Stimulent prin posta
Sunt plina de nervi! Este a 3zi cand merg la posta sa imi ridic stimulentul si mi se spune sec: nu sunt bani. Mandatul meu sta acolo de zile intregi, dar nu poate fii onorat ptr ca lor la oficiu li se aduc bani cu taraita, care se epuizeaza pana la 9.30. Nu e prima luna cand se intampla asta, cam de fiecare data patesc la fel. Stau pensionarii si mamicile acolo, la coada, ore in sir, poate mai face tanti casiera niste incasari si mai strange bani se le dea si lor, parca de mile, ceea ce li se cuvine; bani care de altfel au fost primiti de posta dar probabil zac in cine stie ce conturi. Si ce ma frapeaza ca nimeni nu spune nimic, nu se enerveaza, [parca chiar li se face o favoare cand li se dau banii.
Mai are cineva astfel de probleme? Ce credeti ca e de facut?
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
Raspunsuri
briu spune:
Mami eu l_am luat de pe 13 cred ca mai tin ele banii in banca sa faca dobanda dute si fa reclamatie la diriginta!
dianaiulie2009 spune:
Mie pe 10 mai mi-au sosit banii . Din momet ce mandatul este acolo , imposibil sa nu fie bani , doar banii astia se atribuie dintr-un fond separat de ce au ele in cont .
Clar ... du-te si fa reclamatie la diriginta postei sau chiar la director ( care de multe ori habar nu are ce fac subalternii )...
Succes !!!
albumele noastre
babitza spune:
Buna si bine v-am gasit,
as vrea sa stiu si eu, voua va sosesc banii la o data fixa a lunii? asteptati sa primiti si hartiuta de instiintare.
multumesc,
malina
http://photos.yahoo.com/vasilemalina
oana_s spune:
Hai sa va spun cum am facut eu. Nu e o metoda prea ortodoxa, dar n-am avut incotro. Eu m-am mutat de la adresa care era trecuta in dosarul lor, astfel incat, m-am dus la factorul postal, i-am spus care e treaba, l-am "spaguit" cu 150 de mii vechi si de atunci nu mai am probleme. Mi-a dat nr. de mobil si il sun in fiecare luna pe 20 ale lunii, ma intalnesc la posta dimineata cu el...imi iau banii, el spaga si asta e.
Nu dati cu rosii, am dat doar o solutie...aia pe care o folosesc eu, in disperare de cauza (nu-mi luasem banii niciodata pana n-am facut faza asta...ba ca nu ma gaseste la adresa aia...ba ca nu sunt bani..etc.)
Bafta!
Oana si Mara 11.08.2004
Rozi spune:
Of, din pacate proiectul de modificare a legii prevede SUSPENDAREA platii drepturilor daca mandatele postale se intorc la ei 3 luni consecutiv. Deci trebuie urmariti banii si luptat pt ei la posta, sa nu-i trimita inapoi. Bine, e doar proiect, eu sper sa rezolve si virarea in conturi bancare si sa nu apara situatii absurde.
dianaiulie2009 spune:
Pai in decizia primita de DM scrie data cand trebuie sa primiti banii . La mine , de ex. , e trecut intre 5- 12 ale fiecarei luni .
Uitati-va atent in decizie si daca nu adresati-va la DM.
albumele noastre