Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Kuki, bravo ! Sa fii fericita in noua casa ! Muncesc si io weekendul asta, asa ca iti tin companie.:P:P Trebuie doar sa vad cu cine o trimit pe Cata la plimbare, ca nu ma lasa sa lucrez.:D
Nu va faceti griji, ca n-are timp sa se strice cafeaua, am nevoie de cantitati industriale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

M-am trezit tarziu, asa cum fac de obicei in weekend . Aveam o intalnire la cafea in dimineata asta, dar am ratat-o. Brenda, unde esti?
Ma apuc si eu de curatenie si vin mai tarziu sa va vad.

O zi usoara celor care lucreaza astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
Un week-end placut si plin de soare tuturor si.....sa revenim la ale noastre....
Darael, zau, sa nu transformam acest subiect intr-un fel de "care este idolul tau", unde batem campii si vorbim despre ce ne trece prin cap la momentul respectiv....
Pt.mine subiectul asta a insemnat si inseamna mult,este locul unde am reusit sa uit de multe, locul unde mi-am gasit prieteni si ramane in continuare locul unde vin ca acasa,unde gasesc in fiecare zi o mica "familie".....

Ai dreptate Brenda.....
Si, in spiritul invitatiei de a pleca de aici, desi nu am avut nici o intentie de a va deranja, am sa va las acum..... sa fiti fericite asa cum vreti voi.....

Totusi, inainte de a pleca, si a nu va mai incomoda vreodata, am sa raspund punctual la ceva, cu toate ca nu-mi sta in obicei:
quote:
Originally posted by KUKI
Darael n-a prins spiritul acestui subiect. Nici n-avea cum.
Eu am sa-i ignor remarcile usor rautacioase uneori fie ca sunt sau nu ascunse pe dupa o floricica. Cu care nu prea se face primavara...

Multe nu stiti despre mine, care este Viata mea si prin cate am trecut..... ce experiente am Trait si ce pot spune despre un subiect sau altul.

Cat despre remarcile rautacioase, eu incerc sa arat celor din jur ca se poate Zambi chiar si atunci cand cineva iti da cu parul in cap. Iar floricelele pe care le dau pe aici sau in alte parti, sunt in general insotite de flori nevazute, flori oferite de Sufletul meu celor carora le sunt adresate......

Ca se mai intampla ca florile daruite, de mine si nu numai de mine, sa ajunga in noroi, e doar o intamplare si tine nu de cel care le daruieste, ci de alegerile celui care le primeste.......

Iar Primavara se poate face chiar si cu o singura Floare caci eu incerc cu Florile mele sa aduc Primavara in Suflete......... dar asta e greu de inteles din pacate.

Cum am spus, va las acum. Asa cum mi-ati aratat cu eleganta, a venit momentul sa-mi fac cafeaua singur , asa cum m-a invatat Viata.

Sa fiti fericite asa cum doriti voi !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Darael, nu trebuie sa pleci nicaieri.
Trebuie doar sa ne intelegem unii pe altii.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Desigur ca e mai simplu sa faci pe victima si sa-ti incarci jucariile si sa pleci acasa, decat sa-ti ceri cumva scuze ca ai jignit cu aluziile stravezii la dragostea frateasca intre femei si vibratoare.
Ca de obicei, zvarle in urma o floricica si monteaza-ti aura de neinteles.
Rele femeile astea, tz, tz, tz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Darael,eu nu te invitaesm sa pleci,nici pe departe nu asta mi-a fost intentia,doar am vrut sa incercam sa ocolim anumite dezbateri care nu tin de subiectul in sine......
Erai si esti bine venit printre noi,cel putin din partea mea,nu m-ai deranjat cu nimic,deci,imi pare rau daca m-ai intles gresit.....
Florile.....eu le primesc,ca-s de la tine!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Brenda, Kuki, parca mai demult stiati de glume. Nu stiu ce aveti ca de la un timp cum glumeste un barbat cu voi, gata ii sariti in cap.

quote:

...sa nu transformam acest subiect intr-un fel de "care este idolul tau", unde batem campii si vorbim despre ce ne trece prin cap la momentul respectiv....

Din cate imi aduc eu minte, cred ca am vorbit cam despre ce ne-a trecut prin cap la un moment dat. Si mi se pare normal pt ca titlul subiectul este "Clipe din trairile sufletelor noastre....".

quote:

Darael, nu trebuie sa pleci nicaieri.
Trebuie doar sa ne intelegem unii pe altii.:)

Ioana, uite o de la mine pt asta.

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Am reusit sa intru si eu ca am terminat cu examenele pe saptamana asta asa ca azi nu mai fac nimic!
Sper ca aveti un weekend minunat, eu asa il consider!
Alma, ar fi super sa te muti, am fi si colege... eeeeeee... ce zici? Cat despre cea mica stai linistita, eu am stat cu chirie 5 ani, am schimbat 4 gazde deci practic ma mutam permanent in Bucuresti ca intr-un oras nou pt ca zonele au fost diferite. Am schimbat 2 scoli si doar in prima saptamana am avut emotii pt ca imediat avea deja prieteni si imi aducea pe cate o fetita sa ma roage s-o sun pe maica-sa sa-i dea voie stea peste noapte... asa ca... zic eu ca o sa fie ok! Si sunt si multe oportunitati atat pt copii cat si pt adulti.
Daca e, fa in asa fel incat sa te muti pe langa una dintre noi
Va pup
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ril,n-ai inteles nimic dragule,dar chiar nimic,prin urmare nu stiu daca am ce sa-ti raspund.....

In alta ordine de idei,sa ne ierte cine s-a simtit ofuscat,hai sa stingem totul aici,ca sa nu degenereze....

Poate sintem si noi mai stresate,mai obosite,orice om le are pe ale lui si are perioade cind e mai iritabil,dar,asa cum spunea Ioana,trebuie sa ne intelegem unii pe altii...

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Oricat as sta stramb incercand sa judec drept, mie tot mi se pare deplasata postarea lui Darael si m-a deranjat.
M-a deranjat, am spus-o si gata.
Si mai exagerata mi s-a parut reactia lui, care m-a deranjat si mai mult.
Asta e, asta sunt si nici macar n-am scuza ca as fi obosita, stresata sau mai stiu eu cum. Nu sunt deloc.

Asa ca Ril, am pretentia ca am din plin simtul umorului. Depinde doar de calitatea glumelor. Si n-are nici o importanta daca gluma e facuta de un barbat sau de o femeie.

Acestea fiind zise...sa revenim la ale noastre.
Miha, felicitari pentru examene, acum chiar meriti si tu o pauza.
Alma...daca si tu te muti in Bucuresti, ramanem doar eu si Cati ratacite in provincie.

Mergi la inceput