recomandare medic psihiatru ptr.depresie

recomandare medic psihiatru ptr.depresie | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Un preiten de-al meu are de o saptaman incoace o teama permanenta nejustificata, stres, nu poate dormi, ii e continuu teama de ceva, nu stie de ce, nu stim de la ce si nici ce sa faca pentru asta. Cert e ca trebuie tratat cumva ca nu se simte bine deloc.
Imi puteti recomanda un medic bun, care sa nu il indoape neaparat cu medicamente, are 22 de ani.....Va rog, daca ma puteti ajuta, nu ne-am confruntat cu asa ceva pana acum si chiar nu am idee de un asemenea medic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

La spitalul Obregia, sectia I, doamna doctor Simona Trifu. Profesional, are pregatire dubla, medicina si psihologie. Se ocupa si de psihodiagnostic si psihoterapie.
Apropo, medicul hotaraste tipul de tratament, stiu ca unele forme mai sevede de depresie primesc tratamant medicamentos deoarece au risc de suicid.
Sa spuna ca a fost recomandata de o studenta.
La revedere si sanatate prietenului tau.

http://fotografica.lx.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Anda, ce descrii tu suna a stare anxioasa si nu a depresie. In aceste conditii cele mai eficiente sunt psihoterapiile centrate pe tehnici de relaxare care pot functiona foarte bine si fara medicatie.
Daca ai nevoie de detalii, anunta-ma.

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

Principesa, cred ca mai multora ne-ar prinde bine niste cunostinte privind acele tehnici de relaxare de care vorbesti tu ... sau, ma rog, mie cel putin ni mi-ar strica. am momente cand simt ca nu mai pot controla nimic, simt ca am creierii franjuri si ca mai am doar un pas pana la , muschii mi se contracta "cu de la sine putere" ca sa zic asha si tresar din orice

sau sa-ti dau un PM?

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Catrinel, poti sa imi dai oricand doresti PM

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala

Mergi la inceput