Bebelusi de iulie-august 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza eu nu-i dau nimik de caldura.Bubitele apar si dispar ,dr a zis ca n-are rost sa-i dau cu ceva.Lasa-l dezbracat cat mai mult.
Eu o tin doar intr-o rochita subtire cu bretele.
Dau si drumul la Ac , si e ok.
Noi avem livingul deschis, si stam mai toata ziua acolo, Ac e tot in living ,si nu am avut probleme cu INgrid de la el.Ii las paletele in jos de la Ac atat.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Joker, imi place ca ai pus " fetite "- adica si mamica grasunica !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Laura25, eu nu am avut timp sa ma ocup de listuta in ultimul timp...din pacate.Nu m-am apucat inca nici de cealalta lista..ce sa mai zic...sper sa imi fac timp.

Apropo de liste...EU AM SA FAC LA LISTA COPILASILOR, UN LINK CARE FACE TRIMITE LA EVOLUTIA BB PANA LA 1 AN.Acum am vazut ca multe date lipsesc sau se opresc cu datele pe la 7 luni.Ca sa nu muncesc degeaba, rugamintea mea ar fi sa aducem datele la zi, gr, inaltime, evenimente etc..Ar fi pacat sa pun un link cu date incomplete ,plus ca dupa nu va mai sta nimeni sa le adauge.Se poate?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

truli-luli,
scuze ca intreb dar de ce ti-a recomandat pediatra un antibiotic destul de puternic doar pt niste bubite de caldura?
mi se pare cam mult sa-i dai in fiecare zi cu el.

mamica de maria, 9 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

ema.nu.ela nu stiu sa iti raspund. Adevarul e ca nu o dau in fiecare zi, doar cand sunt mai pronuntate sau cand se intampla sa faca in dreptul pampersului pt ca sunt mai puternice. Asta mi-a recomandat dr fara sa fie vorba de vreo problema mai grava. Dar m-ai pus pe ganduri cu intrebarea ta. O sa ma feresc sa o mai dau de acum incolo.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Ema.nu.ela , eu i-am luat leagan de cand avea 5 luni.Partea buna e ca desi e cu baterii pt leganat nu l-am folosit pt asta,ca nu-i placea leganatul.Acum sta in ele si isi face vant singura.E mult mai calitativ decat ce am vazut la brianamica, dar acum gandindu-ma la cat au bb, nu te-as sfatui sa-i mai iei, in curand o sa o dai in legan adevarat zic eu.Si astea mi se pare ca sunt pan la max 12 kg.

Brianamica, vazut pozici, si-a revenit Ana f bine.Tati e in poze nu?

Mergi la inceput

Da Anis, este tati !
Asa cum am spus leaganul este de foarte proasta calitate si incerc sa gasesc altul. Insa avand in vedere ca il avem in casa... de ce nu ?

Ana si-a revenit si in ultimele zile (sper sa nu zic .. degeaba) si-a mai revenit cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

ok fetelor,
nu-i mai iau nimic ca deja are destule.
oricum in Europa nu m-as fi dus ca nu-mi inspira incredere.

anis, leagan am vrut sa-i iau si eu de la graco insa am vazut la o prietena si am pus-o pe maria in el si n-a incantat-o. asa ca n-am mai facut investitie.

Mergi la inceput

Hehehe ! Am avut si eu un leagan cu baterii... pe care l-a stricat cea mare pentru ca s-a dat in el o zi intreaga (evident eu nu eram acasa sa o vad iar pe femeile care stau cu ele nu le interesa daca se strica sau nu ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by joker

Si la mine au trecut vreo 6 de la autovaccin iar de la mama mult mai mult si nu a recidivat dar nu stiu daca se poate face la copilasi asa mici...la bebelusi in nici un caz, am fost eu pentru Edutz si mi-a spus dr sa mai asteptam...

Palmyrah, la cine ai fost?La dr.Hoisie cumva?E super de treaba tipa...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Da,la dr.HOISIE !Datorita ei ,am reusit sa "zimbesc" din nou!
O femeie deosebita,dar din pacate nu mai stiu nimic de ea!
oriunde s-ar afla
!

Mergi la inceput