Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 24
fannna2003 spune:
buna vecinele!!!
haideti la povesti...

ptr fiecare dupa pofta inimii
nu sunteti singure...sunt si eu pe baricade![]()
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
raresionut spune:
Mai nou ma bate un gand sa fac ceva cursuri de contabilitate, dar habar nu am unde...asa ca adresez o rugaminte celor care au cunostinte in cauzasa-mi dea si mie cateva indicii.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
criss1902 spune:

Buna seara!
Noi am fost plecati de acasa aproape toata ziua..Nu am facut nimic senzatioanal, doar cumparaturi si am reusit sa reparam frigiderul parintilor mei(daca o sa stam acolo o sa avem nevoie de el)..
Toata familia ne bucuram de ultimele zile de vacanta, Adi de luni incepe serviciul dar eu si Ana mai avem ...
Alina - bafta la cursuri, sper sa gasesti ceva convenabil
Oana - te-ai mai lamurit cu gradinitele?
Geta cred ca e in toiul pregatirilor..Petrecere frumoasa nasico!!!
Noapte buna si 
raresionut spune:
' neata!
pentru frigider, criss si bucurati-va de vacanta chiar daca mai e putin!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:

Reusesc sa va scriu printre picaturi, ca de citit v-am mai citit...
Oanab iti spun si eu cu intarziere "bine ai venit" in clubul nostru.
Ia uitati fetelor (cu
sau fara) www.minimaxtv.ro/article.php?id=856" target="_blank">aici...ce ziceti o punem de o intalneala pe 2 septembrie???
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."
raresionut spune:
Mihaela , noi suntem receptivi la propuneri...si asteptam ziua cea mare.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
oanab125 spune:
Daca vom fi in localitate, mergem si noi la spectacol, sau vom incerca, deoarece, cred ca va fi o mare nebunie.As vrea sa va intreb ceva, poate stiti:fata unei prietene va avea in curand ziua de nastere si mamica ar vrea niste baloane cu heliu pe care sa scrie "La multi ani", eventual sa fie si o poza. Stiti vreo firma si cam cat ar costa?Tipa nu dispune de sume colosale. Vrea 2-3 baloane :unul cu o poza si vreo 2-3 cu "la multi ani" si numele copilului. Face vreo firma doar atat? Imi puteti recomanda pe cineva?
lauramonica spune:
as veni si eu la spectacol, dar urasc aglomeratia...plus ca suntem prea mici ca sa rezistam intr-o incapere mai mult timp, si mai nou se sperie de multime de oameni..dar poate ne intalnim in parc, ce ziceti???
laurica
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
raresionut spune:
Si noi uram aglomeratia,
dar ce nu face omul pentru o intalnire
cu niste feta asa simpatice? 

Mi se pare totusi mult mai buna ideea cu parcul, asa ca laura

astept un PM si stabilim o ora si cum eu sunt mai toata ziua pe net....imediat fac si prezenta. Pupam

toate vecinile si toti ingerasii lor.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
criss1902 spune:
Buna dimineta !
Din pacate nu putem participa la intalnirea cu Caravana Minimax desi Ana si-ar dori ff mult, si nici la intalnirea cu voi desi imi doresc acest lucru..distanta asta
Mihaela - ce ocupata esti ...cand ne mai povestesti pe indelete ce ai mai facut si mai ales ce mai face Amalia?
Sambata placuta si