Prichindei martie-aprilie 2005
Raspunsuri - Pagina 3
andrruzza spune:

mamacita, cred ca am mancat intr-un restaurant libanez mai demult ceva ce cred ca era linte. O sa-mi iasa sigur, ca ai scris reteta in detaliu si de obicei, desi nu ma laud ca-s o gospodina grovaza, cand fac ceva mancare imi iese din prima
Ce fain de voi ca stati la mare! Cred ca roxx se referea la faptul ca Bucurestiul e un oras poluat si datorita poluarii care se ridica, ne protejeaza de soare, altfel e sufocant rau la noi. Seara pe la 21 cand ne intorcem din parc abia mai respiram, dogoare asfaltul si este asa o caldura..
caramella, cunosc! Rares mai putin se apleaca dupa chistoace, dar betele si paiele sunt cele mai faine jucarii![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta_t spune:
CatXO[/b[b]], felicitari si refacere grabnica. Sanatate Dariei, sa fie mancacioasa. Sa va bucurati de minunea mica si de minunea si mai mica.
Simonela, baietelul nasilor mei mergea pe varfuri, asa ca a facut ceva gimnastica medicala pentru a corecta. Sper ca nu e cazul vostru, sa fie doar dorinta de a fi cu parintii.
Caramella, si eu vazusem pozele. Mai fac din cand in cand cate un check sa vad cum au mai crescut copilasii. Cat despre micuta mofturoasa, probabil tine la silueta. Mihai cand facea nazuri la mancat, il mai pacaleam cu paine, o vedea, deschidea mare gurita, si-i bagam in gura si painica si lingurita.
Andruzza, buna idee gelul antibacterii. Cred ca o sa-l folosim si noi, dar as vrea sa fie doar o etapa, pana se potoleste de pus mana pe tot ce prinde. Pe mine nu ma ingrijoreaza ca pune mana pe pietre si apoi in gura, mi-e mai groaza cand pune mana pe cosul de gunoi sau pe sticle, ambalaje aruncate de altii, cine stie ce oameni si cu ce boli. Suna cam a paranoia, nu-i asa ? E doar vina mea, l-am invatat sa-mi dea mie gunoaiele de pe jos ca sa le arunc la gunoi, asa ca el tot vrea sa exerseze aceasta fapta civica.
Mamacita, Ligia, crema cu factor 100 nu e pentru copilasi, e pentru ten sensibil si parca e de la Bioderma. Se gaseste in farmacii si mie mi-a recomanadat-o dermatoloaga cand am avut niste probleme cu tenul. Mi-a zis sa ma dau cu crema zilnic, fie iarna, fie vara, chiar si daca e innorat. Intra foarte usor in piele, nu-ti simti pielea incarcata, mie imi place foarte mult ca eu am mari probleme in a accepta o crema pe corp. Il dau si pe Mihai pentru ca la cresa sta dimineata 2 ore afara, iar dupa somnic inca 2 ore (adica 10-12 si dupa 15, dupa-amiaza este umbra in curte). Dar tot are fata si mainile negre, l-or mai fi spaland si ei si probabil ne mosteneste pe noi la bronzat. Ma bucur, desi arata ca un mic tractorist.
Mamacita si Rrox, bine c-ati zis de vitamina D si expunerea la soare, o sa am in vedere de-acum informatia asta.
Mamacita, ce frumos stii tu sa povestesti despre mare. Parca va si vad. NU MAI AM RABDARE ! Am gasit si noi o varianta de concediu la mare, din 10 august la Neptun, asa ca mai am inca de rabdat MUUUUULT SI BIIIINE.
Speram sa stam 12 zile, si apoi si pe la munte, in Brasov sau in Sibiu. Deocamdata facem antrenamente cu Mihai sa pape ca si noi.
Sambata am fost la finuta la masa, si a papat din supa noastra cu taitei pana a golit castronelul - desi acasa imi scotea tot timpul taiteii cu limba - si cartofi noi cu galbenus. Duminica acasa n-a mai papat asa de bine. Se pare ca de cand cu cresa, mai buna e mancarea in deplasare. Sau poate o fi mai cu gust ?
