Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MRL distractie placuta!!!va pupacesc pe toti..pe tine si pe nepoti!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liliana[/blue...draga mea , nu stiu ce sa zic ?! Ironia sortii , destinul necrutator , nesansa..., toate la un loc care vor sa zica acelasi lucru : neimplinire ! DAR...doar de data asta , FII SIGURA !!! Stergeti lacrimioarele , si vino sa plangem impreuna , puneti capusorul pe umarul meu si vei vedea ca va fi si mai bine , data viitoare si asa cum spune draguta de Amely "TOAMNA SE NUMARA BOBOCII" si va incepe cu cel din burtica de la tine ! Gandul meu nu te va parasi , vei fi mereu prezenta , chiar daca ai hotarat sa inchizi "romanul" si sa-l pui pe ultimul raft , el se va deschide din nou ptr tine ! Te cu drag , nu-ti pierde optimismul ! Atunci cand cadem cel mai adanc , ne ridicam si ne inaltam cu aripi noi si tari ! Trage aer in piept si pregateste-te ptr etapa urmatoare din Toamna , nu lasa disperarea sa te castige , esti mai tare decat ea , totul va fi bine ! SIGUR INTR-O ZI ... poate chiar atunci cand te astepti mai putin ! P.S.-multumesc ptr urari si sper ca n-ai deschis sticluta , las-o acolo sa mai imbatraneasca un pic , sigur va fi nevoie !
Ioana scumpica mica , ce surpriza placuta , iti multumesc ptr urarile si gandurile frumoase ! Eu am incercat aseara sa va raspund la "evenimente" dar cand sa trimit mesajul am fost deconectata , nu stiu ce se intampla ! Oricum sa stii ca m-am gandit in 29.05. la bunicuta ta caruia-i doresc sanatate si multe bucurii , strange-o in brate din partea mea si spune-i "LA MULTI ANI" !
Sper ca tortul pe care l-ai mancat sa nu-ti fi dat dureri de burtica . Eu l-am apreciat pe cel de ziua mamei la socruta , i-am facut cadou o palarie de pus pe pereti cu flori fff frumoase si printre flori , mere salbatice...f frumos , i-a placut si in + de asta un buchet mare de trandafiri culoarea somonului (un fel de portocaliu roz) !
Iar in ceea ce priveste legumele si fructele , e f bine ! Ma bucur ptr tine . Cand despre café...sory ! Stiu ca asta este chiar un viciu de care nu te poti dezlipi , eu pe cea de dimineata... , n-o pot lasa deloc , imi place una mica si "strong" ca la italy , ca sa ma trezeasca bine ! Draga mea , spor la treaba si daca sotul mai oboseste , fugi si tu o tura dupa el ...te !
Liana drakushorule esti...ce mai ? Surprinzatoare ! Ce cuvinte frumoase ai ales ptr mine , ...multumesc din suflet ! Am citit printre lacrimi , te !
Rami multumesc din suflet , ai grija c-acush e randul tau sa te pupacesc , te cu drag !
Thea iubita , da se poate sa nu amintesc de tine , o veterana onorabila ? Sarut mana ptr urari , mi-au mers mereu la sufletzel cuvintele tale , daca imi permiti pot spune ca esti "intzeleptul" meu , te si-ti doresc ca ziua de vineri sa-ti aduca vestea cea buna in care teoria cu practica sa se impace de minune ca sa obtii ceea ce doresti , adica o inseminare PE CINSTE ! si sa se lase cu ochisori ...!
GabiU , ma bucur ca sotiorul tau se simte bine ! Tin pumnii ptr 06.06 la eco la dr. Moisa si sper ca trat. luat sa-si fi facut treaba bine si endometrul tau sa fie "extra" bun ! Te si-ti multumesc de urari !
Amely , iti multumesc din suflet ptr urari , sper ca totul e ok si ca "la vie est belle "
Tabitha absenta ta e motivata vad ca ai fost pe "baricade" , nu gluma ! Asa e bine , draguta , nu te grabi cu testul ca sa nu fi prea dezamagita , cum spune si GabiU si s-astepti venirea uratilor cu nervi , de ce nu apar ?! Lasa timpul sa-si spuna cuvantul , daca e sa fie , va fi timp sa te bucuri de rezultat timp de 9 luni , asa ca nu fi grabita ca sa poti aprecia rezultatul obtinut !
M-a luat nostalgia de toate fetele prezente dar si de cele pe care nu le mai "vedem" demult : Danyalo , Danotino , Carmen-Cita , MOana , Sim , (dar cea mai de demult : Shilili , Roxy , Musete ,Marina)
Un gand bun mamicutelor Cata , Indy si puiutilor lor , dar si viitoarelor mamicute [blue]Bety , Ingeras , Sim , Madyn un dulce la fiecare-n parte !
Numai bine si o zi extraordinara cu surprize placute va doresc la toate , iubitelor ! Sa fiti iubite !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Aileene
Eu citesc tot ce scrieti voi..insa nu prea am ce sa spun!! Esi o dulce!!! si tuturor fetelor!!
Pt. mine nimc nou referitor la bb...nush ce astept...cred o solutie salvatoare miraculoasa...
Sper sa vina in curand o perioada mai linistita si pt. noi ca sa incepem si noi ceva: IA// IAD// sau io mai stiu!!!
Oricum va poop va urez din toata inimioara mea bafta... sa reusiti sa va indepliniti visul!!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

