Simptome de sarcina! - 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

HAI IOANAAAAAAA!!!
SA FIE BEBE!!!!

bubuleana
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ioana sper sa fie bebe.daca petele sunt rozalii e semn de bebe.e vorba aia din popor:"m-a insemnat Dumnezeu".
tinem pumnii

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna felete! bravo, vad ca nu v-ati pierdut speranta ca in luna asta sa apara o printre noi.
Ioana iti fac si eu galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Buna fetelor,
nu v-am mai scris pana acum desi va citesc de mult. Povestea mea pe scurt: am un an si 4 luni de cand incerc sa am un bebe. Nu mi-am inchipuit nici o secunda ca va fi atat de greu. Acum o luna am facut laparoscopie: ambele trompe infundate, una s-a desfundat, una nu. Luna asta am numarat cu voi si am trecut prin aceleasi emotii. Acum sunt in situatia Ioanei: de 3 zile ma incearca rushii cu cateva picaturi numai, desi sunt deja in a 29-a zi iar rushii de obicei vin la 26-28 zile (chiar 24 cateodata). Simptome nu am si am renuntat de mult sa le mai caut. Nu mai cred decat in lipsa rushilor. Atat.
Ioana - probabil ca menstruatia se modifica dupa laparo din moment ce ni se intampla acelasi lucru la scurt timp dupa interventie. Tu cand ai facut-o?
va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie: sa plecam odata de la aspirante. Cred ca e mai vesel dincolo!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele!!!
Am intrat si eu in graba sa va urez o saptamana superba!
Am foarte mult de lucru astazi... sunt franta! La mine nimic nou... Z18! Normal peste o saptamana ar trebui sa vina armata rosie... om vedea!

Pupici la gagici pe burtici muahhh

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai Ioana!!!!
haiiiiiiiiii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Va cer si eu parerea. Am facut IA pe 8 mai , azi este z27, ieri am facut un test Barza si a iesit mai intai o linie clara, apoi dupa ceva vreme ( nu stiu cat, ca n-am mai vrut sa ma uit si m-am uitat la test dupa 2 ore)mai era o linie dar cam palida. Ce parere aveti era prea devreme pt. test.Parca mi-e si frica sa fac alt test, sa nu fie clar negativ.
Va pup pe toate!si va doresc sa vi se implineasca visul de a avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor, va citesc si eu de ceva timp dar nu am avut curaj sa intru, nu stiu de ce.
Incercam si noi sa facem bebe dar, nimic pana acum.
Eu am si o dereglare hormonala, poate si de aceea. De cand am lasat pilulele mi-au intarziat rusii cu 2 sapt.
Luna asta vad ca s-au anuntat exact la 30 zile dar timp de o sapt nu am avut decat pete roz iar azi pur si simplu nimic, acum nu stiu ce sa cred, sunt sau nu sunt.M-am saturat si de facut teste de sarcina.
Nici nu stiu de ce va scriu de fapt, sunt trista si cred ca vreau sa-mi impart durerea cu cineva care ma intelege.
SAcriu fara noima, ma scuzati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Andrada.P, daca e prima luna dupa laparo, io zic sa mai astepti si daca nu vine CM ca lumea, sa faci un test de sarcina prin ziua 31, preferabil direct din sange.
ioana_p76, din cate imi dau seama, au trecut cele 14 zile de la pregnyl/IA. Intrebarea este dupa cat timp a aparut a doua luniuta? Pentru ca sa nu exista dubii, eu iti recomand ca in 2 zile sa-l repeti, daca poti incearca un Clear Blue.
Claudi@ , nu-ti mai face probleme ca scrii fara noima, cred ca toate fetele care ne dorim bebei trecem prin astfel de stari, normale in cazul nostru. Daca nu ai avut decat pete roz, io zic ca nu e CM, dar nici nu ma pot pronunta daca e bb. Ca sa elimini stresul, fa direct un test de sange sau un eco, dupa ce se opreste asa zisa menstra. Poate e bb si se implanteaza, cine stie?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Of, as face eu 5 teste de sange, dar aici nu-i asa usor ca in Ro.Si daca mai merg odata la gine. cred ca ma da afara pe usa, s-au satuat sa auda numele meu si sa ma vada pe acolo.Asazisa menstra a incetat(azi nu am avut deloc), am mici dureri de burta si sanii i-mi explodeaza, greturi nema. Sanii ma dor altfel decat pana acum, si sunt in permanenta somnoroasa, dar asta poate fi si din cauza vremii (aici ploua). As face maine un test de sarcina dar mi-e frica sa nu fie iar negativ, of.
Va pup si sa speram ca vom fi cat de curant, toate

Mergi la inceput