Gata, ca iar m-am lungit cu povestile.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
connie1974 spune:
Nino, Andruzza, Teodora, Ligia, Danuta multumim de sustinere.
Acu bine ca stim ca-i rubeola si daca a facut asta e, macar poate nu a mai face-o si mai incolo, Sa nu fie el vreun caz de-asta cu a doua oara.
Nino, felicitari pentru atatia dintosei.
Mamacita, nici nu avea cum sa nu faca furori Alexutu. Cand am iesit ieri sa iau paine, ma uitam la copilasi, cu pantalonasi scurti, cu rochitele, atat de dragalasi. Si am o ciuda ca scumpul trebuie sa stea in casa cand e asa frumos afara. Insa recuperam noi.
Ligia, eu m-am gandit sa-l dau cu creme, dar acu cand om iesi pe-afara. Despre vaccin si noi l-am amanat din cauza rubeolei acum, in aprilie din cauza ca nu eram in Iasi. Vedem cand va fi sanatos il facem, asta e.Transpiratia nu cred ca e de la vreo boala. Stiu ca s-a mai discutat, si parca Ana spunea ca dupa o raceala mai severa transpire o perioada. Poate asa-i si la Raducu. Cateodata am si eu perioade dintr-astea de depresie, m-apuca plansul, cand sunt numai cu el, mai bocesc un pic si imi trece.
Catxo ,sa-ti traiasca fetele si recuperare rapida.
Rp, sanatate multa Marutei si succes la cresa.
Va pup ca s-a plictisit mititelul de Baby Doolittle.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
andrruzza spune:
danuta, gelul asta mi s-a parut mie o solutie mai buna decat sa-l stresez toata ziua nu pune mana pe aia, nu-i voie aia. Intr-o zi am ridicat putin tonul la el si l-am certat ca baga bete in gura, asa mirat a fost, parca s-a si suparat, a cerut in brate si m-a tot pupat, apoi a stat 10 minute linistit. Si gata, a fugit si a luat-o de la capat cu betele
Nu-i paranoia, sigur! Pe mine ma si streseaza astia cu gripa lor aviara, ba grauri, ba porumbei. Cat despre mancatul in deplasare, poate ii place lui Mihai sa stea la masa cu toata lumea, las` ca-i bine ca papa la masa![]()
Am uitat sa va zic. Mancam mancarea bucatele, am inceput cu unt si painica, ieri am trecut la carne si legume. E incantat sa mestece mancarica.
Aseara ne-am intalnit cu Eva, mai e asa cocheta, isi punea galetusa pe umar pe post de gentutza![]()
pisicuta si matei spune:
Off connie bietul Calin cu rubeola.cred ca sufera ca nu iese...ca Matei al meu e calare pe geam sau usa pana iesim.
sa treaca repede si sa nu mai faca a doua oara.![]()
rp sanatate Marutei-am vazut pozici si este o domisoara scumpica foc!
felicitari andreuzza 
Si Matei aduna toate pietrele,betele,se apleaca si dupa chistoace,dar pana se apleaca el,acestea dispar subit si neexplicabil(sub pantoful mamei
).se ia de toate gunoaile,ieri a leganat de zor un tomberon,ca nu a fost chip sa il duc in alta parte.cert este ca il tenteaza si gunoiul de acasa,asa ca...
legat de faptul ca aduna gunoaie de pe jos-citesc acum o carte de psihlologia copilului-"Totul se intampla inainte de 6 ani" si se spune acolo ca daca ii tot spunem copilului:nu face aia,nu ai voie acolo,nu lua gunoiul ala si alte de astea,ei nu se vor mai simti tentati sa exploreze-ca de fapt ei asta fac-si ii limitam.si in plus ei nu au notiunea de curatenie si nu vad lucrurile respective ca pe ceva murdar sau nociv pentru ei.
