Cuplurile de homosexuali si copiii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Nu puteam lipsi,nuuu.

Pai intai cu floricele s-apoi cu vorbele. Mihai . S-inca ceva... eu daca mor maine ceea nu e exclus, nu prefer sa-mi stiu copiii intr-o familie care ii iubeste, nu care are o pereche XX s-una XY in componenta. asta ca sa fie clar pana unde merg. Si sotul idem, desi e religios... etc. Nu religia iti aduce dragostea de aproape, e doar una din cai.

Acum e clar ca un copil crescut intr-un cuplu de homosexuali va avea probleme. Nu de ordin sexual... ca sa fiu sincera mie nu-mi place de cineva pentru ca parintilor le place... de cele mai multe ori e invers S-apoi iubirea e instinctuala...place sau nu place de cineva, apoi conform educatiei si ratiunii iti poti rafina simturile. Iar homosexualii actuali, mai ales in .ro provin din familii heterosexuale. Si sa nu-mi spuneti ca parintii au lesinat de bucurie la auzul vestii... Eu n-as lesina, nu pentru ca e o tragedie morala ci pentru ca in acest fel copilul tau capata niste urechi mari verzi fosforecente pe care orice moralist de ocazie se va simti dator sa la traga cu forta.

Va avea probleme de discriminare. N-spe copii care nu vor fi lasati de parinti sa se joace cu ei, sa se viziteze, sa plece in tabara/stea in camera cu ei... de frica contaminarii morale. Dar sa fim sinceri. Daca baietul meu vine ca orice evreu cumsecade cu o kippah pe cap la scoala ca asa ii cere religia lui ... nu va suferi aceleasi probleme discriminatorii... Ba da! Desi are mama si tata cum a lasat D-zeu! Se roaga si multumeste pentru painea primita pe masa. E moral si credincios, da nu corespunde standardului.
Pai s-atunci vina e a intolerantilor pentru viitoarele traume ale copiilor din familii homosexuale. Pentru ca problema intolerantului e ca celalat trebuie sa fie la fel sau sa se prefaca macar ca e la fel. Orice defect de mulaj va fi respins...

P.S. Despre Tanacu a fost jenant.... de gretos! De ce ne place ca-n tabara proprie sa nu vedem parul niciodata? Nici biserica catolica cu pedofilia nu l-a vazut multa vreme... ehhh dar incet, incet au inteles si credinciosii ca D-zeu nu poate fi slujit de jigodii... asa ca se poate renega un preot si-n sanul religiei. Iar jigodiile nu-s de aparat.. doar pentru ca sunt "de-ai nostri" si-i va judeca Cel de Sus...

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sibylle
Oamenii ca tine sunt mult mai periculosi pt o societate libera si moderna.

Mda,asa gandea si Nero despre crestini.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by roxana1974
...irina a spus clar ca nu are nimic cu nimeni, se pare ca nu e valabil si in cazul persoanei ei...imi pare rau, desi irina este in stare sa se apere singura, simt nevoia sa intervin, sunteti nedrepte si exagerati...

Ba a spus, a spus ca cei care sunt altfel o priveaza pe ea la dreptul de a trai intr-o societate sanatoasa. A spus asta referindu-se la cazul lui Mihai care a adoptat o fetitza si e homosexual. Va dati seama ce iesea daca Mihai er fi adoptat un baiat ?? Pāna unde ar fi mers acuzatiile ???

Roxana, aici sunt www.adevarulonline.ro/2006-05-20/Moldova/preotul-exorcist-de-la-tanacu-trimis-in-judecata_185396.html" target="_blank"> noutatzi despre Tanacu. Crezi ca si Justitia se inseala ? Sa credem fara sa cercetam ?

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by roxana1974
...irina a spus clar ca nu are nimic cu nimeni, se pare ca nu e valabil si in cazul persoanei ei...imi pare rau, desi irina este in stare sa se apere singura, simt nevoia sa intervin, sunteti nedrepte si exagerati...
Ba a spus, a spus ca cei care sunt altfel o priveaza pe ea la dreptul de a trai intr-o societate sanatoasa. A spus asta referindu-se la cazul lui Mihai care a adoptat o fetitza si e homosexual. Va dati seama ce iesea daca Mihai er fi adoptat un baiat ?? Pāna unde ar fi mers acuzatiile ??? Roxana, aici sunt www.adevarulonline.ro/2006-05-20/Moldova/preotul-exorcist-de-la-tanacu-trimis-in-judecata_185396.html" target="_blank"> noutatzi despre Tanacu. Crezi ca si Justitia se inseala ? Sa credem fara sa cercetam ?

