Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 11
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by Creola
Strecor si cativa invitati :Morandi,Directia 5,Voltaj,Pavel Stratan,Heaven etc (astia imi plac mie)
Nana Sim ..sa vedem....
Poze
Daca ai nevoie da-mi un semn pana diseara ca plec la Bucuresti! Tel pe PM.
baby-boom spune:
M-am razgandit....dupa ce-am lecturat intreg topicul despre Bulgaria, de la "calatoriile sufletului" sunt 99% sigura ca acolo vreau....
Stanca, Optilensul e in piata marasti, vis-a-vis de mobexpert(daca stai pe fabricii)...zic ca merita sa mearga acolo Bogdan!!! Cere la informatii nr. de tel. ca eu nu-l mai am....sanatate!!!
Va pup
poze cu noi
carrie spune:
fetelor
va pup pe toate n-am timp nici sa suflu ,azi am umblat toata ziua de au curs toate apele pe mine.
ne-am certat si cu cu constructorul care n-a lucrat nimik doua zile asa frumoase si de maine vin ploile.se pare ca si sambata va ploua si eu speram sa poata picii sa se joace si afara
Stanca si Mariana, fripturile fierb in cuptor, nu?sau pe soba?si cat timp?presupunand ca e vita ca vitel nu gatesc(am eu un pitic ca nu gatesc puii animalelelor)
ma duc la stilist in dupa masa asta, is curioasa ce iese in capu meu, tine-ti-mi pumnii.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
svety spune:
...am inca o stelina Astept felicitarile de rigoare. De fapt eu trebuie sa va multumesc ca datorita voua le am.
Nimic de intalneala, sau imi scapa mie...? Banuiesc ca va sunati intre voi si eu ca o muritoare de rand nu stiu ninik. Lasa ca va asteptam sambata. La 11.50 intram noi.
pup you all
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Cristiana eu friptura am fiert-o pe soba dar dupa ce a fiert poate fi data la cuptor pentru rumenire.Eu vita am folosit dar de obicei prefer manzatul care e mai buna decat vitelul.
Erika
Florina incerc si acolo.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
asi spune:
Svety intalnirea e la 6 in Gradina botanica.
Va asteptam si pe voi si pe toate cele care doresc.
Evenimentele importante
Razvan
Creola spune:
Nana Sim iti multumesc...astept sa vad ce zice Mariana,n-as vrea sa se supere ,s-a oferit sa ma ajute prima si poate mi-a facut deja rost de el,daca nu e Mihaela Ema ,aici destul de aproape.
Daca raman pana sambata fara poze o sa le trimit surorii mele prin mess si le voi developa acolo...
Multumesc inca o data si drum bun la Bucuresti!
Poze
mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by asi
Svety intalnirea e la 6 in Gradina botanica.
Va asteptam si pe voi si pe toate cele care doresc.
Evenimentele importante
Stanca imi pare rau ca ati stabilit asa tirziu intilnirea ...daca aflam mai repede veneam si eu ca de trei zile tot intreb pe aici de intilnire ...si nimeni nimic Ramine pe data viitoare
Razvan
Darius 20.11.2004
mihaela ema spune:
De la ce virsta se poate da carne de vitel copilului????
Eu ii dau inca de minzat .Stanca cred ca tu esti in tema
Darius 20.11.2004