Am achizitionat si noi crema de protectie solara cu factor de protectie 30,dar nu am folositi-o inca.este adevarat ca iesim numai controlat.dar cred ca ne facem harnici si o folosim ![]()
mamacita si eu va invidiez ca stati la mare.mie imi place la mare de numai pot si cred ca si lu Matei i-ar placea avand in vedere ca ii place apa forte mult!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Mamacita si eu o sa incerc reteta cu linte, multumesc. Cu soarele ti-a explicat deja Andruzza ce vroiam sa zic. Ajunge la noi doar caldura amplificata de efectul de sera, razele soarelui mai putin. Eu, de exemplu, la mare sau munte sau la tara, ma inrosesc in jumate de ora de stat la soare, in Bucuresti poate dupa o saptamana de iesit zilnic.
Nu te poti arde la soarele asta. doar te sufoci. In conditiile astea chiar ca ma indoiesc de sinteza vitaminei D prin haine sau creme de protectie. In zone mai limpezi din punct de vedere atmosferic probabil ca se sintetizeaza daca stai mai mult la soare, reuseste el cumva sa patrunda. ![]()
Si Ioana a trecut la tricou si pantalonasi scurti pe afara si dormit fara sac (desi era la cel subtire) fiindca e deja foarte cald.
Am si o intrebare pentru voi: a fost cineva in Thassos? Pe insula adica, nu fix in localitate? Noi vrem sa mergem in august acolo si orice impresii sunt bine venite.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
am pus in sfarsit pozele de la picnic.
daca vreti sa ne vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/selfguide1/album?.dir=307fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/selfguide1/my_photos
vroiam sa intreb daca ati cumparat pana acum pampers chilotel si cum sunt.multumesc aniticipat
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andrruzza spune:
pisicuta, noi folosim de luni bune pampers chilotel. In timpul zilei ii mai pun si din cei obisnuiti, dar noaptea numa` chilotel. Eu sunt super incantata de ei, avem nr. 3 maxi. V-am vazut la iarba verde, haios si frumos foc Matei
caramella spune:
Noi azi noapte am facut petrecere in pijamale,de la 3 la 6 dimineata,a plans pana am luat-o cu mine in pat(sotul era de noapte la servici).Aici s-a foit,ridicat in fund ,in picioare,baut apa,am stins ,aprins veoza,ea a mai bombanit,pana la urma la6 i-am dat 300ml lapte si am pus-o in patut.Ma gandeam ca doarme mai mult dimineata,la 9 ca de obicei s-a trezit(parca are ceas desteptator)si s-a culcat la 11 seara.Acum la 1 s-a culcat,vroia mai repede dar nu am lasat-o,am scos-o afara la umbra intre blocuri.
A mancat cu chiu cu vai de dimineata o felie de paine cu unt si cu ou fiert tare ras(am furat ideea de la voi ,ca nu mai stiu cum sa-i dau oul sa-l manance,daca-l pun in mancare mananca doar cateva linguri si nu mai vrea)A mai papat 2 capsuni mari.
Noi am inceput de 2 zile sa-i facem dus seara si dimineata.Ii place nemaipomenit,ma asteptam sa se sperie.Seara o spal si pe cap .
MAMACITA scuze am pus lincul aiurea,mia culpa.Si eu va invidiez pentru activitatile de pe plaja,mi-e dor de mare ,de abia astept sa merg.Noi din 20 august vrem,am gasit ceva oferte in Jupiter si Eforie Nord.
PISICUTA l-am admirat pe Matei la picnic,vad ca-i place in natura,e mare explorator si vrea sa-si faca insectar.
Era viu gandacul?Eu cand eram mica strangeam toate ganganiile si ramele ce le gaseam si acum am fobie la insecte ,nu pot sa-mi explic.
Ma apuc sa fac curat pana nu se trezeste,dar am o lene...
Sa aveti o zi placuta!
Carmen si Alicia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
ninocikap spune:
Connie multumim. 
Caramella nici la mine nu merge sa iti vad pozele.
Mamacita super cum va plimbati voi pe malul marii si va umpleti incaltarile de nisip. ni le umplem si noi.... dar la groapa cu nisip din parc..![]()
Andrruzza felicitari pentru mancatul bucatelelor de mancare.
Pisicuta si noi l-am vazut pe Matei in camionul lui si vorbind la telefon. ![]()
Danuta nu-i nimic ca amai ai de asteptat pana la concediu... abia puiul se face mai mare si te intelegi mai bine cu el. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze