Clubul nurorilor (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by marinar

Lavi te invidiez, eu nu mi-am vazut nepotica de cateva saptamani si mi-e asa doooor.

marina

pozici

marina, sa vezi ce scumpa este!! primul cuvant pe care la spus a fost TATA, apoi papa, caca si cuvinte de ale ei, pe care nuami ea le intelege , si toata lumea da mama cand zice??? si luan asta pe 10 cand a facut 11 luni a zis si MAMA in sfarsit!!! cand ma duc la ea asa se bucura!! sunt asa de fericita cand o vad cum rade, cum e bucuroasa!! de abia astept sa zica si TUSHI!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Fetelor, in Neptun ce hotel imi recomandati?
In Costinesti parca nu m-as duce, am inteles ca inca nu s-a refacut complet dupa inundatia de anul trecut.
Noi acum 2 ani am fost in Venus la hotel Raluca. Ne-am simtit foarte bine. Statiunea este mai linistita, iar plaja a fost relativ curata (portiunea spre Saturn). Inclin tot spre Venus, dar daca imi spuneti ceva in Neptun mai frumos ....
Apropo, voi deja v-ati cumparat biletele?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele eu am plecat!!! sa aveti o zi frumoasa si calduroasa!!! ne auzim mai spre seara!! sper sa fie mai multa agitatie pe aici pe atunci!!!
CIAO!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

copy de la Generale!!!

Se rezolvaaaaaaaaaaaaaa!... Cu batut la cap, atentii, ajutorul unei tanti cu suflet, maine, cel tarziu poimaine, GATA!

Astazi am depus actele, pe 3 iunie imi pot implini visul!

Va multumesc din suflet tuturor, pt tot: pm, incurajari, sfaturi!

marinar !
mi-ai fost alaturi, fara sa ma cunosti (a venit la tribunal, oameni buni, in ziua procesului!)...Imbratisarea ta si faptul k ai stat cu mine ...n-am cuvinte... pot doar sa iti MULTUMESC!!!

AMR o saptamana si 4 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

marinar

FETE, multumesc pt tot-tot!!! acum sunt ametita...si nu-mi dau seama: AMR-u' meu e bun??????????

Foto

Mergi la inceput

Cu intarziere, La multi ani pt sarbatorite/ti!!! multa sanatate!!! hai ca-s zapacila acum...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Razuca, bine ca ai rezolvat! Hai ca mai e putin si o sa fii miresuca (cred ca e bun AMR-ul).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Raza..Sa intelg ca acus dc ti-a venit inima la loc, ne vedem miercuri? Sunt convinsa ca acum nici nu o sa atingi podeaua la vals

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adriana, eu n-am fost in Neptun de ceva vreme, si cand am fost, ne-a rezolvat fosta prietena a lui frate-meu (maica-sa lucra la ceva agentie de turism care avea ceva hotel la munte, si cei de la mare mergeau acolo, in schimb angajatii agentiei mergeau la mare cu 10% din pret). Nu mai stiu cum se numea hotelul, tin minte doar ca era de 2*, dar relativ ok. Mie mi-a placut statiunea tocmai pt ca era curat (cum zicea si Lavi) si erau multe magazine si restaurante (magazine pt papica, erau si pt restul, dar pe mine papica ma arde totdeauna cand plec in concediu). Acuma, daca vrei pt luna de miere, poate ar trebui sa alegi ceva cu mai multe * sa va rasfatati si voi. Poate stie Lavi sau alte fete ce hoteluri sa-ti recomande.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Acuma, daca vrei pt luna de miere, poate ar trebui sa alegi ceva cu mai multe * sa va rasfatati si voi.

Alynutza, luna mea de miere a fosi in 2002
Asta nu inseamna, ca nu putem sa o traim din nou.

Nu stiu ce sa aleg, dar zilele astea o sa-mi fac putin timp sa trec pe la agentii. Am studiat pe internet si inclin spre Venus sa Jupiter

Adriana

Mergi la inceput