Mamici casnice (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:
salutare!salutare!
cuscra uite aici o
mare si tare.cum ai dormit? noi ( adica eu si bb ) acuma ne-am trezit.
flavia io is vorbareatza de felu meu , da-mi dau drumu mai greu si atunci sa te tii frate.
cami si io care credeam ca ti-ai gasit un preten la piscina.
mai da-i isterie mare cu aviara asta.cica s-a confirmat la Avicola bacau si la Alba.deci o sa devenim un popor de vegetarienei: puiu=aviara, vita=nebuna, porcu=pesta.
va tzuc ca fug sa-mi beau cafeloiu, sa hranesfc coptilu si sa-l scot putin la aer.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
malla spune:
Acuma imi veni netul ca fu "plecat" in subteran...:)
Flavia, mercu de felicitari.
Acuma ma pregayesc sa ies cu Andrei afara... Cred ca intr-o saptamana ii va da dintii...Nu stiu sigur dar cred ca o sa ii iese toti odata,...

Se vede jos alb, dar nu a puscat nici unul... trei se vad ca ar vrea sa iese...![]()
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
osna spune:
buna dimineata,
m-am trezit si eu acuma...mai aveti ceva ceafea si pentru mine,macar rece ca mi-e lene sa-mi fac?
ma duc apoi sa ma fac frumoasa ca maine am intilnire cu bebe ![]()
georgi75 spune:
pag 2? 
hai repede pe 1 ca scot
la voi...![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
Moama,ce mi-e frica de bici! Cum l-am vazut ,cum am aparut!
Edit: ce ti-e si cu limba romana!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
hallo , hallo!ce-i cu linistea asta aici? pe unde suntetzi? hai ca , cuscra doarme, dar restu?
va tzuc si mai vin.........
PS cine o astepta pe cami cu o cafea calda?
!
alexa si mami spune:
moama, ce liniste. dormiti sau sunteti la plimbarici. noi am venit cu alexa adormita. e o caldura de ...
bey mamici, ce ma fac cu fii'mea asta ca nu vrea sa faca pipi la boscheti? ne-am plimbat cu olita prin centru, ca la olita face da' la iarba verde ba. se inhiba si nu face, o pun pe oala, imediat ii da drumu'.
plec la treburi ca prea mi-am facut de cap:))))
alexa 
impreuna spune:
Si eu sunt pe aici:)
Am fost harnica azi, ma laud si eu ca n-are cine ![]()
Acum vreau sa dorm putin si apoi cu prietenii in orash:)
Bianca stiu ca tu esti povestitoare, ma bucur ca ti-ai dat drumul la dejte si aici ![]()
Adriana am uitt sa te intreb, cum stai cu unghiile? Ai scapat de colturi si infectii?
andora tocmai ca sambata n-am umblat, am facut treaba
Poti sa vi sa vezi ce curat e:) Ma bucur ca a mai trecut durerea de masea, dar sa mergi sa te tratezi ca nu-i de joaca.
Anculina e super mobila de bucatarie, mie imi plac mult scaunele si ca serviti masa la "bar":) Sa o folositi sanatosi si voiosi.
In Grecia cand plecati? O luati si pe Maria?
Georgi pai daca nu vi la povesti, normal ca ne ducem pe pagina 2:)
Dana ai scapat de socrosenie?
Svetlana asa des mergi la intalnire? Parca tocmai ai fost:)
Alina si noua ne sta capul la concediu, la mare, la munte, apoi iar la munte si tot asa ![]()
Voi ce faceti, iar sunteti toata ziua plecate, sau stati acasa sa-i tineti la tati de urat?:)
Dana_ch lasa slabitul ca tu aduni acolo pt vremuri grele (asa zice barbatu-meu, asta-i scuza lui:)
Hai ca ma duc la naniiiiiiiiii 
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
da ,Flavia ! am dus-o la tara!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
salutare!salutare!
uite ici sa un banc pt doamne frumoase:
grasutzul si slabutzul stau de vorba:
grasutzul: - auzi mai, scandurica , se anuntza vremuri grele, foamete mare si nu te vaz prea bine.
slabutzul:- de ce?
grasutzul : - pai, tu o sa mori
!
slabutzul : - si tu?
grasutzul : - eu? o sa slabesc
!
va tzuc si mai vin...........
!