Te rog da-mi un exemplu in istorie de o societate care promova casatoriile gay si le incredinta si copii.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna ziua,

Cunosteam opinia irinei de la un subiect similar, ii respect opinia. Fiecare are dreptul la propria opinie, are dreptul sa isi exprme aceasta opinie si sa isi fundamenteze opinia cum vrea.
Pentru o dezbatere bazata pe argumente este necesar, dupa pareera mea, pastrarea aceluiasi sistem de referinta....irina aduce argumente de ordin religios, eu, sau altii, aducem alt tip de argumente si in felul acesta discutia are toate sanele sa degenereze.
As fi fericit sa am cunostintele necesare pentru a putea purta un dialog cu irina pe argumente religioase referitoare la subiect, fiinca din cate am inteles de la partenerul meu s-a scris mult pe tema asta, exista diferite studii si opinii referitoare la Sodoma si Gomora, din nefericire insa, cunostiintele mele in materie nu imi permit sa port un dialog pe tema asta.
In ceea ce priveste acceptarea homosexualitatii de societate, ma intereseaza personal numai sub aspect legislativ in sensul egalitatii de drepturi....pentru o persoana gay acceptarea personala este cea mai importanta si greu de realizat, in momentul in care o persoana gay se accepta pe sine insasi, intelege ce se intampla si accepta asta restul conteaza mai putin.

Cu stima, Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

Te rog da-mi un exemplu in istorie de o societate care promova casatoriile gay si le incredinta si copii.

Istoria de azi !

Irina, nimeni nu spune altceva decāt faptul ca e mai bine sa nu controlezi viata sexuala a oamenilor si sa-i lasi sa traiasca asa cum vor. Tu traiesti cum vrei si bine faci, pe nimeni nu deranjeaza asta. Dar lasa-i si tu pe altii in pace. Nu fa scandal la scoala !

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by irina.c.Te rog da-mi un exemplu in istorie de o societate care promova casatoriile gay si le incredinta si copii.
Istoria de azi !Irina, nimeni nu spune altceva decāt faptul ca e mai bine sa nu controlezi viata sexuala a oamenilor si sa-i lasi sa traiasca asa cum vor. Tu traiesti cum vrei si bine faci, pe nimeni nu deranjeaza asta. Dar lasa-i si tu pe altii in pace. Nu fa scandal la scoala !

Bine,n-o sa fac scandal,o sa vorbesc frumos.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ma gandeam ca daca societatea evolueaza spre legalizarea casatoriilor intre parteneri de sex diferit si adoptiilor de catre acestia...o pozitie radicala ca a Irinei va lovi de fapt in copii, care sunt total nevinovati; va duce la discriminari (desi poate copilul insusi se incadreaza in "normalitate"), superficialitate. Este nedrept si refuz sa cred ca o persoana care crede in Dumnezeu se va duce la scoala "sa faca scandal" lovind de fapt in copii..pt ca parintii isi vor continua viata asa cum simt.
Cred ca nu asa apropiem oamenii de Dumnezeu, intre ei, semanand discordie...

Mergi la inceput

Irina, era un fel de-a spune chestia cu scandalul. Chiar daca vorbesti frumos, mesajul e acelasi. Si cum zice Iulia, aceasta intoleranta face rau in primul rānd copiiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

E vorba de cat poti duce ca om. Am pus o intrebare? Ce ar face daca? Dupa cum ar face scandal sau ar argumenta vorbind frumos ca de ce fetita ei este la scoala cu un copil adoptat de un cuplu gay, ma gandeam cam cum ar reactiona daca avea un gay in familie!

Din pacate TRAIESC, EXISTA si nu ii putem ignora. De aceea li se acorda acuma si dreptul de a adopta si casatori!

I end my case la acest subiect!

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput