aparitia dintilor
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
mariutza are semnele astea de vreo luna, bale etc, da m-a linistit si doctorita si lumea pe aici, la 4 luni sunt cazuri rarisime cand le dau dintii asa ca mai avem de asteptat ceva vreme. Cel putin vreo 2 luni.
rabdare si dureri cat mai putine
marina
Camelia spune:
Folosit.E foarte eficient.Au fost unele nopti grele, cu treziri dese si "concerte" prelungite.Doar viburcolul ne mai salva...
quote:
Originally posted by liviu`s
Am inteles ca exista si produse homeopate gen Viburcol. Ati folosit asa ceva?
Apropos, cat a durat pana au aparut dintisorii din momentul primelor semne?
danis spune:
andutza s-a balosit de la 4 luni, si nici acum (mai are cateva zile pana face 1 an) nu are nimic... oricum, ii vor iesi mai intai cei de sus, ca i se vad prin transparenta gingiei superumflate; cum s-a manifestat? pai balute, roade tot, mai ales ce n-ar trebui; de vreo cateva saptamani nu a mai mancat decat din biberon (desi ea manca de toate si mesteca bine, nu trebuia neaparat sa-i maruntesc mancarea); asa ca va dorim si voua,
multa multa rabdare!
Daniela si bb Anda
Anina_n spune:
Micutei mele i-au iesit primii dintisori la 4 luni. Am stiut ca ii vor iesi repede pt. ca de la 2luni tot saliva si era agitata. Alte probleme nu au fost la primii 2 dintisori. Dar la urmatorii...lipsa poftei de mancare, mai mult in brate vroia, somn agitat. Nu vroia sa roada inelul gingival sau jucariile de cauciuc, doar alte minuni mai tari. La 10 luni avea 8 dinti. Dupa aceea, am avut o luna mai linistita. Ca la 11 luni sa inceapa din nou, si chiar mai rau, fara pofta de mancare si somn foarte agitat timp de 2 luni, pana i-a iesit prima maseluta. De atunci, de 2 luni, i-au iesit 4 maselute si 3 canini si ne chinuim sa manace si sa doarma.
Si, totusi, am auzit de copilasi la care nici nu se simte cand le ies dintii si maselutele.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 3 luni)
Nicoleta spune:
Voi chiar m-ati speriat. Bb Stefan a inceput cu balutele, timid, ce-i drept, i se vede ceva alb, in locul primilor dinti de jos..........
Nu acum.... Nu asa de repede.... Please. Abia i s-a format un program...
Nu mai zic de ros manute, tricourile mele, daca il tin in brate, perna, daca ajunge la ea... este intr-o continua cautare...
Si nu avem inca trei luni...
Nicoleta.
Sa ne asteptam sa ii apara dintii devreme?