agentia de presa
Raspunsuri - Pagina 3
Lona spune:
quote:
Originally posted by danitin
Lona / la mine e invers. Stiu ca e frustrant uneori sa depinzi de cameraman, montajor, etc dar ... m-am obisniut cu postul de dirijor. Practic parca nu mai am rabdare sa scriu, imi place mai mult nebunia asta vitezomana a stirilor de tv. Nu vreau sa plec din presa dar incerc sa ajung la un post mai bine cotat, unde as avea sanse de salariu bun si mai multa stabilitate. Eu lucrez acum la un post local micut, unde nu prea pot sa evoluez si unde castig putin. Adevarul e ca am avut sansa mea dar am nascut si, chiar daca dupa sase luni am incercat sa revin eroic pe baricade am regresat enorm de mult. Acum incerc sa-mi gasesc un locsor o.k.
Si ce faci in tv? Esti reporter, redactor, sefut...? Ce grila aveti? Cat emiteti?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Nu sunt sefut, ci sefoi .
Se emite toata ziua.
Eu nu prea mai fac teren, doar cand am chef (si nu prea mai am). Am, in schimb, alte lucruri de facut (politici editoriale, vizare, supervizare, editare text, formate, vechile contacte si contracte...), destul de interesante uneori.
De bani nu prea ma plang. Sigur ca ar mai incapea, dar este in regula.
Insa nu dau presa scrisa pe nimic. Acolo-i arta! (zic eu).
danitin spune:
Salut! Am lipsit, motivat, cteva zile si am ajuns in pagina 4. Sper ca mai sunteti pe receptie.
Lona bravo, deci esti sefoi. Eu doar sefut, coordonez stirile dar mi-e tare dor de perioada cand faceam munca de teren asa ca, atunci cand se iveste ceva interesant, ies eu la inaintare. Noi emitem 24 din 24, 10 ore videotext, restul mai ales eminiuni in direct.
Petro / in ce oras era postul? de ce ai renuntat?
Ana iti place pe sport? Pentru rotunjire de buget fac si corespondente pentru Tele Sport, asa ca stiu cum merg lucrurile in domeniu..
Gabi / ma bucur ca m-ai gasit si aici...Daca ai nostalgii te iau eu la Nova, de lucru cat incape...
Fetelor, cum va descurcati cu copii si cu programul din presa?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ana_maria222 spune:
quote:
Salut! Am lipsit, motivat, cteva zile si am ajuns in pagina 4. Sper ca mai sunteti pe receptie.
Lona bravo, deci esti sefoi. Eu doar sefut, coordonez stirile dar mi-e tare dor de perioada cand faceam munca de teren asa ca, atunci cand se iveste ceva interesant, ies eu la inaintare. Noi emitem 24 din 24, 10 ore videotext, restul mai ales eminiuni in direct.
Ana iti place pe sport? Pentru rotunjire de buget fac si corespondente pentru Tele Sport, asa ca stiu cum merg lucrurile in domeniu..
Gabi / ma bucur ca m-ai gasit si aici...Daca ai nostalgii te iau eu la Nova, de lucru cat incape...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
da..imi place foarte mult...la ProSport ma simteam ca la mine acasa....eram la fotbal intern DINAMO! Mi-ar placea sa fac si eu corespondente d-astea pt buget..dar...unde ma adresez???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
pet.cost2005 spune:
quote:
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
pai ... cum se vede si de sub nume ... sunt din Focsani si acolo am "profesat". Cat despre motivele renuntarii .... prefer sa nu spun ... oricum sunt si de natura administrativa si personala. Si uite asa ... am ajuns in Italia.
Petro
danitin spune:
Salut, fetelor
Petro si Berlusconi, nimic, nimic nici o propunere de colaborare?
Ana nu cred ca exista formula prestabilita. de obicei, cand au nevoie de corespondent intr/un oras dau ei sfoara in tara preintre corespondentii de la celelalte posturi ca isi cauta om cu camera si masina. Nu glumesc, de obicei nu ai camera asa ca fie ai tu fie iti gasesti unoperator dispus si el la ceva munca in plus pentru rotunjire de buget.
Lona ce faci, sefoiule, bruftuluiesti subalternii? Glumesc, da nu ai mai dat pe aici si de obicei cand seful e ocupat ai mai mici au zile negre
Adinel pe unde esti?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ana_maria222 spune:
eu acum simt durerea dorintei de a fi om de presa...: SESIUNEAAAAAAAAAA! am 20 de examene ca 1 l-am dat si doar imi perioada asta a anului mi se ia de presa!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Lona spune:
Recunosc ca uneori mai iau foc pe ici pe colo, prin partile esentiale!
Stii tu cum e, ATUNCI iti trebuie, si ai impresia ca toata lumea se misca incet, atunci iti tiuie un cablu, ti s-a terminat bateria, tehnicii se chihaie de cine stie ce balba, ma rog! Mare distractie ÅŸi grozava fascinatie, ce sa zic!
Ana, ce sesiunea e aia cu 20 de examene??
Ma sperii! Bafta!
pet.cost2005 spune:
quote:
Salut, fetelor
Petro si Berlusconi, nimic, nimic nici o propunere de colaborare?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
.... hahahaaaaa ... asta-i buna ...nu, cu Berlusconi nu am avut prea mare noroc, deh, si-a bagat neamurile la Mediaset.
Petro
danitin spune:
Salut!
Am lipsit ieri si de la lucru pentru ca m/am simtit foarte rau. Seful nu e prea incantat dar, tinanad cont ca m/a invoit, trebuie sa recunosc ca l/am prins intr/o zi buna.
Ana / ce sa iti spun, multa bafta. Pentru mine cel mai mare cosmar era sa visez ca dau examene, ma trezeam asa de fericita ca am scapat de sesiuni ca aveam o zi buna dupa un vis ca asta. Si cu concursul pe care l/am sustinut nu demult am pus iar burta pe carte. Si erau cateva chestii in bibliografieA propos, stiati ca telespectatorul este un epifenomen?
Petro / am crezut ca/mi raspunzi ceva de genul, ba m/a cautat dar l/am refuzat ca era prea mare bataie de cap. oricum, nu stie omu ce a pierdut, ma refer la Berlusconi...
Lona stiu senzatia cu toate merg prost doar ca sa/mi saboteze mie creatiile
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana