Cum ati extermina barbatii care insala???
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
no extermination, poate doar badjocoreishan, la greu!
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
dara spune:

...da' nu la cap! Adica nu la ala...
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
KUKI spune:
quote:
Originally posted by sileriki
Eu am o problema cu sotul meu pe care nu stiu cum sa rezolv , glumeste cu alte femei in prezenta mea destul de obraznic , mie nu imi place asa ceva stiu si eu de glume dar cu limita si in acesta saptamana am avut o discutie serioasa pe acesta tema stiti ce mi-a zis ca nu intelege ce nu imi convine ca el intra in tiparul normal de barbati si ca toti barbati fac asa ceva , i-am zis ca e nesimtit dar nu stiu voi cum ati proceda , invita femeile la excursi asa de dragul plimbarii , ii se pare ceva normal ,asa m-am saturat de consoarta aceasta a mea , ca nu stiu nu mai scap odata de el???????
evi , Eric 14.06.2000
Ehhh, poate e recuperabil.
Io zic deocamdata sa nu-l extermini de tot.
Incearca pentru inceput cu ceva mai soft, de exemplu varianta propusa de Mirela mai sus cu prafurile alea...sa dea DD sa-si faca efectul taman cand il apuca glumele si invitatiile la plimbari
rilbuc1 spune:
Filmul asta horror e apa de ploaie:)
Akuma, dupa cum vezi, nu cred ca au rost exterminarile fizice. Mai devreme sau mai tarziu platim fiecare pt ce facem. Poate pe moment exista tendinta de a-i da o "lectie" pe care sa o tina minte, dar oamenii mai au si ratiune.
Si, cine stie, poate in viitor apare in viata lui un doctor Ciomu sau o clona a lui.
http://community.webshots.com/user/rilbuc
KUKI spune:
He, he, Ril, pai tu esti mai sadic ca noi, mey !
Auzi, Dr. Ciomu !!!
Si noi care suntem niste blande pe-aici cu prafuri si "scos din viata mea" si alte blandeturi...
Ioana Sora spune:
Apropo de Ciomu, i-am zis odata ex-ului sa aiba grija ce face, ca l-am vazut pe dr. veterinar cum i-a castrat pe motanii mamei. De altfel, si ex-ul asistase la castrare. Sigur, era o gluma si nu ca ar fi avut vreun efect...
Nadia1976 spune:
Ce Dr. Ciomu, fratilor? Ca Dr. costa o gramada de bani...
Lorena Bobbit: rapid si Gratis ![]()
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
KUKI spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Ce Dr. Ciomu, fratilor? Ca Dr. costa o gramada de bani...
Lorena Bobbit: rapid si Gratis
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Mey, dr. costa ceva, dar o face cu profesionalism, adica o toaca marunt, marunt in 3 bucatele mici de sa nu mai faca omu nimic cu ea, Lorena Bobitt s-a pripit si a taiat-o scurt in una bucata cu mari riscuri de "reimplantare".
rilbuc1 spune:
quote:
Originally posted by LUIZAM
Si eu as face ca Lorena Bobbit.
lizu
Luiza, fie-ti mila de sotul tau. Am vazut ca tocmai esti pe cale sa-l prinzi in flagrant :)
http://community.webshots.com/user/rilbuc