Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-127

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor!
multumesc Mishulina pentru ca te-ai interesat ieri pentru mine. informativ: la Marinescu la cabinetul particular o consultatie normala costa 150 Ron, o consultatie de infertilitate 150 RON, o eco transvaginala costa 150 RON. asa ca pe mine m-a costat ieri 310 RON, pentru ca mi-a facut 2 poze suplimentare la instalatie.
Si, m-am potolit de tot in privinta unei posibile sarcini pe viitor, pentru ca in afara faptului ca unica mea trompa e nefunctionala, am 5 fibromutze, toate situate in endometru deci exact in zona in care un potential embrion ar incerca sa nideze. Si mi-a spus ca nici o sansa sa se fixeze si sa ramana vreo sarcina pe un teren atat de "minat".

A fost uimit ca mi s-a facut fiv in aceste conditii spunandu-mi ca si un ginecolog simplu (nu unul specializat pe infertilitate) si-ar fi dat seama ca toata zona e compromisa si sunt sanse de 90% sa nu se prinda nici o sarcina ori sa fie data afara urgent de acele fibromutze.

No comment! E tardiv si chiar nu mai rezolva nimic! Tine de trecut si poate ca terbuia sa-si bata joc cineva de mine ca sa schimb vestita clinica Medsana. Ca eu cred ca daca erau scoase aceste fibroame, sansele mele ar fi crescut. Nu zic ca as fi reusit...dar cum poti face fiv cuiva stiind clar ca nu are nici o sansa?

Ce sa va spun ca mi-a spus ca asa cum ma prezint, el nu mi-ar face in veci fiv!

In rest ovare bune, frumoase, curate, fara foliculi, fara chisturi, colul impecabil...deci am si eu ceva bun!
Hai ca va pup ca am de facut o traducere si mai intru dupa ce o termin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cred ca raspunsul pe care il cer nu poate fi batut in cuie si totusi; ...daca e sa fii ramas insarcinata , inainte de prima menstra (care n-ar trebui sa apara) ai aceleasi simptome ca dinainte de menstrele anterioare? ...sani usor mariti , durerosi...oaresce pofte...sau apar diferente?

Mie ar trebui sa-mi vina indienii, sau rushii, cum ziceti voi, pe 25, adica peste 2 zile.Ma astept de altfel sa vina caci am aceleasi simptome ca de obicei...si totusi...sper...

Mergi la inceput

Lachi...imi pare rau. Recunosc ca nu stiu ce sa zic. Iti doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Lachi, nu am cuvinte!
oana_bucur, intra la subiectul Simptome de sarcina unde sunt descrise in detaliu toate simptomele care pot aparea in caz de bb.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lachi, imi pare tare rau si inteleg cum te simti. Ignoranta si imbecilitatea ranesc rau. Ce ar fi sa ii dai in judecata? Banuiesc ca ai dat o groaza de bani ...
Hai, capul sus!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lachi......"fibromutele" cat de mari sunt? eu stiu ca la spitalul municipal -nu stiu daca si in alte parti- de poate face o..."rezectie" partiala, doar a fibroamelor, daca nu sunt f. mari..asta 1 la mana...2 la mana: nu stiu exact cum e cu naturistele, dar in mod sigur exista ceva si pentru fibroame...din ce zici tu, eu am inteles ca daca fibroamele dispar sansele tale de proceere cresc...ce ti-a zis marinescu, de alternative, ceva, orice?

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

INTREBARE AGITATA: Va spuneam mai devreme ca pe 25, adica peste 2 zile ar trebui sa vina indienii...m-am uitat de curiozitate pe subiectul cu simptomele de sarcina si recunosc simptomele mele sunt similare cu cele pe care le am de obicei inainte de menstra. M-a mancat insa in fund acum si mi-am facut un test de sarcina (nici macar nu stiu daca este valabil sa il fac inainte de a veni ziua presupusa a menstrei) si a doua dunga apare in ceata. Cred ca am mai facut pana acum vreo 2 teste si nu-mi mai amintesc daca se sesiza a doua linie.Asta este sesizabila dar nu are intensitatea primeia...poate doar o treime din intesitatea celeilalte.
Exista posibilitatea...? Sau are legatura cu zilele de dinainte de menstra? Imi pare rau ca nu pot trimite poza sa va dati cu parerea dar eu inca nu am dreptul de a pune poze...cred.
Stiu ca n-ar trebui sa ma agit prea tare...dar nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, in primul rand mai fa un test ( de preferinta nu femina)...suna bine ce zici tu acolo!
in al doilea rand, sigur ca ai dreptul sa pui poze! dar iti trebuie un cont pe un site care gazduieste poze (yahoo, webshots) si ne scrii aici linkul

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana draga .. nu conteaza cand faci testu... daca iasa si a doua liniutza ... fara sa fi facut un pregnil, ceva ... poate ii ceva acolo. Dute si mai cumpara alte 2 marci de teste. Clear Blue ar fi cel mai sensibil.
Mi-e mi-a iesit la 7 zile dupa ovulatie un dr. sigur cam slabutz. Deci tu la 12 zile ... poate poate.
Cu albumul pe Dc nu te mai chinui singura. Fa-ti un album pe yahoo .. si pune poza acolo si apoi postezi aici link-ul la fete.

Lachi - draga mica ... ce nebunie si cu tine. O laparo n-ar rezolva treaba? Sau ai facut deja? Caio una nu mai stiu de capu meu ... nu vazusera astia nika?

pupici n dreapta si-n stanga.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Oana ce fel de test ai facut? (adica ce marca) Sunt teste care dau rezultate fals-pozitive dar in general ce-a de-a doua liniutza nu apare ea fara un motiv... Si e normal sa fie mai palida acum,cu doua zile inainte de ciclu...Repeta testul poimaine dimineatza, chiar in ziua cand ar trebui sa vina rushii si vezi cum se prezinta desi eu sper sa fie cum vrem noi!

Ina

Mergi la inceput