si sa nu dati cu pietre!!!!
Am avut o saptamana grea...ieri mi-am dus iubi la aeroport si-l mai vad peste 5 luni, iar saptamana trecuta a facut tot ce trebuia in lunile astea: am schimbat calorifere, am pus aer conditionat...si eu am stat aproape numai in pat.
Greturile+varsaturile sunt gramada pe mine, iar acele dureri de la intinderile de ligamente, care cica sunt normale, sunt destul de naspa, asa ca prefer sa stau linistita; abia ieri am condus, dupa 2 luni si azi am venit la serviciu, sa mai vad ce-i pe aici, dar mai am concediu medical si saptamana viitoare.
E polenizare in toata puterea cuvantului si eu neluad nici un medicament pentru alergie, evit sa ies din casa.
Sambata ma duc la eco+control si va dati seama, ca-s cu emotiile pana-n gat, iar.
Am dat o tura pe aici si...
MRL - spre ca ma vei ierta pentru primul PM, la al doilea PM;
Aileene - La multi ani si sa ai parte de toata dragostea din lume!
Teo - un pupic IMENS pentru tine!
Liana - sper ca nu te-ai suparat dar...strigatele tale m-au readus pe net!
Tabitah, Amely, GabiU, Sim, Rami, Indy, Cata...ce mai, tuturor va trimit toate din lume, virtual...

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna seara fetelor, va multumesc la toate de sustinere, si eu sunt curioasa sa vad rezultatele dupa cele doua luni de cyclo....
Va pupacesc pe toate, sunteti niste scumpici
bety imi pare rau ca ramai singurica, noroc cu net-ul asta ca probabil asa vei simti ca e totusi langa tine.
hai ca va pup pe toate, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

buna dragelor,
am intrat si eu sa va salut. Noutati nu am, dar de pupat va pup.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

buna fetelor
va rog sa ma depanati si pe mine cu o informatie
cat se da la GIULESTI pt HSG?
DE LA CAT LA CAT?
rog trimitet-mi si mie un mp cu info
se mai da la vreo asistenta?
multumesc
este urgent

Mergi la inceput

dj eu una nu am dat numik...dar am inteles ca trebuie sa platesti aceea substanta de contrast care este in jur de 80 RON..in rest nimik..sau depinde de dc..dar daca ai scris aici banuiesc ca stiu cu cine o faci nu?..multa bafta!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Se pare ca voi mai ramane o perioada pacienta dnei. dr. Moisa, caci am facut testul dimineata si e negativ. Ma pregatesc de HSG, banuiesc. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

moldoveancooo io mai sper..pana nu vin scarbele io strang pumnii bine!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput