Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 12
elas spune:
Buna fetelor!
Am citit toate postarile voastre!Sint de acord ca am gresit asteptind atit!Dar, ieri am fost si am vorbit si cu ea si cu sotul ei!Si n-o sa va vina sa credeti, dar stiau amindoi!Ea mi-a spus ca a avut o discutie cu el si i-a explicat ca ptr ea, el este ca un frate nimic mai mult, iar el a rugat-o sa il ajute sa isi depaseasca problema ca prietena!Sotul ei stia si a zis ca atita timp cit sotia lui nu i-a dat nas...a lasat lucrurile de la sine sa mearga dindu-si seama ca nu e nici un pericol!Ca ea i-a spus tot si ca el e convins ca sint doar prieteni, dar ca intelege atitudinea mea, dar problema e la el!
Ea a zis ca daca ma deranjeaza ca merge din cind in cind cu maisina cu el nu o sa mai mearga, dar ca ea a incercat sa il ajute sa o priveasca doar ca pe o prietena si ca i-a spus din start ca ea nu va avea nici o relatie cu el!Dar ca i-a fost mila sa distruga o relatie de prietenie de grup!Am spus Ok acum ca stii ca ma deranjeaza te rog sa ti distanta si sa ne lasi sa ne rezolvam problema!A zis ca asa va face!Sa vedem!Mai rau e ca el a zis ca pentru ca fac chestia asta o sa divorteze in curind!Eu i-am zis ok!Faci ce vrei!
Saptamina viitoare i-am chemat pe parintii lui la noi si am de gind sa dicut si cu ei!Cam asa stau lucrurile!
Karina spune:
quote:
Originally posted by elas
Buna fetelor!
Am citit toate postarile voastre!Sint de acord ca am gresit asteptind atit!Dar, ieri am fost si am vorbit si cu ea si cu sotul ei!Si n-o sa va vina sa credeti, dar stiau amindoi!Ea mi-a spus ca a avut o discutie cu el si i-a explicat ca ptr ea, el este ca un frate nimic mai mult, iar el a rugat-o sa il ajute sa isi depaseasca problema ca prietena!Sotul ei stia si a zis ca atita timp cit sotia lui nu i-a dat nas...a lasat lucrurile de la sine sa mearga dindu-si seama ca nu e nici un pericol!Ca ea i-a spus tot si ca el e convins ca sint doar prieteni, dar ca intelege atitudinea mea, dar problema e la el!
Ea a zis ca daca ma deranjeaza ca merge din cind in cind cu maisina cu el nu o sa mai mearga, dar ca ea a incercat sa il ajute sa o priveasca doar ca pe o prietena si ca i-a spus din start ca ea nu va avea nici o relatie cu el!Dar ca i-a fost mila sa distruga o relatie de prietenie de grup!Am spus Ok acum ca stii ca ma deranjeaza te rog sa ti distanta si sa ne lasi sa ne rezolvam problema!A zis ca asa va face!Sa vedem!Mai rau e ca el a zis ca pentru ca fac chestia asta o sa divorteze in curind!Eu i-am zis ok!Faci ce vrei!
Saptamina viitoare i-am chemat pe parintii lui la noi si am de gind sa dicut si cu ei!Cam asa stau lucrurile!
Nu pot sa spun decit BRAVO ! Ma bucur ca ai reusit sa fii atit de puternica. Ai facut f. bine, ca altfel sincer, o luai razna.
Sint curioasa, chiar asa ti-a zis ca o sa divorteze in curind ?! Daca asa a zis, nu cred ca va face asta. Daca amina, inseamna ca nu e hotarit. Dar daca totusi o face, sa tii bine minte, SA NU UITI: NU E VINA TA ! O casatorie inseamna un parteneriat cu drepturi si obligatii de ambele parti. Tu trebuie sa ai grija sa nu-l ranesti si sa-l iubesti, iar el la fel. Daca el a ales alta cale, tu nu trebuia sa-i suporti toate nebuniile, ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic. Ma gindesc ce suflet de piatra poate sa aiba un barbat sa-i spuna sotiei ca iubeste alta femeie dar ramine cu ea, deoarece cu cealalta nu poate fi (acelasi lucru e valabil si daca sotia face la fel).
Eu sper ca el sa-si dea seama cit il iubesti si ca toate astea le faci ca sa redeveniti ce ati fost, sa-i treaca nebunia si sa-si dea seama ca tu si copilul sinteti de fapt viata lui...
Am si eu o curiozitate, nu-mi raspunde daca sint prea indiscreta: citi ani are ?
Si sa continui pe aceasta linie, sa vorbesti si cu parintii lui. Dar sa nu-i spui lui inainte ca s-ar putea sa-i "pregateasca" cu vreo minciuna, iar parintii sint tot parinti si-l vor crede pe el, nu pe tine (poate ei sint altfel?!)
