Cumul salarii in vederea creditului imobiliar

Cumul salarii in vederea creditului imobiliar | Autor: catrinelteodoru

Link direct la acest mesaj

Buna,

eu si prietenul meu am vrea sa contractam un credit imobiliar impreuna, dar am intzeles ca se considera co-platitori doar rudele de gradul intai ... cu alte cuvinte ... CASATORIE !!!!!
Exista cumva vreo modalitate (sa facem un act notarial, ceva) prin care sa ne cumulam veniturile astfel incat sa putem sa luam impreuna acel credit? Sau stiti cumva banci care nu pun aceasta conditie si anume ca cei doi platitori sa fie rude de gradul 1?

Multzumesc mult!

Catrinel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

chiar nu stie nimeni sau nu exista nici o solutie ???

pai, daca-i asha, rog moderatorii sa mute acest subiect la cabinetul PSI , parca era ceva cu socul casatoriei ...

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nu stiu ce sa-ti spun... Mergi si intreaba la banci, poate exista vre-o posibilitate.

Dar te sustin moral.

Cit despre crizele de care vorbesti ... mai bine nu, lasa-le!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nu stiu sa-ti dau o solutie, vreau doar sa precizez ca, din punct de vedere juridic, ruda de gradul 1 esti cu parintii nu cu el. pai daca ai fi ruda cu el ai mai putea sa te casatoresti?

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Din cate stiu eu nu se poate.La BRD,stiu ca se pot cumula veniturile din familie,pana la rude de gr.4.Dar,nu cu pers.straine..
Solutia ar fi sa luati credit separat de nevoie personale..sunt banci care dau sume mai mari..si astfel sa achitati casa impreuna..
Numai bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Se poate la ING, la Domenia Credit si mai sunt vreo doua dar nu mi le amintesc acum. Intra la ghiseulbancar.ro si vezi ca acolo aveau un buletin informativ in care erau trecute intr-un tabel toate bancile cu oferte imobiliare si conditiile + comisioanele.
Bafta!

Mergi la inceput