Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

tabitha iti doresc sa ai putere sa continui. Oricum decat deloc mai bine asa, nu se stie niciodata...

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo, nu... nu am nici o veste buna, in afara de faptul ca va iubesc pe toate si va tin pumnii

Va pup si... trag sperante ca se va mai anima un pic subiectul, ca tare ati fost discrete zilele astea

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele frumoasele!
Am intrat sa va spun ca, dupa Mishi, ma pregatesc si eu sufleteste de intalnirea cu printzesa mea. Maine implinim 37 de saptamani si miercuri mai facem o morfologica la Giulesti sa vedem cum nasc: natural sau prin cezariana. Mai intru miercuri sa va spun concluzia.

OANA, bine ai revenit!!

Alexia 36+ cu Eileen Nicole

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Alexia iti tinem pumnii si tie si asteptam vesti bune in continuare! Ce nume frumos va avea fetita ta!
Amely a venit ziua 1 sigur?
Tabitha ce mai spui?
Stiti cumva daca saptamana aceasta este in concediu d-na dr.? Ar trebui sa merg vineri la spital.
Pup toate-toate fetele dragi!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m: eu nu zic nimic, de frica sa nu starnesc spiritele. Astept cuminte ziua X, imi iau medicamentele si atat. Mie dr. Moisa mi-a zis ca pleaca in concediu abia la sfarsitul lunii august, ca pana atunci poate fi gasita oricand (eu imi faceam deja planurile pt. urmatoarea IAD care ar trebui sa fie la inceputul lui august, de aia am intrebat-o cand pleaca in concediu).

Iti tin pumnii sa fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc Tabitha! Deci teoretic mai prind doua inseminari, practic...vom vedea. E bine sa fii cuminte, mai greu e sa astepti...

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Thea, nu e in concediu. miercuri ma vad eu cu ea la spital. Sau cel putin, sper

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Alexia vreau neaparat sa ne vedem, cand simti tu, deoarece, intr-un fel, ma simt si eu un strop de moasa a fetitzei tale, doar am fost prezenta la "facerea" ei.......
Ori inainte de marele eveniment, ori dupa nastere, vreau sa fiu prin apropiere, sa vad ce-am mosit........
Amely luna asta am ovulat in ziua 14, in ziua 17 si am avut un CM de 35-36 de zile. De ce??? Habar nu am, mai ales ca FSH-ul mi-a iesit ca al unei pustoaice de 20 de ani (3.88), in situatia in care ti-am spus ca in 2005 il aveam de 7.05.
Pot fi dereglari de la vreme, de la topirea calotei glaciare, de la audituri, de la ..............
Dupa cum vezi, mi-au dat drumul la internet si acu' nu ma mai opresc din scris, fata superba.
Dupa ce te-am cunoscut in carne si oase sa stii ca nu mai scapi de mine si nici Simonica nu mai scapa, cu frumusetea aia de fecior. Mai vreau la pizza cu voi.............

Mergi la inceput

Of, ce bine ca s-a mai animat un pic subiectu'...mi-era dor de voi moisicutelor!

Oana, bine ca ti-au dat in sfarsit drumul la net, fata draga, ca incepusem sa cred ca "ori esti suparata, ori esti ocupata..." stii tu restul colindului. Cu lungirea CM, ce pot sa-ti spun decat ca ma aflu in ziua de gratie 32, dereglata total, nici vorba de sarcina (asa ca nu vreau sa aud "fa un test" sau chestii de astea, ca sunt "fripta"), sanii dezumflati ca dupa CM, ma rog la ceruri sa-mi vina mai repede, dar de 3 zile primesc numai... pete pete vagi, decolorate, una-doua maxim pe zi Iar asta in conditiile in care de 3 luni ma aflu pe naturiste. Deci, ce spuneai de pizza?

Teo scumpa, dupa cum vezi, nimic nu e sigur...

Alexia, eu iti doresc de pe acum nastere usoara, sunt sigura ca o sa ai cea mai dragalasa printesa din lume, sa fie sanatoasa si sa o faca pe mamica ei fericita. Doamne cum a trecut timpul... parca ieri a ramas gravida draga noastra Alexia...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetelor...sunt ziua 2 dar pe de alta parte ma bucur ca n-a fost nimic grav, gen chisturi sau mai stiu eu ce (sper!).
Dar ce e linistea asta pe aici? Vad ca numai eu scriu... Aileene nu a mai scris de mult, Liliana (MRL) la fel, Betica ne-a abandonat de tot...ce-i cu voi fetelor?
Sa inteleg ca e perioada de concedii si sunteti la relaxare?

Va pupa Amely...

Pozici cu noi

Mergi la inceput