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
aiuras spune:
Foarte bine ca ai vorbit cu tipa. Si mai bine ca este de acord sa pastreze distanta. Verifica a este asa. Nu aduce vorba despre acest demers al tau dar nu te mai intalni cu grupul. Pastreaza si tu distanta.
Nu te bucura prea tare inca. Pentru ca acum este posibil sa il vezi pe el suferind din dragoste...Poti sa te afli acolo langa el vesela, seducatoare, disponibila,etc pentru a reinnoda legatura. Dar, NU vb despre EA nici de rau, nici de bine si nu ii oferi umarul ca sa o jeleasca. Oricum gandeste-te serios daca il mai vrei TU.
Cat despre divortul lui, vorbe spuse la manie si disperare cu intentia sa le lovesca si pe tine unde te doare mai tare, dar este bine sa-i spui ca divort poti sa dai si tu si ca ai si motive...
Nu sunt sigura ca dupa discutia cu tipa mai merita sa bagi si parintii in ecuatie in cazul in care vreti sa mai continuati... dar asta vei vedea tu dupa cum se poata omu'.
Succes!
elas spune:
Aiuras, nu ma bucur deloc, iar amenintarile lui cu divortul deja nu ma mai impresioneaza!Vroia sa o apere...sa nu care cumva sa aibe probleme din partea mea in familie, pentru ca ii e doar cea mai buna prietena si altele...Numai cred nimic, nici pe ea, nici pe el!Cred ca nu au o relatie fizica, pentru ca ea nu il place ca barbat, dar m-a deranjat si i-am spus ca in loc sa vina sa vorbeasca cu mine,ea, a facut pe pritena buna cu el in loc sa il trimita la plimbare...si sa ii demoleze iluziile!Nu a procedat corect deloc, nici fata de el si nici fata de mine!Daca incerc sa ii spun ceva de rau de ea sare de 5 m ca ea vezi Doamne e aliatul meu si eu dau cu pietre!
Ma mai gindesc f serios deja daca sa vorbesc cu ai lui si sa pun capat situatiei de tot!
Faptul ca el e mai preocupat sa ma ameninte pe mine si sa o apere pe ea spune multe!
Numai vreau pozitia pe care o am!El nu considera ca au gresit cu ceva si ca eu sint de vina ca il urmaresc, ca vreau sa ii stric ei casnicia..prostii
elas spune:
Si mai e ceva, am sperat, am asteptat si am ajuns la concluzia privindu-i reactiile ca nu ma merita!
Nu ii pasa de mine si nici de suferinta mea, ci doar de el!Acum trasneste si bufneste ca am facut ceva sa nu se mai vada cu ea mereu!E f suparat ca i-am luat ispita!
Sa fie sanatos alaturi de himerele lui, pentru ca nu merita sa lupt ptr el!
aiuras spune:
Este o reactie normala daca citesti carti despre infidelitate!
Il doare in cot de casnicia ei, il doare ca sufera el. Da, asta este cea mai grea si nedreapta perioada pentru tine dar trece!
cipcipcip spune:
Bravo Elas pentru curaj, sincera sa fiu nu ma asteptam sa-i confrunti
Reactiile lui sint cit se poate de infantile. Stai pe pozitie ca o sa-i vina probabil mintea la cap. Iti tin pumnii in continuare
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
elas spune:
Multumesc Cip!Dar nu sper la asta, pentru ca in viziunea lui eu sint de vina ca nu il inteleg, sustin, ca nu am incredere in el si ca ma bag in relatia lui de prietenie cu ea!Daca priveste asa lucrurile, eu ii sint dusman!
elas spune:
In viziunea lui, daca l-as fi iubit, l-as fi inteles si as fi stat departe!Nu m-as fi amestecat, deci nu am incredere in el si nici el in mine, intrebarea lui de ce sa continuam?Ii e frica ca as putea sa ii fac si mai rau ei si mai bine renunta la casnicie! sa o faca!
MADYN spune:
Mai da' io nu-l inteleg nici pe sotul ei, care cica "stia". Ce stia? Si cum accepta asa senin treaba asta? Ii mai e si cel mai bun prieten!
Elas, ai sa vezi ca sotul tau o sa-si revina la starea lui naturala, si o sa regrete mult ceea ce face acum si mai ales suferinta care ti-a provocat-o! Si o sa mai realizeze ca tu intr-adevar il iubesti si ii oferi un camin, lucruri pe care nu le va gasi asa usor.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau sa mergi mai departe, fa cum crezi, cum iti dicteaza inima, dar ai incredere in tine, esti un suflet mare si poti sa iei cea mai buna decizie pt tine si pt copil.
30+ meu drag
Bebelica