Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asa partida minunata nu am mai vazut de mult!Daca le-ar tine Dumnezeu obiceiul si de acum incolo si mai ales pe teren propriu,suntem cineva!
tamtamtam tararam tam tam!
Bravo baieti!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce seara magica am avut! Si am presimtit ca vom sarbatori, am stiut! Chiar daca nu-mi imaginam ca bucuria va fi asa de mare
Ii iubesc pe baietii astia de nu mai pot pt daruirea lor.
Ce bine ne sta in fruntea clasamentului din cea mai tare grupa a Ligii! chiar daca a fost doar primul meci!
Toti vb despre ce scrie pe site-ul UEFA, spre mandria noastra si disperarea altora:)
Dupa ce am dat o tura prin presa si pe la stelisti, nu m-am putut abtine sa nu arunc un ochi si in "curtea vecinilor", care pana si ei, cei care sunt sinceri, recunosc valoarea Stelei.

Al meu sotz e in concediu din pacate si a pierdut reactia colegilor dinamovisti:)))
Cica jiji a cumparat si arbitri din Uefa si comentatorii, a fost blat

Mi-a placut de Carlos, daca joaca tot asa, ne-am scos.
Pacat de cartonasele alea, dar totul pt o cauza buna:)

Naspa faza cu suporterii care au fost luati la bataie, sper ca noi sa le aratam ca suntem mult mai civilizati.

Urmeaza meciurile cu Rapid si Dinamo, om avea distractie:)))

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai , dar de mult nu am vazut asa un meci perfect, iar Carlos era de nota 10 ca toata echipa.Eu cred ca nu trebuie sa ne fie frica de Madrid, dupa dezastrul de aseara cu LyonMacar de-or tine-o tot asa pana la final, ce bine ar fii
Mult succes in continuare.
Saracul jiji chiar sa cumpere tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

asa ceva, iar a fost blat??
offff mai jiji, offf

TIn sa va spun ca ai mei colegi (3 rapidisti si 1 dinamovist) au recunosc cu totii valoarea Stelutei mele
Le-am promis rapidistilor ca daca ii batem duminica le dau eu o bere sa-si inece amaru

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fraierul de Mitica de la liga,care s-a dus cu cainii in Grecia,ca asa cum zicea Rednic:se duce dupa valoare!hahahaha!Tzeapaaaaa!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Stateam aseara si ma gandeam cand ma uitam la meciul cu Lyonul...Daca ar juca Madridul cum au jucat aseara si cu Steaua, le-am bagat si noi un 4-0 lejer.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

eu de mult sustin, Real-ul nu neaparat o valoare, e mai mult o imagine!
Apropo, ati vazut noua frizura a lu Beckam?

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Apropo, ati vazut noua frizura a lu Beckam?

Cine-i Becam asta? Aha... gata, m-am prins, e sotul Victoriei Adams!

Daca doriti sa revedeti... www.spt.ro/?section=3&subsection=29&articol=12230" target="_blank">asa am trait victoria superba de ieri!

Bafta Rapid si Dinamo!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Doamne ce a fost la noi acasa ieri seara...

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ai dreptate Clau, o imagine...
N-am vazut frizura, ce frizura ca parca era chel

Svety, welcome

Revin cu "revista presei" super incantata ca mass media acorda de departe Stelei cea mai mare importanta:)
Incepand cu www.blogsport.ro/tolontan/2006/09/14/un-om-aproape-uitat/" target="_blank">"elogii" aduse lui www.gsp.ro/index.php?a=55937&shift=1" target="_blank">Becali&co, tot mai multi recunosc www.blogsport.ro/ioanitoaia/2006/09/14/barcelona-estului/" target="_blank">adevarata valoare a Stelei (pana si Copos:).
Steaua este www.blogsport.ro/andries/2006/09/14/nationala-de-imprumut/" target="_blank">nationala noastra , s-a facut remarcata www.gsp.ro/index.php?a=55941&shift=1" target="_blank">in Europa.
Antrenorul lui Dinami Kiew afirma: www.stelisti.ro/index/Surkis_148Mai_bine_nu_ne_calific.html" target="_blank">mai bine nu ne calificam in CL (cred si eu:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput