Ce pot face?

Ce pot face? | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Am un catel bichon ,care scos la plimbare a fost muscat de un caine al vecinului de bloc, un ditamai dulaul de 1 m.Acum, in afara ca mi s-a spus ca ,cainele meu e vinovat, de parca cainele meu de 20 de cm i-ar fi putut face ceva la cel de 1 m, am fost si injurata cand am amintit ca trebuie obligatoriu sa poarte botnita.Si mi s-a spus cu nonsalanta 'nu-i pun".
Cainele a fost muscat rau, anestezie generala ,cusaturi , 1 milion jumate ,plus tratament cu antibiotic in urmatoarele zile.De platit ar trebuii sa plateasca distractia vecinul normal.Discutand cu el..n-am ajuns la nici un consens.
Eu ma multumesc ca e bine cainele si plec..ca zic nu e bine sa ne tiganim in vecini,chiar daca vecinul e nesimtit, sa zic asa cu blandete.
In fine, problema ar fi ce ma fac daca se repeta istoria..ca de pus botnita nu o sa-i puna.Cum sa procedez?Nemaivorbind de faptul ca poate asa musca si oameni sau copilul meu.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu prea ai ce sa faci, ma indoiesc ca proprietarul va binevoi sa te despagubeasca. Daca stie ca are caine rau ar trebui sa-l tina-n lesa. De fapt obligatoriu e lesa la toti cainii. Daca tu cel putin ai avut cainele in lesa si al lui a venit si l-a muscat, atunci merita scandal, dar daca patrupezii s-au intilnit pe teritoriu "neutru" fiind amandoi fara lesa atunci vina e a ambilor stapani.
Sper sa ti se vindece cit mai repede catelul.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PAREREA MEA este ca poti sa il dai in judecata pe proprietarul cainelui!cu dovezile de spitalizare si spusele unor martori sau a altor oameni ai caror catei au fost muscati de acelasi caine poti sa scoti despagubiri multumitoare.....chestia e daca chiar merita?sau iti iei un caine de 1m juma"si il dresezi sa il pape pe cainele al mare.......tu decizi!

RAALUCUTZA39s+1zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput