiindca inca-l mai iubesti e destul de greu.Nu-mi pot da seama cum ai putea sa-l faci sa renunte la ea, ca vad ca ai incercat in mai multe feluri si n-a mers.
Elas, imi pare rau de situatia in care te afli
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
elas spune:
Isi indeplineste datoriile de sot!Indiferent de momentele prin care am trecut,am facut dragoste, nu sex...mereu!E atent si grijuliu!Ma ajuta si ma sustine,dar exista aceasta problema!
Poate ca as fi pus punct mai demult,dar e un tata exemplar...iar fetita il iubeste ffff mult!
coraly spune:
Elas, eu nu m-as putea complace intr-o asemenea situatie. Chiar daca copilul ar avea de suferit, nu as putea pur si simplu. La mine lucrurile sunt albe sau negre, in materie de dragoste. Daca nu te mai iubeste si ii sta capul la alta, nu vad ce mai speri. Poate dura situatia inca cativa ani la fel. Stiu ca ti-e greu, si intr-un fel te gandesti ca are o ratacire si se va vindeca, dar din asemenea rataciri cel mai bine te vindeca un soc puternic. Chiar daca ti se pare extrem de greu si risti sa-l pierzi de tot, ar fi bine sa iei o decizie clara. Oricum el sta cu voi dar e cu gandul la alta. Eu nici n-as suporta sa fac dragoste cu un barbat care mi-a spus ca doreste alta femeie... e liber sa plece, ce-i asta, dragoste din mila? Gandeste-te, cum va fi viata ta in viitor daca el continua acest scenariu? Trebuie sa faci ceva sa-l scuturi!
Coraly si Sergiu
poze
ligeea spune:
Acuma sincer nu cred ca o iubeste ideatic eu cred ca ar si f... (ma scuzati , sper sa nu se supere cei de sus) .Iar gagica stie chestia asta si traieste la maxim momentul. Ca e un moment sa stii ca un barbat te doreste ca un nebun de 2 ani si tu nu si nu. Daca ar fi femeie serioasa ar fi pus de mult timp punct distractiei.
Chestia cu dusul cu masina mie mi se pare vrajeala curata din partea ei sau un cabotinism cras. Iar sotul tau e chiar fraier daca dupa 2 ani de ,,dus cu masina tot nu s-a lamurit ca ea doar il foloseste.
In doi ani masina n-a fost stricata niciodata ? Cu ce s-a dus la servici atunci , ati avut si voi concedii, etc.
amarantina spune:
Eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca la un moment dat ea o sa cedeze. Pentru ca daca nu s-a intamplat nimic pana acum, sunt slabe sanse sa se intample de acum incolo. Si atat timp cat el se poarta frumos acasa, te sustine, nu a propus divortul, nu e totul pierdut. Pana la urma se va stinge asa-zisa obsesie, trebuie sa ai rabdare.
(eu vorbesc din punctul de vedere al femeii care a fost in situatia celeilalte - nu detaliez ca sa nu-mi iau rosii in fata)