va plac aperitivele mele?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daneza 13 spune:

Gata, le-am pus...sunt in album.Si aricii si semafoarele ...si multe altele.

Mergi la inceput

Carmenbr, unde vezi temperaturi din astea mai mici sunt in C...Daca ar fi in F, ar scrie cam 350.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by ange

-o rulati incet,incetttt ajutandu-va de prosopul umed(ca sa nu crape) apoi o inveliti in folie de aluminiu si o dati la cuptor pt. max. 10 min.
-cat sta la congelator puteti topi putina ciocolata sau nutela sau sa faceti ce glazura doriti voi si cand o scoateti de la congelator turnati glazura pe ea,o pudrati si gata! pofta buna!

nu am inteles exact , dupa rulare o punem in cuptor sau in congelator pentru 10 minute ?

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by ange

Daneza13,gata prajitura cu rondele de ananas.
este tare pufoasa si tareee delicioasa.Merita incercata.
Ce nota imi dai?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=298bre2.jpg&.src=ph

Eu iti dau 10 CU mii de stelute ... dar vreau si eu RETETA ... maine ma pun pe treaba ... astept rpd,rpd, reteta ...
Mutumiri !!!
Daca iese bine pun pozici !!

albumele noastre

Mergi la inceput

louisea si anacezara, rulada se da 10 min. la congelator...ange cred ca era in viteza cand a scris reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Daneza 13

Gata, le-am pus...sunt in album.Si aricii si semafoarele ...si multe altele.

Dana, unde ai tinut ascuse pina acum frumusetile astea din album? sint ametita deja, ariceii, mini pizza, prajitura suedeza, rulada cu dovlecei, torturile... toate mi se invirtesc in cap, nu stiu de care sa intreb mai intii . Ai un mare talent in bucatarie, tot respectul meu!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

anacezara, uite reteta ceruta:
Prajitura cu ananas (pufoasa)(reteta Pocai)
1 conserva de ananas rondele
150 gr. unt
150 gr. zahar
3 oua
150 gr faina
1 lingurita praf de copt
intr-un castron batem albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, zaharul, untul topit.le amestecam un pic, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt.si obtinem un aluat mai dens pe care-l rasturnam intr-o forma rotunda unsa si tapetata (a mea are diametru 26 cm), si nivelam , sa fie aluat egal peste tot.deasupra punem feliile de ananas scurse de zeama.si-n reteta scrie sa bagam tava la cuptorul incins la 220 de grade C, pentru 20-25 de minute, ceea ce am si facut, numai ca dupa 15 min. se cam maronise pe margine, asa ca am pus folie de aluminiu deasupra, deci eu zic ca temperatura este cam mare, cred ca 180 de grade C sunt suficiente.si dupa cuptor, se pudreaza repede, ca sa se topeasca zaharul pudra pe ananasul fierbinte.

Mergi la inceput

Multumesc, Natalia. Pozele erau la mine in calculator (ca originalele sunt papate demult). Oricum retetele le-am mai postat si in alta parte, unele ale mele, altele realizate dupa retete postate de alte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

scuzeeee
am scris in viteza
rulada se da 10 min. la congelator
merci Daneza 13,pt.rectificare.

sa faceti prajitura cu ananas.E un deliciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,ce-mi place topicul asta!
Esti tare, baby!
Daneza, esti maestra in ale bucatariei.!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput