Dr. Cristian Gherasie sau alt ginecolog bun!
Raspunsuri - Pagina 2
letitia maria spune:
un medic foarte bun profesional ,cu mare experienta dar si un doctor interesat real de fiecare pacient , atent si constincios este DR. MANU CORIOLAN care are cabinet particular pe strada george enescu , vis a vis de o bisericuta mica , biserica alba. cabinetul se numeste dermagin are doua sectii dermatologie si ginecologie. eu zic ca o sa fi foarte multumita daca tu cauti un doctor bun care sa iti acorde atentia maxima.
Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005)
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100
Val_ spune:
Letitia si Atena va multumesc mult pentru raspunsuri. Imi va fi insa greu sa ma hotarasc.
Atena, de ce ai renuntat la dr. Gherasie?
atena_grecu spune:
N-am renuntat dintr-un motiv anume. Cand am ramas insarcinata am vrtu sa merg la un profesor univ. L-am ales pe dl.dr. Peltecu. Numai ca ca am renuntat si la dumnealui - nu ramaneam si mi-a spus ca daca nu raman intr-un an incepem investigatiile. Si la cat de disperata eram si sunt sa am un copil, un an mi s-a parut o vesnicie!
Asa ca am mers la dr. Niculescu.
corinuk spune:
Buna fetelor!Ce sa spun Dr.Nayel este medicul meu de 2 ani de zile!Eu de un an incerc sa fac un bb si merg frecvent la el la cabinet!Pana acum m-a investigat doar pe mine si de un timp incoace si pe sotul meu!Dar ca medic este extrem de bun!Daca nu era nu ajungea seful clinicii de obstetrica C.F.R. 2!De cand este el la conducere toata sectia a fost renovata si toate asist. sunt foarte dragute!Multe prietene au nascut cu el foarte usor si repede!Indiferent de ora eset disponibil ptr orice problema!Singura problema de la cabinetul lui particilar:asistenta aia,babaciunea aia este moarta dupa ciubuc...ii sticlesc ochii la bani imediat!Si nu face nimic ptr ei.....asta este cel mai rau!In rest este super ok!
Val_ spune:
Corinuk, unele fete spuneau ca s-a intamplat, chiar de mai multe ori, ca dr. Nayel sa nu vina la nastere. Oricum pe mine mai putin ma intereseaza chestia asta pentru ca daca se intampla sa raman insarcinata (Doamne ajuta) cel mai probabil o sa nasc la Euroclinic.
Pana atunci insa, ma intereseaza un medic care sa ma ajute in demersul meu de a ramane insarcinata si sa ma urmareasca atent in situatia fericita ca se va intampla. Dr. Nayel este bun in infertilitate?