cadouri intre miri si nasi...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviana20t spune:

Mai fetelor eu nu stiu ce sa zic dar, sincer, eu nu sunt de acord cu cateva din pareri. Nasii merita si ei o mica atentie din partea noastra, mai ales ca poate unii din ei fac un efort sa cunune. Eu zic ca ceva simbolic merge. Nu trebuie sa le cumperi nu stiu ce chestii scumpe ca sa fie multumiti, ci doar ceva frumos, de bun gust si mai ieftin. Ca sunt si din astea. Pt ca daca nu ai bani ei oricum stiu si atunci nu vor avea pretentii ca tu sa le faci un cadou super scump.
De exemplu, eu le-am cumparat nasilor o lenjerie de bumbac, necreponata, ca nu prea le place (1.150.000) si un set de vase din 44 piese, ca sunt foarte practice (1.200.000). Nici noi nu prea am avut bani, ca doar singuri ne facem si noi nunta. Dar eu zic ca se merita.
Acum fiecare cu parerea lui. Cum crede fiecare.
Pana la urma si ei sunt atenti cu mirii.

Eu oricum va pup pe toti si urez CASA DE PIATRA tuturor celor care au nunta anul acesta.

liviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi le-am luat nasilor o iconita si un fel de farfurie pentru decor argintie, de la Lido. A fost ceav simbolic ca sa aiba o amintire si de la nunta noastra... pt. ca am fost a 18-a pereche pe care au cununat-o.
Ne-au spus ca ne cununa fara sa doreasca ceva in schimb... nu cum am auzit la altii... va cunun daca imi luati cutare lucru...

La fel am procedat si noi cu finii nostri... le-am explicat ca nu vrem absolut nimic... dar se pare ca n-am fost suficient de convingatori, ca pana la urma ne-au luat ceva ... Noi am vrut sa le luam un cadou de cununie si l-am luat din placere, nu din obligatie (o camera foto).

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

si noi impreuna cu nasi am stabilit ca nu ne vom lua nimic cadou.
ne intelegem foarte bine si ma bucur ca ne sunt nasi, mai ales ca ne sunt si unchi.
sper ca dupa nunta sa nu se schimbe.
pana acum toate bune si frumoase... sa vedem mai incolo.

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Desi am hotarat din capul locului sa nu fie o nunta cu obligatii, totusi trebuie sa le facem ceva cadou si ne-am gandit noi sa le cumparam un bilet pentru o saptamana de concediu. Ca va fi la mare aici sau in Grecia, Turcia sau ca va fi la munte, inca nu ne-am hotarat. Inca dezbatem problema.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput