Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
Mirabilis asa te vreau!!! Ce daca pentru o zi si pentru o ocazie speciala dam un pic peste cap programul piticilor. Eu cred ca nu e nici o tragedie nu???? Eu una fac asa: Plec dim dupa ce papa fi-miu cu supa la termos pe care o sa i-o dau cu linguritza din castron la ora 13-14.00 ca doar asa facem in fiecare zi. Apoi imi iau un borcanel de piure de caise pe care i-l amestec cu cereale tot in parc si i-l dau tot cu lingurica din castron. Asa ca eu sper sa ma descurc!!! Iau si lapte pentru orice eventualitate dar....nu cred ca o sa am nevoie!!!
Abia astept sa ne vedem maine fetelor si sper sa vii si tu Cuscra ca vii cu un din fete cu masina si nu e asa greu!!! In parc te ajut eu daca e nevoie!!!
Si mai sper sa vina si restul fetelor care stau in dubii din cauza caldurii.
Hai sa stabilim clar cum facem: La ce ora si unde exact!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Se poate sta pe paturici?! Super !!!!
Mai Silvia de unde disperarea asta, mama? Pai se poate, tocmai tu sa cazi asa intr-o depresie ?! Ia fati un suc de portocale stoarse, uite-te ca puiul tau cel mic cat e de frumos, si lasa deoparte sentimentul asta de frustrare. E mic, il dor probabil dintisorii, si singurul mod de exprimare pe care il are e sa planga. Pai plange magadanul meu, care stie sa spuna toate alea, d'apoi unul mititel?!
Dar cand se uita la mine, cu ochii lui albastrii, si imi zice: "mamico, esti cea mai buna mama din lume !" atunci imi trece toata supararea ca pana a facut el 3 ani nu am dormit nici o noapte fara 2 statii...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
madau spune:
Neatza la toata lumea!
Ieri am fost la padure si gratar la complex West Club in Buftea si a fost suuupeeerrr 
. Nu stiu data ati fost, dar daca nu va recomand cu caldura. Au tot ce vrei, iarba verde, piscina, restaurant, etc, o adevarata oaza de linsite. Exact ce aveam nevoie. Miruna a fost un inger de copil, a papat si masa de fructe si aia de legume in carut, cumintica, am stat la piscina, ce sa mai, si-a rascumparat urletele de cu o zi inainte.
Silvia ia-o usor, stiu ca ti se pare greu, dar o sa vezi ca se va calma si Stefanelul, si atunci viata ti se va parea mult mai roza. Asa eram si eu la inceput cand Miruna nu dormea si tipa si gemea toata noaptea, va aduceti aminte ca eram disperata, dar a trecut. Incearca sa te odihnesti nitel, sa o chemi pe mama ta sa stea cu el si sa bagi un pic de somn, o baitza, o carte buna si sa te relaxezi putin. El n-are nici o vina, dar poate ca te simte si pe tine agitata. Ia un
de la mine si RELAX !
Fetele, pana la urma cu intalneala cum ramane,ca iar o dam la intors?. Inteleg ca e cald si ca multe vin de departe, dar haideti sa gasim un numitor comun. Cu toate ca in parc nu e problmea cu soarele sau caldura, e umbra cata vrei, vb Dordiei. Eu am sa ies azi tot la 12 si inca o tura de la 17 pana la 20, mai ales ca e si tati in concediu
. Si va spun cum a fost.
Oricum ca idee: Miruna papa masa de fructe la ora 11, masa pe care nu i-o pot da in parc ptr ca tre sa radem mere, sa pasam banane, mai complicat. Masa de ora 16 la nevoie, o putem inlocui cu laptic, asa ca nu e o problema. Deci eu nu pot veni inainte de ora 12, dar daca va hotarati ptr dupa amiaza, de la ora 15.30-16 eu sunt disponibila pana la ora 20. Astept variante.
Ma duc sa bag cateva rufe la spalat si revin sa mai recuperez cu cititul, ca am facut-o pe mega-diagonala 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA
Madutza10 spune:
Buna mamici!
Si intru si io' ,din nou pe guga ,am de sterilizat ,facut supa ....
Tot weekend-ul l-am tinut pe bebe afara pina la 22:00 si mi-a dormit pina la 9:00 a doua zi ,ce bine ar fi sa aiba programul asta zilnic :))
Fetele ,cu intilneala cred ca m-am entuziasmat degeaba ,cu puiu' meu nu e de iesit pe caldura ,in weekend mi-am luat schimburi la mine ,l-am schimbat de cite 3 ori ,traspira ingrozitor ,in cazul asta nu cred ca pot ajunge ,mai ales atita drum in masina ,se coace in scaunel si e aglomeratie la ora aia ,imi pare rau dar daca vin imi va plinge non stop de caldura si nici cu aerul conditionat nu pot mere in masina ca mi-e frica ,si-asa e inca infundat in nasuc !Poate cu alta ocazie ,mi-as fi dorit din suflet sa va cunosc dar cu el nu se poate!:((((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
lordra spune:
Silvia, nu exista bebe rasfatzat la varsta asta. Io cred ca-i transmitzi starile tale angoasate si d-aia e Sergiu atat de plangacios. Incearca sa nu-l lashi singurel in patutzul lui. Ia-l in patul conjugal si joaca-te cu el cat mai mult. Nu-i nevoie sa-l tzii in bratze. Daca te vei harjoni cu el pe un spatziu larg, o sa vezi ca n-o sa mai planga si-si va imbunatzi starea de spirit simtzitor.
Si nu in ultimul rand, revino-tzi tu! Cred ca la tine e cea mai mare problema, nu la bebe. Daca esti cu nervii la pamânt, orice scancet de'a lui Segiu tzi se va parea un capat de tzara.
Si Dara se mâtzâie rau cand o las singura (pe motiv de calculator sau treaba prin casa). In momentul in care, insa, lasa totul balta si ma duc sa ma joc cu ea, chitzaie de fericire si-si misca piciorushele de zici c-acuma o ia la goneta prin casa. Cat stau cu ea la joaca, e sfintzishor.
Si-acuma, ultimile realizari daraene
: fuge (prin târâre) dupa mine prin tot patul cand ma vede citind si se chinuie sa-mi ia foile din mâna (momentan citesc carti de psihologie a copilului de pe foi printate), executa miscarile "futacioase" descrise de Noki
si, mai nou, nu se mai ridica in genunchi, sprijinita in mâini fiind, ci direct pe talpi, asha incat, cazatura in bot e inevitabila. Ce mai, stau cu orele si ma uit la ea cum se misca: E ADORABILA!
- ca , de altfel, totzi bebelacii la varsta asta.
madau spune:
Am uitat sa va intreb ceva esential: voi ii culcati pe beleusi noaptea cu geamul deschis, sau cum? Ca la noi e super cald, toata ziua sta geamul deschis la balcon si usile deschise intre camere si se aeriseste. Dar noaptea? Ma gandeam sa las geamul deschis ca usa e destul de aproape de patul fetei si mi-e frica sa nu o traga curentul. Iar de aer conditionat nu se pune problema sa-i dau drumul cu ea acolo. Astept ceva idei. Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA