intrebare pentru gravidute
salutare fetelor,
am si eu o intrebare pentru voi : sotului i se dau si lui de facut analize, in momentul in care tu aflii ca esti insarcinata, sau cand te pregatesti sa faci un bb?
eu am fost la gineco de curand si i-am spus medicului ca vreau sa fac un bebe. Mi-a dat sa fac niste analize inainte (sumar de urina, RH, cultura col uterin etc).
Sotului meu nu i-a zis nimic. E ok?
Sotii vostri au facut analize?
Va pupicsi sarcina usoara !
Raspunsuri
Nicolamar spune:
Desi eu sunt la a treia nastere in curand sotul meu nu a facut nici un fel de analize.
Eu cred ca este ok.
Banuiesc ca daca ceva nu este in regula cu tine ,probabil atunci va cere sa faca si sotul tau analize.
Cu bine.
roisin spune:
Salut, alinuche!
Din cate stiu eu, din partea sotului sunt necesare numai informatii legate de grupa sanguina si Rh, pentru cazul in care tu ai Rh negativ sau exista o incompatibilitate de grupe.
Medicul tau probabil ca asteapta intai rezultatul analizelor tale, si mie mi-a dat de facut toate cele si abia pe urma, daca ieseam cu Rh negativ, ar fi urmat sa faca si sotul analiza pentru Rh (grupa o stie).
alinuche spune:
multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre.
eu am RH pozitiv (l-am facut mai demult), deci cred ca e ok
Nicoleta spune:
Salut.
Noi nu am mers la medic inainte sa raman insarcinata. Dar cand am fost nu ne-a zis numic de analize pentru tatici.
Bafta,
Nicoleta.
Maadi spune:
Analizele sotului se fac daca tu ai RH negativ. Cum nu este cazul cred ca totul este Ok. Mie asa mi-a spus doctorul.
Bafta!
Maadi
parpalak spune:
Analize am facut numai eu, si asta numai *dupa* ce am ramas insarcinata, desi inainte, tot asa, m-am dus cu jalba-n bat la doctor sa-mi zica daca am ce-mi trebe (fier, calciu, etc)..
teo1970 spune:
draga alinuche,
nici sotul meu nu a facut nici un fel de analize cind am avut copiii.
ar fi mai bine totusi sa mai repeti Rh-ul (si tu si el), ca poti avea surprize. mie mi le-a facut la casatorie soacra mea cu mina ei ( e medic de laborator intr-un spital) si mi-a spus ca e +, iar cind am ramas o alta doctorita care mi-a facut toate analizele a insistat sa-mi faca si Rh-ul , care a iesit negativ si asa a ramas! dupa cum vezi se mai pot intimpla si greseli, asa ca mai bine mai fa-l o data.
teo
Sabina spune:
Conteaza doar RH-ul.Sau Doamne fereste, niscaiva infectie genitala...
Sabina & Sofia Galagia
pisi_ella spune:
Nuuuuuu, al meu n-a facut nici un fel de analize. Am auzit ca numai atunci cand nu poti ramane si se stie sigur ca nu din cauza ta, doar atunci va face o spermograma...De altfel de analize nu stiu nimic...