Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Salutare fetelor!

Off, o groaza de miresici pe aici bolnavioare si cu probleme. De la mine o si un sa va faceti bine.

Tocmai cautam si eu text de invitatie, asa ca au picat la fix site-urile de la Carmen Marieta.

Krelia ce se mai aude cu pantofii? Mie parca nu-mi vine sa-mi iau satinati ca nu o sa-i mai port niciodata. O sa mai merg prin oras sapt viitoare si poate gasesc unii care sa se potriveasca la rochia de mireasa si sa pot sa-i mai port si alta data.

Am citit tot ce s-a scris la capitolul tort, si eu tot din martipan il vreau, insa mi-e frica ca nu fac martipanul bun la cofetaria de la care trebuie sa-l iau eu. Am pus www.odense-marcipan.dk/Default.aspx?ID=796" target="_blank"> aici o poza cu tortul pe care il vreau eu, doar ca florile si banda roz o sa fie rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

eu voi pleca acasica asa ca va urez la toate un vechend placut!
le urez fetelor care in sambata devin "duamne": BlueEyes, MagdaRaluca si NIcoletaB: CASA DE PIATRA! sa fici fericite si iubite si distractie maxima!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

aoleu...sa nu ma bata vishina....!!

cine vrea diadema de la AT - frumushica..bibilica...cica o puteti viziona in revista Mireasa - 80 RON...de vanzare - calda, proaspata, crocanta la coana ralu_trancu

nah..c-am zis-o!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

sorry, daca nu ai anuntat la timp, ca am trecut pe la AT si nu o mai aveau. se vanduse deja.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Eh....acu'..ce vrei..nah....da' eram in exercitiu fonctzionii la serv...si dupa ce vorbiram..o ora nici n-ama pucat sa viu la calc..si..uitai ...ma bati??

quote:
Originally posted by ralu_trancu

sorry, daca nu ai anuntat la timp, ca am trecut pe la AT si nu o mai aveau. se vanduse deja.

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nu te bat. de ce sa te bat. am fost sa o vad. era draguta. f draguta comparativ cu altele. dar eu mi-am luat asa ceva http://amysbridalaccessories.com/h_kaitlyn_bridal_hairpins.shtml

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

frumoase floricele ralu.

Blueyes, Magda Raluca si Nicoleta B CASA DE PIATRA, multa fericire si o nunta ca-n povesti!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetelor...
Blueyes, Magda Raluca, NicoletaBcasa de piatra,multa fericire si cat mai multe impliniri!!!!!!
Sunt tare ingrozita: nu mi-am gasit zorzonele nici pt civila nici pt nunta , la civila imi trebuie ceva negru, colier si cercei, iar de nunta vreau ceva simplu.....
Si m-a cuprins o frica: dak nu stiu ce sa fac in ziua aia..la civila, la biserica..la restaurant, dak ma incurc?????????, este vreun subiect unde sa citesc cum trebuie sa pun florile in piept(adik cui prima data mirelui sau nasului?????), cand se rupe turta?????

AMR 21 zile pana la nunta

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

CASA DE PIATRA, miresici!!!

Aveti o vreme superba! Profitati din plin de ea si de iubirea alesilor vostri!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

CASA DE PIATRA PT MIRESICILE CARE AU NUNTA ASTAZI...SA AVETI O NUNTA ASA CUM ATI VISAT..SA FIE O VREME SUPERBA..VA PUP. ASTEPTAM POZE...SA AVETI PARTE NUMAI DE IUBIRE SI DE FERICIRE ALATURI DE ALESII INIMII VOASTRE..

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput