La cate saptamani ati nascut?
Raspunsuri - Pagina 2
ancamironiuc spune:
Fix la data posibila a nasterii, dupa calculul mediculzui cu care am nascut: 20.11.03, 40 saptamani, baiat! Mai punctual nu se putea! Ah, si mi s-a spus ca nasc prematur pentru ca s-a intor cu capul in jos la 36 de saptamani!!!!!!!!!
ANCA si EMA EMANUEL
Monica-Elena spune:
Mihnea s-a nascut la 39 de saptamani prin cezariana e drept dar ma apucasera durerile si copilul se angajase in iesire. Deci faza ca baietii stau mai mult uite ca la noi nu a fost asa
pufymic spune:
Baiat, 41 sapt si 2 zile.Prin cezariana ca era sarcina pelviana, dar dupa inceperea travaliului.
Nu cred in "babisme"!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
laureta spune:
Fix 39 de saptamani s-a rupt apa si a venit(prin cezariana) fetitza
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Bebe Beca spune:
La 40 saptamani - fetita. Apropo de babisme, cu doua saptamani inainte de a naste m-a oprit o babuta sa imi spuna ca voi face un baiat tare voinic, ca-i burta nu stiu cum si fata nu stiu cum. Aiurea...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Creola spune:
La 38 sapt. fara 3 zile,dar am avut o nastere provocata...fetita;nici eu nu cred in babisme,sunt sigura ca daca era sa se nasca cand vroia ma apropiam undeva de 40 saptamani
Poze
Kittie spune:
baiat.. 42 sapt pe muchie...
nastere normala, travaliu declansat normal (cu 10 ore inainte sa ma spitalizez pt inducere travaliu caci nu mai aveam rabdari)..
, mami de ( 13oct04 )
ipearina spune:
Eu sint in saptamana 37 si vreau sa nasc neaparat prin cezariana, dar mi-e frica sa nu ma ia bebe prin surprindere mai ales noaptea. Copilui este angajat cu capul in jos inca de acum o luna, iar biometric arata mai mare cu o sapatamana si o zi. Asa ca pot sa-i cer doctorului sa intervina cu cezariana in saptamana 38 sau 39?